dialpistis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ανοιγω χθες το pc.... και παρατηρω... πως δεν εχω πληκτρολογιο.... κανω reset μπαινω bios να τσεκαρω... και μπορω να δουλεψω κανονικοτατα... οταν ομως φορτωσουν τα win... τπτ.... παω στο device manager... kai sto keybord.. παταω trubleshoting αλλα δε γινεται τπτ... καμια αντιδραση απο το pc.. . παταω CAPS LOCK.. και το λαμπακι ουτε που καταλαβαινει τπτ .. για να αναψει..:evil: τι στο καλο... τα επεξε? η εχω κανεναν ιο σχετικο?
activex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 egw lew oti exeis kolisi kati giati poli apla an eixes problima tha sou ebgaze error sto bios check kai den tha empenes sta windows. psaksou me kanena spyware doctor h oti allo protimas (egw auto protinw) meta blepoume kai kanoume..
Mik-1-s Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 To plhktrologio sou einai me kalwdio 'h wireless? Giati eixa parei ena asyrmato set ths Microsoft alla epeidh o dekths htan defterhs dialoghs mou ekane diafora. Sto bios empaine kanonika to douleba alla otan patousa F8 gia na bgalei to boot menu tpt.Sta windows mesa kanonika doulebe.
sotosko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Εγω προτεινω να το αποσυνδεσεις και να το ξανασυνδεσεις σε αλλο usb αν ειναι usb. Αν δεν ειναι βγαλτο ξαναβαλτο απλα.
skarpelos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Πρωτα δωκιμασε να βαλεις καποιο αλλο στο PC για να δεις αν φταει κατι στο PC ή στο πληκτρολογιο σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.