seventh_son Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! Πάμε να κάνουμε και μια ομαδική παραγγελία για να.. μάθουνε! Ναι ε; Πόσα τιμολόγια από RMA από eshop θες για να πειστείς ότι είναι μια χαρά μαγαζί; Αρκούν 10; 15; Και όλα με courier δεν πήγα ΚΑΝ απο κει και ΌΛΑ αντικαταστάθηκαν! ΌΛΑ! Πόσες φορές έχω δει ξεσφράγιστες συσκευασίες απο το Πλαίσιο... Τα ίδια να λέμε; Μνήμες, board, ακόμα και σκληροί!!!! Μια χαρά μαγαζί! Αει καλα.... file mou esena sou ferthike mia xara. emena me afise ena mina xoris mitriki. les na gennao istories apo to mialo mou? gia mena eshop pote ksana gia internal part. etsi apla. esi kane oti goustareis:)
george__ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Να καταθεσω κι εγω οτι εχω κακη εμπειρια απ το πλαισιο, ειχα παρει μια μνημη 512ΜΒ, 80? οταν μου καηκε και την πηγα πισω μου ειπαν οτι δεν την αλλαζουν γιατι η εγγυηση δεν καλυπτει βραχυκυκλωμα....(και δε σηκωναν και κουβεντα). Βασικα ειναι και ακριβο λογω ποικιλιας. Παντως το να κανουν τις απατες που λετε με δηθεν εκπτωσεις δεν το πολυπιστευω. Αν θελετε μια απατεωνιστικη εταιρια να σας τη πω αμεσως: Τellas. H απατη παει συννεφο!(βλ.και adslgr.com)
Candyman® Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 emena me afise ena mina xoris mitriki Για πές μας γιατί σε άφησαν 1 μήνα χωρίς μητρική; Μήπως δεν είχανε στοκ;
isaias1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για πές μας γιατί σε άφησαν 1 μήνα χωρίς μητρική; Μήπως δεν είχανε στοκ; Opoios logos k na ipirxe den dikaiologeitai o enas minas....As tou ekanan pistwtiko tou anthrwpou na teleiwne i ipothesi. Egw 3 fores exw steilei RMA se eshop...tin mia 32 meres....tin deuteri 15 meres...k tin triti 26 meres...
lbch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 egw na rwthsw kati ligo sxetiko alla offtopic me to olo thread!epeidh eida kana 3 fores thn lexh RMA anaferomenoi sto e-shop....h lexh auth se ti anaferetai?(pws metafrazetai dhladh)
Candyman® Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 RMA=Return Merchandise Authorization http://en.wikipedia.org/wiki/Return_Merchandise_Authorization
lbch Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 exei kamia sxesh me apodeixh antallaghs (dhl. me apla logia auto mou ferate einai xalasmeno ferte mou ena allo kainourgio alla idio se ola ta stoixeia tou dhl.marka,poikilia,pws einai,emfanish kai ta loipa,autousio koinws)!
Candyman® Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 RMA είναι η διαδικασία επιστροφής ενός ελαττωματικού προϊόντος σε προμηθευτή, που είτε ήρθε χαλασμένο (dead on arrival - DOA) είτε χάλασε εντός της εγγύησης. Κανονικά επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με καινούργιο -ίδιο- είδος. Ρίξε μια ματιά και στο λινκ...
seventh_son Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Για πές μας γιατί σε άφησαν 1 μήνα χωρίς μητρική; Μήπως δεν είχανε στοκ; nai etsi mou pane oti den eixe stok. pos ginetai omos na min exei stok kai parallila tin mitriki na tin poulaei online sto katastima tou. mipos giati de thelei na stokarei bad proionta opos mou eixe pei paidi pou douleve sto service tou eshop? kai sto finale re file emena ti me noiazei an eixe stok i oxi? otan epairne ta fragka mou , mou elege stin eggiisi oti tha me kalipsei otan exei stok? i mipos tha eprepe na miriso ego ta nyxia mou se poia tha exei stok kai se poia oxi kai na kano tin pithia prin kano tin epilogi mou? edo leme oti den mou dine kan oute xrimata piso, oute na me pistosei to poso tis agoras mou. kai to xeirotero den itan afto, to xeirotero itan o tropos pou me antimetopise. kathe mera eikosi lepta stin anamoni, kai kathe mera eprepe na miliso se 3-4 diaforetika atoma o kathenas kai o kathe enas na mou to paizei kinezos kai oti perimenoun pote tha tous eidopoiisei i antiprosopeia gia to pote tha erthei. e me sigxoreis re file alla ena mina gia na ti steiloun stin antiprosopeia gia na tous steilei kommati oute sti taiwan na ti stelnane me gaidaro. Kai de milame gia kommati to opoio pira, mou epaikse kai meta apo kapoio diastima mou xalase. Milame gia kommati pou sinaromologithike KAI DEN EPAIKSE POTE kai to kalitero? META APO DIKH TOY SYNARMOLOGHSH KAI ELEGXO. De milame gia kamia mitrikoula tis seiras. ektos kai an i MSI theoreitai etairia tis seiras. telospanton de katalavaino giati to sizitame akoma. o kathenas kanei tis epiloges tou. esi eshop , ego plaisio. de katalavaino giati to sinexizeis.
green_beret Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι... Την λυση να παρεις τα λεφτα σου πισω την σκεφτηκες η ετσι τα λες ολα αυτα? Αφου ειναι δικαιωμα σου γιατι δεν το χρησιμοποιησες. Πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση το πλαισιο να μην ηθελε να σε εξυπηρετηση(στην ουσια να σε ξεφορτωθει) δινοντας σου αλλη λυση. Ο μονος λογος που μπορω να σε δικαιολογησω ειναι οτι ηθελες μονο αυτο το αντικειμενο και τιποτα αλλο.
seventh_son Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι... Την λυση να παρεις τα λεφτα σου πισω την σκεφτηκες η ετσι τα λες ολα αυτα? Αφου ειναι δικαιωμα σου γιατι δεν το χρησιμοποιησες. Πραγματικα δεν υπαρχει περιπτωση το πλαισιο να μην ηθελε να σε εξυπηρετηση(στην ουσια να σε ξεφορτωθει) δινοντας σου αλλη λυση. Ο μονος λογος που μπορω να σε δικαιολογησω ειναι οτι ηθελες μονο αυτο το αντικειμενο και τιποτα αλλο. an apefthinesai se mena, diavase kalitera to post. de milame gia plaisio alla gia eshop. kai epistrofi xrimaton oxi den ekane.
djapal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά συγγνώμη... καλό φθηνό σε αρκετά πράγματα το eshop. αλλά αν δε θέλω να χαραμίσω το χρόνο μου περιμένοντας πόοοοοοοοοοοοοοτε θα έρθει ένα προϊόν ή πόοοοοοοοοοοτε θα μου επιστρέψουν τον υπολογιστή μου από το service, 1000 φορές πλαίσιο. Θα δώσω κάτι παραπάνω, ίσως και λιγότερα αν κάνω παραγγελία από νετ, και τα έχω άμεσα. Όσο για service, πάντα άμεσο. Όποτε πάω eshop, περιμένω το λιγότερο 20 λεπτά για αν συνεννοηθούνε με την αποθήκη. Άσε που για να σου τα φέρουν σπίτι, πρέπει να είσαι συγκεκριμένες ώρες. Από Μαρούσι λέει περνάνε κατά τις 12. Πιο μετά δεν παίζει. Έλεος!!!
madsc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για όλους εσάς ...που παραγγείλατε online αυτές τις μέρες κάποιο προϊόν με έκπτωση από το Πλαίσιο, και δεν σας παραδόθηκε, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Θα υπάρξουν εξελίξεις. Τί, πώς ακριβώς, γιατί και πότε, δεν έχω τη δικαιοδοσία προς το παρόν να το αναφέρω. Σαφή απάντηση θα δωθεί μόλις έχουμε την άδεια. /sc
eliask Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως ξέρω πως αν κάνεις παραγγελία οnline είναι υποχρεωμένοι να την εκτελέσουν παίδες. Ακομά και αν το προιον κάνει 1 μήνα να έρθει λόγο έλειψης αλλίως δεν θα πρέπει να σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε αγορα πόσο μάλλον να σας στείλουν και email επιβεβαίωσης....Είναι υποχρέωση τους.Αν μπορεί να πεί και κανένας που γνωρίζει από τέτοια ζητηματα ας το κάνει !
green_beret Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 an apefthinesai se mena, diavase kalitera to post. de milame gia plaisio alla gia eshop. kai epistrofi xrimaton oxi den ekane. Ναι οντως λαθος. Αλλα και παλι το ιδιο ισχυει και στο e-shop. Παντως αν δεν σου εκαναν επιστροφη χρηματων επρεπε να κανεις φασαρια... Πες τους οτι θα μιλησουν με τον δικηγορο σου να δεις πως θα τρεξουν να σε εξυπηρετησουν. Ειναι δικαιωμα σου να ζητησεις επιτροφη χρηματων ή εστω πιστωση βρε αδερφε για κατι που χαλασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.