Προς το περιεχόμενο

πλαίσιο και εκπτώσεις

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι, καλά... Οι συνηθισμένες μπλόφες του Πλαισίου.

"Eκπτώσεις", "top web offer" και τα συναφή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ψιλοχάλια, αλλα για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις καλό είναι για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Ετσι ειναι αλλα η πειροδος των εκπτωσεων ειναι χρυση για οποιον αναζητει τετοιες ευκαιριες, περιμενω να δω τουλαχιστον 24 δοσεις ατοκες σε ορισμενα προιοντα...

Δημοσ.
Nαι, καλά... Οι συνηθισμένες μπλόφες του Πλαισίου.

"Eκπτώσεις", "top web offer" και τα συναφή.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ψιλοχάλια, αλλα για κάποιον που δεν έχει απαιτήσεις καλό είναι για τα λεφτά του.

μα για απλή χρήση μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν το εχω βρει αλλού στα 600

Δημοσ.
μα για απλή χρήση μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν το εχω βρει αλλού στα 600

sto carefour edo kai kana mina exi to sigkekrimeno montelo 560euro...

Δημοσ.
sto carefour edo kai kana mina exi to sigkekrimeno montelo 560euro...

Στο carrefour απο 13/7 το εχει 499? όποιος προλάβει.... EDIT (Sorry το carrefour έχει παρομοιο μοντέλο με 512mb μνημη αν θυμάμαι καλά είναι το μοντέλο L30-113 ή L100-113 )

Δημοσ.

Η αλήθεια ειναι οτι ποτέ μου δεν πίστευα στις εκπτώσεις, Ξέρετε το γνωστό απο 100? στα 50? και καλά 50%έκπτωση και στο τέλος ανακαλύπτεις ότι η αρχική τιμή ήταν στα 60 και οχι στα 100?

Να ομως που το πλαίσιο σε μερικά laptop έκανε τρελές μειώσεις.

Χαλβαδιάζω εδώ και 2 βδομάδες το

Toshiba P100 -106

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=932477

το είχε στα 1699, ήδη χαμηλότερο απο αρκετούς αλλους.

και τώρα το δινει 1499, 200? κάτω (11,7% έκπτωση)

Δημοσ.

ιδέα, μέσα από αυτό το Thread, ότι εντοπίζει ο καθένας (εκπτώσεις, προσφορές κτλ) σε φορητούς, να το μεταφέρουμε, για ενημέρωση και των υπολοίπων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...