Προς το περιεχόμενο

Innovator laptop... Αξίζει? Τι ξέρετε?

Marooned

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω laptop κατα προτίμηση με μικρή οθόνη για να είναι ελαφρύ κ απο επιδόσεις καλές όχι τρελά πράγματα.

Έχω βρει αυτό κ πιστεύω πως για τα λεφτά του έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Απο τιμή γενικά κάτω απο 1000 ευρώ σιγουρα.

Για τα Innovator του eshop τι γνώμη έχετε? Εμπειρίες??

Δημοσ.

o skliros h mnimi kai to dvd-rw einai oligon ti anonima an to prosekses :P

h timi tou kalh einai alla gia doulies grafiou kai kamia tainia..

oso gia tin piotita den fimizonte apo oti kserw

genika me ti tha asxolise ?

Δημοσ.

Το θέλω για σερφάρισμα στο Internet, torrents απο τη σχολή, προγραμματισμό και καμιά ταινία που κ πού ίσως.

Όλα αυτά + για τις διακοπές που χρειάζομαι pc για να διαβάζω.

Τπτ extreme δλδ... δε το θελω για παιχνίδια κλπ πχ

Δημοσ.

kita to pio mempto simio einai o skliros kai to dvd-rw pou os epitopliston einai analosima eksartimata kai ta noname oso na to pis den kseris ti piotitas tha einai. kata ta alla h doulia sou tha gini kai me to parapano ;) idika gia 1 xrono pou einai kai h egihsi den to sizitame..eksalou auta ola einai kai thema tixis.

Δημοσ.

Με τα ιδια χρηματα μπορεις να αγορασεις επωνυμο και με 2 χρονια εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σε γενικες γραμμες, υπαρχουν τα toshiba, LG, HP...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως με τα ίδια χρήματα δεν βρήκα κάτι επώνυμο με 12άρα ή 13άρα οθόνη που θέλω...

Αν έχεις τπτ υπ'όψη σου πολύ θα εκτιμούσα μερικά links για να δω τι παίζει...

Thnx!

Δημοσ.

αν μπορεις να δωσεις 1100 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_208&products_id=6485

με 2 χρονια εγγυηση

γενικα δεν εχω ακουσει καλα λογια για το σερβις και τα προιοντα του εσοπ, χωρις να χω ομως προσωπικη εμπειρια.

αν θες ελληνα συναρμολογιτη δες σε πλαισιο-μουλτιραμα καλυτερα

επισης περσινο μονελο σονυ με μονοπυρινο και 14.1 οθονη

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_111&products_id=6675 στα 897 ευρω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...