skarpelos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Εχτες που πηγα Πλαισιο μου εδωσαν ενα φυλαδιο και ειχε μεσα και καποια laptop σε προσφορα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποια ειχε...Παντως ειχε σιγουρα καμια 10αρια.
madsc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 fwtonio, XXXXX τα pm σας έχουν απαντηθεί με οδηγίες. /sc
XXXXX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kala ee autoi den paizonte leme!! me pirane simera gia tin antiprosfora kai mou eipane oti antiprosfora egine mono gia osous paraggilane (usb hdd kai kartes grafikon) kala tou leo re file kai ego ekana 2 paraggelies pou eixane mesa karta gpu. ta masise ligo kai eipe ""NAI ALLA FYGANE TIN PROTI MERA OLA"" kala tou leo aderfe asto to mathame to paramithi... to kalitero einai oti eixa paraggili exthes auto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=652040 to opio einai sto sait pano apo 1 mina kai epidi den stilane email oute pirane tilefono simera,pira ego autous kai ti mou eipane???? ""sas pirame tilefono alla den mporesame na sas broume(to exoun kanei 2 fores auto kai den pernoune,anathema kai eixa klisi sto tilefono!) nai leo kai ti thelate?? leei auti""kserete den einai diathesimo auto to proion"" den mporo na sunexiso gia to ti eipa meta giati tha ksana fao ban.... ena exo na po..PLAISIO ANTE NA PAS NA dis an erxome apo ti gonia!!!!
ilMarios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πείρα και εγώ που λέτε 2 σκληρούς 320GB ο καθένας turbo-x ξέρετε είχα παραγγείλει κάτι άλλους και επειδή δεν είχαν μου πρότειναν αυτούς ε και είπα να συνεχίσουμε. Τους πείρα τηλ 20/7 Παρασκευή και έκανα την παραγγελία, μου λένε 25 Τρίτη θα τους στείλουν ε λέω και εγώ Παρασκευή Δευτέρα(σήμερα) θα τους έχω. Μου είπαν ότι θα μου έστελναν και μια επιβεβαίωση της παραγγελίας με e-mail, πάει 2:59 και λέω να τους στείλω μήνυμα τους τα γράφω αυτά και ότι δεν μου έχουν στείλει επιβεβαίωση ακόμα που αυτοί μου πρότειναν να μου στείλουν και τους λέω να με πάρουν τηλ να μου πουν τι γίνεται και όχι να στείλουν μήνυμα. Μέσα σε 5 λεπτά παίρνουν και μου λένε ότι είχαν πρόβλημα με την ποσότητα και ότι τους έστειλαν σήμερα. Παιδιά τους περίμενα τόσες μέρες είμαι έτοιμος να μην πάω να τους πάρω να τους αφήσω να τους πάνε πίσω με νευριάσανε οι άχρηστοι. Τελικά καλύτερα να μην είχα σκληρό παρά να περναγα τόσα βάσανα με τηλεφωνήματα και μηνύματα.
Kagkouros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Και εγώ τα ίδια έχω περάσει 3φορές που έχω παραγγείλει από το πλαίσιο...για επιβεβαίωση έχουμε αλλάξει ρόλους (εγώ παίρνω τηλέφωνο αντί να πάρουν αυτοί) και για παράδειγμα στην τελευταία τους παίρνω τηλέφωνο μετά από μία μέρα και μου λένε "δεν σας πήραμε για επιβεβαίωση επειδή ένα από τα προϊόντα δεν είναι σε διαθεσιμότητα" (δηλαδή άμα δεν το ξαναέφερνε δεν θα με παίρνανε τηλέφωνο?
ilMarios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Χάλια! Εντάξει απλά την επόμενη εγώ θα πάρω από άλλο μαγαζί και ας δώσω περσότερα χρήματα αν και 2φορές που πείρα τηλ ήθελαν να με εξυπηρετήσουν ήταν ευγενικοί δεν έλεγε να τους αρχίσω αν και θα έπρεπε.
XXXXX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kai ego perno tilefono kai malista mou lene oti me epernan kai den mporousane na me vroune!! dld apisteuta psemata kai apisteutes dikaiologies. prin eipa sto post oti tous peira tilefono simera to mesimeri gia na do ti ginetai kai mou eipane oti pernane kai den me vriskane kai oti den einai diathesimo to proioin pou paraggila. ee meta apo 30lepta stilane email na tous paro tilefono giati uparxei kapio provlima me tin paraggelia loooooooooooool.... file ilMarios ti mia sou lene den to exoume kai pare to tade kai meta ksana den to exoune e? ereeeeee mastigio pou to theloune!!! alla den ftene autoi,emeis ftaime pou den kanoume mia maziki kataggelia na sou po gia pote tha isiosoune!
fwtonio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 kala ee autoi den paizonte leme!! me pirane simera gia tin antiprosfora kai mou eipane oti antiprosfora egine mono gia osous paraggilane (usb hdd kai kartes grafikon) kala tou leo re file kai ego ekana 2 paraggelies pou eixane mesa karta gpu. ta masise ligo kai eipe ""NAI ALLA FYGANE TIN PROTI MERA OLA"" kala tou leo aderfe asto to mathame to paramithi... to kalitero einai oti eixa paraggili exthes auto http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=652040 to opio einai sto sait pano apo 1 mina kai epidi den stilane email oute pirane tilefono simera,pira ego autous kai ti mou eipane???? ""sas pirame tilefono alla den mporesame na sas broume(to exoun kanei 2 fores auto kai den pernoune,anathema kai eixa klisi sto tilefono!) nai leo kai ti thelate?? leei auti""kserete den einai diathesimo auto to proion"" den mporo na sunexiso gia to ti eipa meta giati tha ksana fao ban.... ena exo na po..PLAISIO ANTE NA PAS NA dis an erxome apo ti gonia!!!! Τουλάχιστον, επικοινώνισαν μαζί σου. Εμένα ακόμα να με πάρουν ή να στείλουν mail. Δεν θα το κάνουν όμως....
paonikgt Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ελεος ρε παιδια αφου το ξερετε το κολπο του πλαισιου.Και εσεις μην παραγγελνεται μεσω ιντερνετ πηγαιντε κατευθειαν στο καταστημα να το παρετε.Ετσι θα αποφυγετε καθε παρεξηγηση.
cordobros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ελεος ρε παιδια αφου το ξερετε το κολπο του πλαισιου.Και εσεις μην παραγγελνεται μεσω ιντερνετ πηγαιντε κατευθειαν στο καταστημα να το παρετε.Ετσι θα αποφυγετε καθε παρεξηγηση. οχι απλα συμφωνω,υπερ-συμφωνω! καθομαστε και κανουμε συζητησειs επι συζητησεων,χωριsνοημα ενω η ουσια ειναι απλη. εχουνε ενα Α στοκ,οποιοs προλαβει περνει. και αυτοs που θα παρει σιγουρα ειναι αυτοs που θα παει απο εκει. σιγα μην αφησει τον σιγουρο πελατη που θα παει να ψωνισει. εαν περισσεψει και κατι το στελνουν . που ζειτε! στο Ελλαδισταν ζειτε.
fwtonio Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ναι ρε παιδιά, αλλά η λογική αυτή καταργεί την όλη φιλοσοφία - εξυπηρέτηση - ευκολία - φτήνια του eshoping. Το φαινόμενο "Πλαίσιο" ας μην το πάρουμε σαν κανόνα, αλλά σαν μία κάκιστη - κακοπροαίρετη - κακοστημένη εξαίρεση.
ilMarios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ελεος ρε παιδια αφου το ξερετε το κολπο του πλαισιου.Και εσεις μην παραγγελνεται μεσω ιντερνετ πηγαιντε κατευθειαν στο καταστημα να το παρετε.Ετσι θα αποφυγετε καθε παρεξηγηση. Για να βρω μαγαζι πλαισιου πρεπει να κάνω 1:45 λεπτα για να πάω Αθήνα που είναι το πιο κοντινό μαγαζί ε οπότε μονο eshoping. Τελικά θα μου τους στείλουν τους αλλους που μου πρότειναν αλλα το θέμα είναι οτι εγώ ήθελα τον σκληρό για κατέβασμα και δεν τον έχω και οτι περίμενα σαν ... να μου έρθει και έπρεπε να τους πάρω εγώ να μου πουν οτι, εστω αργισαν να τον στείλουν (οχι οτι βαριοντουσαν).Αν δεν έπερνα εγω τηλ δεν τους νοιαζει αν θα περιμένω εγω. Ούτε καταγγελία γιατι ε θα χάσουν κάποια ψιλά χρήματα απο το δικαστηριο ρε μαστιγιο να μηνουν σημαδια εχει δικιο ο χχχχχ (ειμαστε κακοι το ξερω αλλα ετσι θελουν).:evil:
XXXXX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 ego gia na vro magazi plaisiou prepei na mpo sto karavi kai na ftaso ekei tin alli mera pou tha ta exoun parei ola! vre paidia na rotate prin lete ""giati den pas apo ekei""
IMMORTALFRANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ελεος ρε παιδια αφου το ξερετε το κολπο του πλαισιου.Και εσεις μην παραγγελνεται μεσω ιντερνετ πηγαιντε κατευθειαν στο καταστημα να το παρετε.Ετσι θα αποφυγετε καθε παρεξηγηση. Η διαφορετικά πάρτε τηλέφωνο και κάντε παραγγελία επί τόπου. Στο τηλεφωνικό κέντρο τραβάνε από υπάρχον απόθεμα και μόνο.
green_beret Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Οτι λεει παραδοση σε 24 ωρες υπαρχει στις αποθηκες. Οτι λεει παραδοση 2-3 μερες παει να πει οτι δεν υπαρχει και αμα εισαι τυχερος μπορει να εχουν παραλαβη σε τοσες μερες, αν οχι την πατησες.... Απλά τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.