dreamwebx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Φιλε rodos123 θα μου επιτρεψεις να εχω τις αμφιβολιες μου για τις ''χαμηλες'' τιμες των Multirama. Σχεδον παντα-πλην ελαχιστων περιπτωσεων-δεν θυμαμαι ,οταν κοιταζω για αγορα προιοντων hardware να εχει χαμηλες τιμες,ποσο μαλλων εν συγκρισει με eshop και πλαισιο... Εχει τυχει να δω και διαφορες ανω των 25 στο ιδιο προιον,ενω για την ιστοσελιδα τους δεν το συζηταμε καν.... Π.χ. Intel core 2 duo 4500 139 εν αντιθεσει με 125 Ιntel quad core 6600 475 εν αντιθεσει με 260 (την αλλαξαν την τιμη ή αν παει κανενας ασχετος θα τον πουλησουν στην παλια τιμη....) svga 7900 gs 179 εν αντιθεσει με 112 svga 2900 xt 369/339 εν αντιθεσει με 319 svga 8600 gts 179 εν αντιθεσει με 159 τα παραδειγματα ειναι αρκετα οπως καταλαβαινεις... Ουσιαστικα οι τιμες ειναι ξεχασμενες απο εβδομαδες,νεα προιοντα σπανια θα ανεβουν,οποτε αν χρειαστει να ψαξεις εισαι υποχρεωμενος να περασεις απο καταστημα τους. Εκει με παζαρι θα πετυχεις καλυτερη τιμη,αλλα με αυτη την λογικη γιατι να μην παω να κανω παζαρι σε καταστηματα που εχουν καλυτερες τιμες απο τα multirama ωστε να ριξω ακομα χαμηλοτερα την τιμη? Ειμαι φανερα κατα των ''προσφορων'' γιατι ειναι κανονας οτι η διαθεσιμοτητα ειναι ελαχιστη και συνηθως οι ιδιοι οι υπαλληλοι τα αγοραζουν. Προτιμω να βλεπω καταστηματα,που εχουν πλουσια γκαμα και ΣΤΑΘΕΡΑ χαμηλοτερες τιμες και οχι ''κραχτες''διαρκειας μιας ημερας και οποιος προλαβει μονο και μονο να γινει ντορος... Γενικοτερα το θεμα της online διαθεσιμοτητας ειναι τεραστιο προβλημα για την πλειοψηφια των online shops και απεχει αρκετα να χαρακτηριστει απλα ως υποφερτο εν συγκρισει με τα αντιστοιχα on line shops του εξωτερικου.
rodos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Φιλε dreamwebx εγω δεν υποστηριζω κανεναν απλα το Πλαισιο επι τρεις συνεχομενες ημερες κοροιδευε ολο το κοσμο κατ'εξακολουθηση με τον τροπο που εχει αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες. Εγω περαστικος ημουν απο το Multirama της πολης μου μπηκα μεσα και ρωτωντας επαθα την πλακα μου.Τωρα εαν εσυ μπορεις να μου βρεις 1950 Pro με 65 Ευρω και Ε4300 box με 80 Ευρω και ipod 4GB με 100 Ευρω... Οι ανθρωποι στο Multirama ουτε διαφημισαν τιποτα ουτε κοροιδεψαν κανενα.
freelove Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 πως σας φαινετε παντος HDD IDE 320 gb 39 euro!!! pou einai auti i prosfora??? epsaksa sto site alla den brika tipota..
geioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ναι sorry,ειναι απο το καταστημα στοκ στην μεταμορφωση σε ανοιχτη συσκευασια !
freelove Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ναι sorry,ειναι απο το καταστημα στοκ στην μεταμορφωση σε ανοιχτη συσκευασια ! eixe kai alli prosfora ektos apo auti/?
IMMORTALFRANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 eixe kai alli prosfora ektos apo auti/? Θα το ξαναπώ. Πηγέντε μια βόλτα από μεταμόρφωση να δείτε τα προϊόντα στο stock house. Θα βρείτε πράγματα που ούτε καν φαντάζεστε νότι θα βρίσκονταν εκεί. Και από τιμές λουκούμι
geioannou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ειχε απο σκληρους και εναν ΣΑΤΑ 2 στα 59 ευρο. γενικοτερα ειχε πολλα πραγματα οπως λεει και ο IMMORTALFRANK τα οποια αξιζει καποιος να τα δει. το μονο που δεν ξερω γενικοτερα ειναι οτι ολα τα πραγματα απο το στοκ εχουν εγγιηση 6 μηνες. οποτε δινεις 39 για εναν δισκο και 6 μηνες εγγυηση, η δινεις την κανονικη τιμη του δισκου 65 (απο νετ παραγγελια,απο καταστημα 70 και εχεις και την εγγυηση ολη ???
rodos123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγω παντως δεν θα αγοραζα σκληρο δισκο 3ης διαλογης για το συστημα μου για να γλυτωσω 20 Ευρω.Ας εχει οση εγγυηση θελει.
activex Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 e oxi gia tous diskous einai amartia na tsigouneutis mia toso mikri diafora. kai toso simantiki (Gia ta dedomena sou - mou ..)
Qatatoniqa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 e oxi gia tous diskous einai amartia na tsigouneutis mia toso mikri diafora. kai toso simantiki (Gia ta dedomena sou - mou ..) +1 Οι δισκοι πρεπει να ειναι το ποιο καλοπληρωμενο pc part και αυτο οσον αφορα την σχεση αποδοσης και αξιοπιστιας. Δεν αναφερομαι στους turbo-x hdds μιας και καπου διαβασα πως ειναι maxtor under case,αλλα σιγουρα ολοι μας εχουμε εμπειριες απο κατασκευαστες σκληρων δισκων και μπορουμε με ειλικρινια να προτεινουμε ποιος ειναι ο ποιο "σκληρος" εκει εξω απο θεμα εμπιστοσυνης των δεδομενων μας...βεβαια οπως παντα υπαρχουν και εξαιρεσειςς αλλα μακρια απο μας Q.
nasmania Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ανακοίνωση Για τους πελάτες που παραγγείλανε online από το Πλαίσιο hw τις τελευταίες ημέρες, το οποίο δεν τους παραδόθηκε, θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου τις προσεχείς ημέρες για εναλλακτικές προσφορές προϊόντων. Το Πλαίσιο μας ειδοποίησε ότι τα προϊόντα των προσφορών θα αντικατασταθούν με ισάξια ή καλύτερα μοντέλα στις καλύτερες δυνατές τιμές. (Τις περισσότερες φορές οι τιμές είναι ακόμη & κάτω του κόστους). Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας φυσικά απαιτείται η αποδοχή της συμφωνίας από τον πελάτη. p.s. Σε 10-15 άτομα φύγαν e-mail με λάθος τιμή. Turbo-X 320 GB e-SATA, USB2.0 = 69Ε για όλους. Θα σας σταλεί διόρθωση μέχρι το απόγευμα. /sc Exei labei kaneis email me ennalaktika opos tous filous me tous diskous ? Egv pantvs me paraggelia motherboard,cpu den exv kanena neo.Kaneis allos ?
rodos123 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Exei labei kaneis email me ennalaktika opos tous filous me tous diskous ? Egv pantvs me paraggelia motherboard,cpu den exv kanena neo.Kaneis allos ? Οχι ευτυχως δεν εχω λαβει τιποτα και ουτε θελω να λαβω μετα το ξεγυρισμενο e-mail που τους εστειλα.Να πανε να βρασουνε υπαρχουν κι'αλλου πορτοκαλιες... Μονο στα θυματα στελνουν την προσφορα μου φαινεται.
freelove Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 kamia prosfora gia karta mnimis ddr uparxei ??
XXXXX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Exei labei kaneis email me ennalaktika opos tous filous me tous diskous ? Egv pantvs me paraggelia motherboard,cpu den exv kanena neo.Kaneis allos ? tipota kai emena,eixa paraggili (cpu,gpu,psu,mobo,ram,hdd)olla dld alla email den irthe.mallon itan pseftiko senario gia na isixasi o kosmos.toulaxiston eprepe na stiloune email se olous pou paraggilane tis 3 -4 protes meres pou egine to mperdema kai na tous enimerosoun gia to ti tha ginei me tis paraggelies...moufa i doulia!
danton Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ειχα παραγγειλει και εγω καποια πραγματα απο το Plaisio και ειχα απογοητευτει οταν με πηρανε τηλεφωνο να μου πουνε οτι δεν υπαρχουν σε διαθεσημοτητα τα κομματια. Ετοιμαζα καταγγελια αλλα χθες με πηρανε τηλ και μου κανανε αντιπροσφορα. Τελικα μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος αφου μου δωσανε ακομα πιο φτηνα κομματια. Πιστευω οτι θορυβηθηκανε απο τις μαζικες καταγγελιες στο Υπ. Αναπτυξης. Παντος να ξερετε οτι οτι προβλημα εχετε με τα καταστηματα να απευθυνεστε στο Υπ. Αναπτυξης.Εαν εχετε δικαιο σιγουρα θα σας βοηθησουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.