Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα την 1950Pro από Multirama με 69 Ε σήμερα, ο πωλητής μου είπε αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα θα μου την κρατήσουν. Χλομό το βλέπω. Τηλεφώνησα σε κάποια καταστήματα στο κέντρο αλλα τιποτα, ενώ από τα κεντρικά μου είπαν ότι είχε μια στη Στουρναρα. Μάλλον άργησα ή τελικά είχανε λίγα κομμάτια.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειχα παραγγειλει και εγω καποια πραγματα απο το Plaisio και ειχα απογοητευτει οταν με πηρανε τηλεφωνο να μου πουνε οτι δεν υπαρχουν σε διαθεσημοτητα τα κομματια. Ετοιμαζα καταγγελια αλλα χθες με πηρανε τηλ και μου κανανε αντιπροσφορα. Τελικα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος αφου μου δωσανε ακομα πιο φτηνα κομματια. Πιστευω οτι θορυβηθηκανε απο τις μαζικες καταγγελιες στο Υπ. Αναπτυξης.

Παντος να ξερετε οτι οτι προβλημα εχετε με τα καταστηματα να απευθυνεστε στο Υπ. Αναπτυξης.Εαν εχετε δικαιο σιγουρα θα σας βοηθησουνε.

Και εμένα με πήραν χτες τηλέφωνο και περιμένω αύριο αντίστοιχα κομμάτια σε πολύ καλές τιμέςςςς .

Αν έρθουν με το καλο και τα παραλάβω (ακόμα δεν το πιστεύω καλά- καλα,θα ενημερώσω εδώ)

Danton,Θες να μας πείς αντίστοιχα για την δική σου περίπτωση ?

Εγω ειχα παραγγειλει τα εξής :

- C2D 4300 Tray

- Gigabyte Motherboard me 965

- DVDRW Nec LabelFlash

Στην αντιπροταση μου εδωσαν τον C2D 4400 στην τιμή του 4300 και μιας και το mobo δεν υπηρχε, βρήκα στην θέση του ενα albatron 975X στα 60 ευρώ, που με ξαναπηραν μετά 2-3 μέρες οτι τελικά είναι bulk διχως καλώδια,συσκευασία κτλ.

Μια χαρά!

Δημοσ.
... Πιστευω οτι θορυβηθηκανε απο τις μαζικες καταγγελιες στο Υπ. Αναπτυξης.

Παντος να ξερετε οτι οτι προβλημα εχετε με τα καταστηματα να απευθυνεστε στο Υπ. Αναπτυξης.Εαν εχετε δικαιο σιγουρα θα σας βοηθησουνε.

Ανέφερε ο GoriLLakoS τί έγινε.

Οι καταγγελίες και τα άκρα δεν είναι η 1η λύση.

Η επικοινωνία είναι. ;)

Και για να κάνουμε έναν απολογισμό, με τα άτομα που παρήγγειλαν online από Δευτέρα εώς και Τετάρτη επικοινωνία υπήρχε με όλους & τέθηκαν αντιπροσφορές με προϊόντα σε διαθεσιμότητα.

/sc

Δημοσ.

paidia gia na ta leme ta pramata opos exoun.

oi antiprosfores einai mono gia tous hdd usb pou eixane paraggili online??

ego pira sto plaisio kai i moni prosfora pou egine itan mono gia tous hdd usb kai tipota allo..

Δημοσ.
paidia gia na ta leme ta pramata opos exoun.

oi antiprosfores einai mono gia tous hdd usb pou eixane paraggili online??

ego pira sto plaisio kai i moni prosfora pou egine itan mono gia tous hdd usb kai tipota allo..

Ακριβώς έτσι μου είπαν και εμένα. Ισχύει?

Δημοσ.

Όχι οι αντιπροσφορές δεν ήταν μόνο για hdd. Σήμερα το πλαίσιο είχε πάλι προσφορές 9:00-9:45 και ενδιαφερόμουν για μια 7600gt που την είχαν 40 ευρώ και μια xfx 7950gt που την είχαν 70 ευρώ. Επειδή δεν ειχα χρόνο για να πάω να την πάρω πρωι-πρωι από κάποιο κατάστημα πλαίσιο έκανα την παραγγελία και περίμενα κλασσικά ότι θα μου την ακυρώσουν το απόγευμα λέγοντας ότι δεν υπάρχουν. Πήρα και τηλέφωνο πριν κανω την παραγγελία και μου είπαν οτι υπάρχουν 2 κομμάτια από το καθένα. 1 κομμάτι απο την καθε μία υπήρχε στο κατάστημα της Μεταμόρφωσης και το άλλο στη στουρναρη. Τέσπα, με παίρνουν τώρα το απόγευμα και μου λένε ότι εξαντλήθηκαν, (τι μου λες του λέω πότε πρόλαβαν και εξαντληθηκαν 4 κομμάτια), και μου αντιπρότεινε μια 8600gt για 40 ευρώ την οποία και πήρα και μια 8600gts αντί της 7950gt για 119 ευρώ όμως, την οποία φυσικά και αρνήθηκα.Πάλι καλά 8600gt με 40 ευρώ δεν είναι και ασχημα.

Δημοσ.

Oι αντιπροσφορές ήταν για όλους όσους είχαν παραγγείλει online κάποια προσφορά από Δευτέρα πρωί εώς Τετάρτη βράδυ ότι και αν είχαν παραγγείλει.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Insomnia Team με το Πλαίσιο όλοι αυτοί έχουν λάβει αντιπροσφορά.

Παρ΄όλα αυτά,

αν κάποιος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία -για οποιοδήποτε λόγο-

δεν έχει λάβει αντιπροσφορά με παρόμοιο είδος από αυτό που παρήγγειλε online την συγκεκριμένη περίοδο,

το αναφέρει εδώ και μου στέλνει τα στοιχεία της παραγγελίας του pm.

/sc

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι εννοεις. Λέω πιο πάνω ότι μου έκαναν αντιπροσφορά και για vga, αρα δεν ήταν οι αντιπροσφορές μόνο για hdd.

Έχεις δίκιο, συγνώμη.

Δημοσ.
Oι αντιπροσφορές ήταν για όλους όσους είχαν παραγγείλει online κάποια προσφορά από Δευτέρα πρωί εώς Τετάρτη βράδυ ότι και αν είχαν παραγγείλει.

Σύμφωνα με επικοινωνία του Insomnia Team με το Πλαίσιο όλοι αυτοί έχουν λάβει αντιπροσφορά.

Παρ΄όλα αυτά,

αν κάποιος που ανήκει σε αυτή την κατηγορία -για οποιοδήποτε λόγο-

δεν έχει λάβει αντιπροσφορά με παρόμοιο είδος από αυτό που παρήγγειλε online την συγκεκριμένη περίοδο,

το αναφέρει εδώ και μου στέλνει τα στοιχεία της παραγγελίας του pm.

/sc

Εγώ έκανα 2 παραγγελίες μια την Τρίτη και μία την Τετάρτη και ΔΕΝ έχω λάβει αντιπροσφορά.

Θα σου δώσω τα στοιχεία μπας και δούμε το φως...

Δημοσ.
Εγώ έκανα 2 παραγγελίες μια την Τρίτη και μία την Τετάρτη και ΔΕΝ έχω λάβει αντιπροσφορά.

Θα σου δώσω τα στοιχεία μπας και δούμε το φως...

mia apo ta idia kai ego.estila me pm ton arithmo paraggelias kai mia foto.

Δημοσ.

Ελπιζω οτι θα εχουμε συντομα προσφορες και σε αλλα προιοντα οπως φορητους και οχι μονο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...