Προς το περιεχόμενο

Τώρα αυτό πώς εξηγείται?

SpaceMarine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SpaceMarine σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για τους εξτρά μπροστινούς. Για να μαι ειλικρινής κάπως ξενέρωσα τώρα, αλλά κάτι είναι και το drive cage της CM αφού μου λες ότι είναι και κούφιο... Αυτό εδώ δεν είναι;

Από την άλλη, και με τους Noctua μαζί, το κουτί φτάνει στα 200+ ευρώ που είναι και η τιμή του Stacker 832... Οπότε μετά γιατί να μην πάρω Stacker που είναι και εγγύηση ότι είναι το κορυφαίο και πολύ πιο φιλικό σε modding και εξτρά ανεμιστήρες κλπ... :confused:

Δημοσ.
SpaceMarine σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για τους εξτρά μπροστινούς. Για να μαι ειλικρινής κάπως ξενέρωσα τώρα, αλλά κάτι είναι και το drive cage της CM αφού μου λες ότι είναι και κούφιο... Αυτό εδώ δεν είναι;

Από την άλλη, και με τους Noctua μαζί, το κουτί φτάνει στα 200+ ευρώ που είναι και η τιμή του Stacker 832... Οπότε μετά γιατί να μην πάρω Stacker που είναι και εγγύηση ότι είναι το κορυφαίο και πολύ πιο φιλικό σε modding και εξτρά ανεμιστήρες κλπ... :confused:

Ναι αυτό είναι αν και ψάχνω ακόμα για το i-cage- τώρα για το δεύτερο σκέλος λίγα μπορώ να σου πώ άλλο armor άλλο stacker έχεις δίκιο - εμένα πάντως το stacker δεν μου αρέσει (υποκειμενικό).

Δημοσ.

Για τα Stacker 830-832 δεν μιλάς - τώρα τα κοίταζα στο site της coolermaster.

Έ όχι - 9χ120mmx18,5 ευρώ=166 ευρώ εεεε παραπάει. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι 4 θέσεις για 120mm στο side panel - Στο armor βάζει το panel με τον 25 και καθάρισες.. Άλλωστε είναι αμφίβολο πόσο καλό θα κάνουν 4 πλαινοί.. και πόσο θόρυβο.. :mrgreen:

Δημοσ.

Σωστό αλλά δεν είπε κανείς να τις γεμίσεις ρε συ και τις 9 θέσεις με ανεμιστήρες! Άμα φτάσεις σ'αυτό το σημείο, θα... απογειωθεί! Εγώ σκεφτόμουν Stacker (σχεδιαστικά κι εγώ της Thermaltake οπαδός είμαι - check sig ;)) και να του βαζα έναν ακόμη εμπρός, έναν επάνω κι έναν πλάγια κάτω για την 8800 που είναι φούρνος... Αλλά πάλι ξεφεύγει ρε γμτ σε λεφτά :(

Δημοσ.
Σωστό αλλά δεν είπε κανείς να τις γεμίσεις ρε συ και τις 9 θέσεις με ανεμιστήρες! Άμα φτάσεις σ'αυτό το σημείο, θα... απογειωθεί! Εγώ σκεφτόμουν Stacker (σχεδιαστικά κι εγώ της Thermaltake οπαδός είμαι - check sig ;)) και να του βαζα έναν ακόμη εμπρός, έναν επάνω κι έναν πλάγια κάτω για την 8800 που είναι φούρνος... Αλλά πάλι ξεφεύγει ρε γμτ σε λεφτά :(

Όπα - μισό

Ένα armor "μαμά" έχει 1χ120 μπροστά - 1χ120 πίσω από την cpu, 1x90 πίσω στο τροφοδοτικό όπου ψύχει δίσκους σε ειδικό φατνίο (:mrgreen:) και 1χ90 top.

Την 8800 δεν θα στην ψύξει σωστά και 300 να βάλεις μπροστά. Για την 8800 χρείαζεσαι μόνο το side panel με τον 25αρη (ναι 250mm) KAI

Α Υ Τ Ο

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/slotfan.asp

Αυτό κάνει όλη τη δουλειά γιατί όπως βγαίνει ο ζεστός αέρας από την κάρτα (όπως και σε μένα) δεν την αφήνει να πάει πάνω της και μετά στο northbridge -cpu αλλά πάει έξω. Διάβασε το πρώτο μου post - αν μη τι άλλο πολλοί ανεμιστήρες πλαι μπρος κάνουν τον αέρα να παγιδεύεται με αντίθετα αποτελέσματα. Γι' αυτό τις καλύτερες θερμοκρασίες τις έχουμε όταν ανοίγουμε το πλαινό - όλη η μ@λ@κι@ γίνεται από την κάρτα γραφικών - που "αυτοζεστένεται" και ζεστένει και τα υπόλοιπα.

Άσε που στο armor είναι μεγάλη η μαγκιά με τους δίσκους εκεί που είναι (στο τροφοδοτικό) Αν τους έχεις μπροστά με fan χαίρω πολύ - δεν κάνεις τίποτα -βάζεις αέρα ο οποίος ζεστένεται από τους δίσκους και δεν κάνει και πολλά..:-D για σκέψου το λίγο. Γι' αυτό γράφω παραπάνω ότι όταν άφησα μόνο τις "εξατμίσεις" είχα καλύτερες θερμοκρασίες ...κλπ.

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις καλύτερα όσο αέρα και να βάζεις αν αυτός δεν βγαίνει και γρήγορα την μ@μισ@ες. Στην δουλειά έχουμε pc με μ@μ@το asus mb με heatpipes + ανεμιστήρα κλπ. κλπ. Αλλά βαράει τρελές θερμοκρασίες με την 8800 του η cpu και το motherboard (60 ακατέβατα) λόγω ότι ο 1χ120 πίσω στο thermaltake bach τραβάει τον αέρα στο λάθος σημείο - αντίθετα με την Motherboard της δεκάρας που έχω με ένα απλό heatsink αλουμινίου της πλάκας το northbridge μου (ασε η cpu) δεν πάει πάνω από 33 και με το cpu fan στις 1200 στροφές και παρά τις προηδοποιήσεις της asrock για northbridge overheat αν χρησιμοποιείς beta bios για να μπορεί το cpu fan να παίζει στις μισές στροφές- στα δε original bios το cpu fan quiet λειτουργία δεν δουλεύει γι' αυτό το λόγο...:evil:

Δημοσ.

Άσχετο αλλά θα τις γέμιζα πίστεψε με... :mrgreen:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

για τον πανω, αυτος πρεπει να βαζει η να βγαζει αερα? γιατι σκεφτομαι να πεταξω εναν στο συγκεκριμενο σημειο...

Για τα Stacker 830-832 δεν μιλάς - τώρα τα κοίταζα στο site της coolermaster.

Έ όχι - 9χ120mmx18,5 ευρώ=166 ευρώ εεεε παραπάει. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι 4 θέσεις για 120mm στο side panel - Στο armor βάζει το panel με τον 25 και καθάρισες.. Άλλωστε είναι αμφίβολο πόσο καλό θα κάνουν 4 πλαινοί.. και πόσο θόρυβο.. :mrgreen:

γιατι να μην κανουν καλο 4 πλαϊνοι? τι μπορει να γινει και να μην αποδοσουν???

Την 8800 δεν θα στην ψύξει σωστά και 300 να βάλεις μπροστά. Για την 8800 χρείαζεσαι μόνο το side panel με τον 25αρη (ναι 250mm) KAI

Α Υ Τ Ο

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/slotfan.asp

Αυτό κάνει όλη τη δουλειά γιατί όπως βγαίνει ο ζεστός αέρας από την κάρτα (όπως και σε μένα) δεν την αφήνει να πάει πάνω της και μετά στο northbridge -cpu αλλά πάει έξω. Διάβασε το πρώτο μου post - αν μη τι άλλο πολλοί ανεμιστήρες πλαι μπρος κάνουν τον αέρα να παγιδεύεται με αντίθετα αποτελέσματα. Γι' αυτό τις καλύτερες θερμοκρασίες τις έχουμε όταν ανοίγουμε το πλαινό - όλη η μ@λ@κι@ γίνεται από την κάρτα γραφικών - που "αυτοζεστένεται" και ζεστένει και τα υπόλοιπα.

το εχεις παρει το συγκεκριμενο και το εχεις δουλεψει? ρωταω για να δω αν οντως αξιζει γιατι "φαινεται" καλο και αν αξιζει να το παρω. τιμη?

Δημοσ.

ναι παιδια που θα το βρουμε αυτο το μαραφετι?για να κατεβασω και εγω την θερμοκρασια απο την 2900ΧΤ σε νορμαλ ειμαι στους 52.Σε φουλ 70.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...