takistmr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα, πρόσφατα αγόρασα το Sony Ericsson HBH-PV702 (Bluetooth Headset). Δεν πρόλαβα να το χαρώ 5 μέρες και έχασα το στήριγμα του αυτιού. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει σε κατάστημα το ανταλλακτικό αυτό??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
rallis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Xlomo se vlepo na eiparxei san spare part to stirigma afto.Mallon tha prepei na to ksana-agoraseis olokliro to bluetooth...
takistmr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Έτσι για την ιστορία: Έστειλα ένα e-mail στην Sony Ericsson της Ελλάδας και μου απάντησαν γενικά και αόριστα και να επισκευτώ ένα εξουσιοδοτημένο service, κτλ. Μα δεν χάλασε!!! Απλά χάθηκε ένα τμήμα που θεωρώ απαράδεκτο για μία εταιρεία του βεληνεκούς και της αξιοπιστίας της Sony Ericsson να μη το διαθέτει στην αγορά και να σε αναγκάζει να ξαναγοράσεις ολόκληρη τη συσκευή. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί έχουν χάσει το αντίστοιχο κομμάτι διότι ο τρόπος στήριξης δεν είναι και ο καλύτερος!!! Τελικά το ξαναγόρασα... Θα μου πεις σιγα τα λεφτά (28 ευρώ) αλλά γιατί ρε γμτ!!!!
wert Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Ετσι είναι αυτά. Αν δεν το χάσεις κάποια στιγμή θα σπάσει. Εγώ το έχω με κόλα στιγμής :oops: γιατί έσπασε. Και φυσικά την έχω γλυτώσει πολλές φορές εντελώς τυχαία από το να το χάσω και εγώ.
takistmr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα έχω 2 ηλεκρ. μηχανισμούς έτσι ώστε αν χαλάσει η ένας θα έχω τον 2ο
telegamesvg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Aν ομως χασεις το στηριγμα παλι???? (χτυπα ξυλο )
wert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Aν ομως χασεις το στηριγμα παλι???? (χτυπα ξυλο ) Τότε θα έχει 3 ηλεκρ. μηχανισμούς έτσι ώστε αν χαλάσει η ένας θα έχει τον 2ο και αν χαλάσει και ο 2ος θα έχει τον τρίτο και πάει λέγοντας
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δν μπορεί να πάει λέγοντας,ΑΝ δεν πάρει κ 4η συσκευή!!! :D Πέρα από τν πλάκα,είναι σπάσιμο νεύρων,δλδ να πληρώσεις κάτι κ να μν υπάρχουν ανταλλακτικά;;Πάντως δν θα το πλήρωνα ξανάδν λέει.... Ένα που έχω bluetrek G3,με 59? το είχα πάρει με τν δωροεπιταγή της vodafone,θυρίο,φαίνεται-είναι αρκετά ανθεκτικό κ καλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.