Προς το περιεχόμενο

Καίγεται ο Υμηττός

Skia11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη δουλειά μου που είμαστε απο κάτω απο τον Υμηττό (ΠΥΡΚΑΛ) τα πράγματα φαίνονται άσχημα. Ξέρει κανείς τπτ παραπάνω?

Ο θεός να βάλει το χέρι του με ατόν τον αέρα :(

Δημοσ.

Από απόψε θα έχουμε και εμείς, οι κάτοικοι των ανατολικών προαστίων την ευκαιρία να απολαύσουμε το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που σας πρόσφερε όλα αυτά τα βράδια η Πάρνηθα εσάς τους τυχερούς των βορειοδυτικών! Το βράδυ αναμένεται να είναι όλο εκπλήξεις και καιγόμενες κορυφογραμμές! Οι υπόλοιποι Αθηναίοι (αλλά και λοιποί έλληνες) που δεν θα έχετε την τύχη να γίνετε μάρτυρες της μεγάλης γιορτής, θα μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τα ρεπορτάζ που γίνουν στα υπέροχα κανάλια της τηλεοράσεως με εκτενή αφιερώματα, καθώς προβλέπονται και δώρα μέσω τηλεφώνου και παραθύρων!

Οπότε συντονιζόμαστε! Το πανηγύρι (ξανα)αρχίζει!

(μόνο με χιούμορ πλέον, δεν παλεύεται αλλιώς, σόρι)

• Moderators
Δημοσ.

ο τιτλος μου θυμιζει το δικο μου θρεντ ''παει και η παρνηθα"... Πραγματι απο εδω Βριλησσια μια χαρα φαινεται, θα ειναι πιο φαντασμαγορικο απο την τελετη εναρξης των ολυμπιακων αγωνων...

Θα φερω και την κοπελα μου να το δουμε μαζι...

(αστειευομενος παντα)...

Σοβαρα τωρα, ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΤΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?

Δημοσ.

Μεγάλο πάρτι φημολογείται ότι έχει ξεσπάσει στην Κατεχάκη, αφού μαρτυρίες λένε ότι οι οδηγοί συνεπαρμένοι έχουν ξεσηκωθεί σε λικνίσματα και χτυπιούνται μέσω καπνών. Οι αρχές αναγκάστηκαν να κλείσουν το δρόμο για να μην μπούνε άλλοι οδηγοί, καθώς ο δρόμος δεν αντέχει παραπάνω κόσμο. Ρε τους τυχερούς...

Δημοσ.

6 αεροπλανα πετανε το ενα πισω απο το αλλο κ κανουν ριψεις...μαλλον καποιος τους οργανωσε...+3 ελικοπτερα

Δημοσ.

Αντε, τώρα που θα βγεί και ο Χριστόδουλος από το νοσοκομείο, θα φτιάξει και το συνοδικό μεγαράκι που ήθελε στον Καρέα...

Δημοσ.

Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να φωτογραφίσει τις καμένες περιοχές στην Πάρνηθα και στον Υμμητό και γενικά σε όλες τις καμένες περιοχές. Αν σε 4 χρόνια έχουν φυτρώσει σπίτια ή μέγαρα για την εκκλησία τότε να πάμε και να τους κάψουμε! και αυτούς και τους πολιτικούς που το επέτρεψαν.

Και βλέπω τώρα στις ειδήσεις οτι οι πολιτικοί ζητάνε συγχαρητήρια που σώσανε τον Υμμητό και δεν κάηκε όλος.

Αυτούς αξίζουμε αυτούς έχουμε..

Δημοσ.

Είναι ζώα και ακόμη πιο ζώα είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε - πολιτικούς και εμπρηστες και οικοπεδοφάγους μαζί!!!!

Δημοσ.
[...]πολιτικούς και εμπρηστες και οικοπεδοφάγους [...]

...αυτές είναι ιδιότητες του ίδιου ατόμου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...