Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή τροφοδοτικού και περίεργο πρόβλημα

jpol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα χθες τροφοδοτικό ρε παιδιά και έχω ένα πρόβλημα. Καταρχήν έχω μητρική MSI P965 PLATINUM, επεξεργαστή Ε6600 και σκληρό WD 160GB JS. Το τροφοδοτικό που χρησιμοποιούσα ήταν τι TRUST 520W και αυτό που έβαλα είναι το CHIEFTEC CFT-560-A12C. Όλα δουλεύουν κανονικα και το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ πριν στο φόρτωμα των Windows στην μαύρη οθόνη με το λογότυπο των XP η μπάρα είχε συνεχόμενη κίνηση και μετά από λίγο έμπαινε στα Windows, τώρα ξεκινάει να προχωράει η μπάρα και μετά από δύο δευτερόλεπτα σταματάει και προχωράει σταδιακά χωρίς συνεχόμενη κίνηση. Στη διάρκεια αυτή το λαμπάκι του σκληρού είναι αναμμένο ενώ ο σκληρός δεν ακούγεται. Μετά από αυτό το ένα λεπτό περίπου, ακούγεται ο σκληρός και προχωράει η μπάρα συνεχόμενα και μπαίνει στα Windows.Να συμπληρώσω ότι δεν πείραξα τίποτα εκτός από την αλλαγή του τροφοδοτικού και μέσα στα Windows δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Θα βοηθήσει κανείς ρε παιδιά. Δεν έχει τύχει ποτέ σε κανέναν. Πείτε τουλάχιστον καμία άποψη για το τι νομίζετε πως φταίει. Οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.

Καταρχήν μην βιάζεσαι να πάρεις απάντηση μέσα σε 1ώρα μες το μεσημέρι :lol:

Κατά δεύτερον δεν νομίζω πως έκανες και καλά που από Trust πήγες σε Chieftec

Kατά τρίτων ας απαντήσει κάποιος που του έχει τύχει ή γνωρίζει:D

Δημοσ.

Θα τρελαθώ με το μηχάνημα και με αυτά που κάνει. Έκανα bios update τη μητρική μήπως και διορθωθεί και δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μόλις τελείωσε το update και έκανα επανεκκίνηση, η μπάρα δούλεψε κανονικά και σε ελάχιστο χρόνο μπήκε στα windows. Νόμιζα ότι διορθώθηκε αλλά όταν έκλεισα τον υπολογιστή και ξαναάνοιξε έκανε ακριβώς τα ίδια. Βοηθήστε όπως μπορείτε, δώστε ιδέες για το τι μπορεί να φταίει.

Δημοσ.

MSI P965 Platinum είναι η μητρική και το τροφοδοτικό δεν το φοβάμαι γιατί δοκίμασα και άλλο και πάλι τα ίδια. Θά κάνω memtest και θα σας πω αποτελέσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...