george__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Mια ερωτηση για προχωρημενους. Θελω να πηγαινω στο control panel-λογ/σμοι χρηστων-κλικ σε user-δημιουργια/καταργηση password-αναγραφή του password. Aλλα ή μόνο με τo keyboard ή μόνο με το mouse. Αν παω μονο με το mouse, μπορω να ανοιξω το control panel-λογ/σμοι χρηστων και κλικ στο πεδίο, δεν μπορω ομως να γραψω το password. Aν παω μονο με το keyboard, μπορω να ανοιξω start-control panel και απο κει και περα τιποτα αλλο. Λοιπον????
dll.hal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 με tab και πανω κατω βελος πας σε ολα τα μενου...
accipio Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Χρησιμοποίησε μόνο keyborad χρησιμοποιώντας και το πλήκτρο TAB μαζί με τα βελάκια για να μετακινείσαι και ENTER αντί για κλικ του mouse (Shift+TAB για να πηγαίνεις πίσω).
Bspus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 start-run cmd (anoigeis command line) net user <username> <password> auto allazei to password opoiou xristi thes se oti thes
alkisg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Win+R => κάνει έναρξη » εκτέλεση. Το πλήκτρο Win είναι ανάμεσα από το Ctrl και το Alt. control userpasswords2 => τρέχει τους Λογαριασμούς χρηστών. Space => τσεκάρει το "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν..." Δυο φορές tab => πας στο κουμπί [Προσθήκη] Space => το πατάς Γράφεις, πατάς tab για να πας από κάτω και enter για το [Επόμενο].
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Τι διαφορά έχει το userpasswords με το userpasswords2 ?
george__ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 start-run cmd (anoigeis command line)net user <username> <password> auto allazei to password opoiou xristi thes se oti thes Aυτη η διαδικασια οντως γινεται μονο με το k/b και δουλευει.Αφου σε ευχαριστησω θελω να μου πεις και πως κανω το αντιθετο, δηλ. να αφαιρεσω το password. Win+R => κάνει έναρξη » εκτέλεση. Το πλήκτρο Win είναι ανάμεσα από το Ctrl και το Alt.control userpasswords2 => τρέχει τους Λογαριασμούς χρηστών. Space => τσεκάρει το "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν..." Δυο φορές tab => πας στο κουμπί [Προσθήκη] Space => το πατάς Γράφεις, πατάς tab για να πας από κάτω και enter για το [Επόμενο]. Δεν θελω να κανω προσθηκη ή αφαιρεση user. Στο παραθυρο που μου ειπες κατω βλεπω που λεει"Το change your pass, press Ctl-Alt-Del and select Change Password" μονο που αν πατησω cont+alt+del απλως με βγαζει στον task manager...
alkisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Α, οκ. Λοιπόν: Win + R nusrmgr.cpl tab space Σε βγάζει στο [Επιλέξτε ένα λογαριασμό προς αλλαγή] Μετά με tab και βελάκια κάνεις αυτά που θες.
george__ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Eκτος απο Win+R,nusrmgr.cpl στο Control Panel/User Accounts μπορεις να πας και με τα keys. Tωρα προσεξα οτι στη καρτελα των User Accounts δουλευει το tab, οπως μου ειπες. Νομιζα οτι δεν δουλευε γιατι η ενδειξη του κερσορα ισα-ισα που διακρινεται (ζητώ συγνωμη απ' τους Dll.hal & Αccipio. Bιαστηκα να τους διαψευσω!) Το space κανει οτι και το enter, ε? Αληθεια, που τις εμαθες αυτες τις εντολες? Μονος σου διαβαζοντας βιβλιο ή σε σχολη?
alkisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 > Το space κανει οτι και το enter, ε? Όχι ακριβώς, το space πατάει το επιλεγμένο κουμπί, ενώ το enter πατάει το default (=σκιασμένο) κουμπί. > Αληθεια, που τις εμαθες αυτες τις εντολες? Μονος σου διαβαζοντας βιβλιο ή σε σχολη? Win+R C:\Windows\System32 και δες όλες τις εντολές που έχει: *.exe, *.cpl, *.msc... Όταν τελείωσα τη σχολή μου δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα...
alkisg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ε, ναι. Τα περισσότερα με δοκιμές, και αργότερα που διαδόθηκε το Internet έμαθα να χρησιμοποιώ και τα search engines και σε μερικές περιπτώσεις και κάποια ebooks. Να φανταστείς συνολικά έχω αγοράσει... 2 βιβλία σε περίοδο 15 ετών, κι αυτά ήταν για προγραμματισμό, όχι για χρήση Η/Υ... Και μάλιστα δεν κατάφερα καν να τα διαβάσω, ήταν υπερβολικά αναλυτικά για τα γούστα μου. Καλύτερα τα online reference manuals. Όρεξη να υπάρχει, στη χρήση Η/Υ δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο.
george__ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Mιλαμε για εντολες των Windows. Eγω οσα ξερω τα εμαθα μονος μου αλλα δε καθομαι να διαβασω βιβλιο ή faq με τετοιες εντολες(οπως Win+R, srmgr.cpl)τις οποιες αλλωστε συντομα θα ξεχασω. Εσυ τα θυμασαι ολα απ εξω? Τι υπαρχει για να μαθει κανεις στις search engines(περα απο καποια αναλογα καλά sites) ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.