Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο δισκο

petsisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω σκληρο 160 G επειδη εβαλα τα xp pro sp1 αναγνωριζει μεχρι 130.Εκανα αναβαθμιση σε sp2 αλλα ακομα δεν αναγνωριζει τα υπολοιπα 30.Υπαρχει καποιος τροπος να τα αναγνωρισει?

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις έναν δίσκο να έχεις υπόψιν σου ότι η χωρητικότητα που θα δεις στον υπολογιστή σου είναι πάντα χαμηλότερη από αυτήν που έχεις αγοράσει!Υπάρχει εξήγηση σε αυτό αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να στο εξηγήσω!

Ενδεικτικά να σου πω ότι ο 80GB external HD που έχω στα Windows φαίνεται 74,5 και ο 250 που έχω στο pc φαίνεται 224GB!Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό....

Δημοσ.

Η μητρικη σου ειναι παλια? αν ναι τοτε ισως να χρειαζεται να κανεις upgrade στο bios για να τον δει . Οπως λενε και οι φιλοι παντοτε η ονομαστικη ειναι διαφορετικη απο την πραγματικη χωρητικοτητα αλλα 30 GB ειναι παρα πολλα. Πρωτα τσεκαρε απο το bios τι χωρητικοτητα βλεπει.

Δημοσ.
Όταν αγοράζεις έναν δίσκο να έχεις υπόψιν σου ότι η χωρητικότητα που θα δεις στον υπολογιστή σου είναι πάντα χαμηλότερη από αυτήν που έχεις αγοράσει!Υπάρχει εξήγηση σε αυτό αλλά μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να στο εξηγήσω!

Ενδεικτικά να σου πω ότι ο 80GB external HD που έχω στα Windows φαίνεται 74,5 και ο 250 που έχω στο pc φαίνεται 224GB!Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό....

Ο 160G πρέπει να φαίνεται γύρω στα 152G κανονικά διότι είναι 160.000.000bytes

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλα ισως να ειναι καποιο bug. Σαν λειτουργικο υποστηριζουν μεγαλες αποθηκευτικες μοναδες απο γεννησημιου τους

Δημοσ.

Offtopic: Μια απορία που πάντα την είχα, γιατί ένας σκληρός που είναι 160 εκατομμύρια bytes να δηλώνεται παραπλανητικά ως 160G; Και εντάξει στην Ελλάδα αλλά οι ενώσεις καταναλωτών στο εξωτερικό πώς το έχουν αφησεί έτσι... Ή μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...