Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Εκπτώσεις

savvaskall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι εχει γινει με τις τιμες του πλαισιου τρεξτε να δειτε εχει τιμες κατω του κοστους.

μπορει να εχει γινει λαθος μπορει να ξεπουλαει τρεξτε πριν ξαναλαξουν....

εγω ηδη πηρα καρτα γραφικων.

ορμηξτε μην εχει κανει λαθος και μετα το αλαξει....

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λες να εχουν κανει λαθος στη μεγαλυτερη ισως αλυσιδα στην Ελλαδα? :P Λιγο δυσκολο... ισως ειναι stock, ισως ειναι λογω εκπτωσεων. 25% κατω...

Δημοσ.

Ακριβώς! Τόσο είχε την gecube x1950pro με τα 256MB (και 90? αυτή με τα 512ΜΒ). Προφανώς ήταν ελάχιστα τα κομμάτια της προσφοράς σε κάθε είδος, έτσι για να κάνει ντόρο...

Δημοσ.

Ημουν ετοιμος να παραγγειλω μια καρτα τηλεορασης με 25 ευρω αλλα πριν 2 λεπτα που κοιταξα ειχε εξαντληθει :evil:

Ετσι κανουν βγαζουν για κραχτες κατι κοματια σε εξεφτελιστικες τιμες και οποιος προλαβει προλαβε... :evil::(

• Moderators
Δημοσ.

Στα κοκκινα πλαισια η προηγουμενη τιμη ηταν 180 και οχι 100. (εγω παντως μεθαυριο θα παρω μνημουλες με 119?).

Δημοσ.

Φούσκα

Είχα παραγγείλει δυο πράματα στις 10:30 το πρωί και με πήραν πριν από λίγο για να μου πουν ότι ακυρώθηκε η παραγγελία μου επειδή εξαντλήθηκαν πάρα πολύ γρήγορα τα αποθέματα που τώρα αμφιβάλλω αν υπήρξαν ποτέ. Μπορεί να τράβηξαν πολύ κόσμο στα καταστήματα και στη σελίδα τους αλλά εμένα απο πελάτη με έχασαν. Σιχαίνομαι τέτοιες τακτικές και με ξεσήκωσαν και δίχως λόγο:twisted:

Δημοσ.
Ελπιζω να μη σου πουν τιποτα ιστοριες(λαθος κτλ)Περιμενουμε νεα σου οταν παραλαβεις την παραγγελια.:)

ok!λογικα την πεμπτη-παρασκευη θα ειναι εδω και θα σας πω!

καλα πριν 1 ωρα ηταν περιπου 15 καρτες γραφικων και 10 επεξεργαστες σε προσφορα.

τωρα καρτες 3-4 και επεξεργαστες κανενας...:mrgreen:

ποποοο χαμως γινεται!

Δημοσ.
εγω παντως πηρα.

X1950 512MB =90euro

ASUS P5B Deluxe =100 euro

καλα τι ωρα εκανες την παραγγελεια;Στις 9 το πρωι; :P

παντως με τα ιδια λεφτα ειχε την 7950 GT που ειναι φυσικα πολυ καλυτερη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...