Προς το περιεχόμενο

games made my son kill

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι αν επαιζε Super Mario Bros????

Είπαμε, θα πατούσε χελώνες... Πάντως πέρα από την πλάκα χθές είδα ένα παιδί να παίζει σε φλασακι το 'kill yourself in 5 minutes', ένα άλλο που με το ποντίκι χειριζόσουν ένα μαχαίρι και προσπαθούσες να κόψεις όσο πιο γρήγορα μπορούσες και με τις λιγότερες μαχαιριές τα δάχτυλα ενός χεριού, και ένα άλλο στο οποίο το παιδί ήταν ένας δολοφόνος με ηλεκτρικό πριόνι και έτρεχε σε ένα κτίριο να πριονίσει κόσμο. Δεν ήταν πάνω απο 10 χρονών το παιδάκι... Τέτοια παιχνίδια σίγουρα επηρεάζουν τη ψυχοσύνθεση ενός παιδιού αλλά στους γονείς είναι πάντα η ευθύνη του ελέγχου

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia na milisoume kai ligo sobara..eimaste ena sinolo apo erethismata. oi thlewrasis ta pairiodika oi mousikh mas oi istories pou akoume kai blepoume ola einai erethismata. profanos kai den tha apomonosoume to kathe paidi se ena domatio na kitaei to tabani gia min paroi ta lathos erethismata!

me tin katalhlh diapaidagwgisi-enhmerwsh prostateuoume ta paidia apo to autonohto...anaferome panta se mikris hlikias paidia (sxetiko auto) pou h prosopikotita akoma den exei diamorfothi. opou to megalitero meros tis euthinis kai tou sostou xirismou eksartate apo tous gwnois (kalos h kakos..)

Δημοσ.
eimaste ena sinolo apo erethismata. oi thlewrasis ta pairiodika oi mousikh mas oi istories pou akoume kai blepoume ola einai erethismata. profanos kai den tha apomonosoume to kathe paidi se ena domatio na kitaei to tabani gia min paroi ta lathos erethismata!

me tin katalhlh diapaidagwgisi-enhmerwsh prostateuoume ta paidia apo to autonohto...anaferome panta se mikris hlikias paidia (sxetiko auto) pou h prosopikotita akoma den exei diamorfothi. opou to megalitero meros tis euthinis kai tou sostou xirismou eksartate apo tous gwnois (kalos h kakos..)

swstos....

Δημοσ.
Αν είσαι διεστραμμένος από τη φύση σου, ότι και να παίξεις, λαλακία θα κάνεις. Αυτό και τέτρις να έπαιζε, θα πετούσε τούβλα στους γείτονες...

hahaha re ti leei o antropos!

Δημοσ.
Γαμωτο....που εχω αφησει το ραβδι μου? Προσπαθουσα να ριξω ενα frostbolt στη μανα μου να σταματησει τη γκρινια αλλα....λετε να αρχισω τις μπουνιες???

pyroblast δεν έχεις? Και μετά κάνε και ένα blink για να μην σε πετύχει καμιά παντόφλα...

Δημοσ.

Ίσως δεν είναι θέμα ενίσχυσης βίαιης συμπεριφοράς, αλλά διαταραγμένης - γενικότερα - συμπεριφοράς...

Μανιώδεις παίκτες games, μαθητές δημοτικού, διαγνώσθηκαν ως επιληπτικοί λόγω παρατεταμένης παραμονής μπροστά στην οθόνη...

(Δεν το κατέβασα απ' το μυαλό μου... 2 παιδιά γνωστών οικογενειών.)

Δημοσ.
Ίσως δεν είναι θέμα ενίσχυσης βίαιης συμπεριφοράς, αλλά διαταραγμένης - γενικότερα - συμπεριφοράς...

Μανιώδεις παίκτες games, μαθητές δημοτικού, διαγνώσθηκαν ως επιληπτικοί λόγω παρατεταμένης παραμονής μπροστά στην οθόνη...

(Δεν το κατέβασα απ' το μυαλό μου... 2 παιδιά γνωστών οικογενειών.)

h epilipsia ti sxesi exei me ti diataragmeni simperifora? kai fisika oute h "othoni" euthinete gia epiliptikes krisis. apla mpori na tis "energopoihsi" efoson yparxoun se ypoboskousa katastasi ston ekastote antropo. nomizw einai allo to ena kai allo to allo (kai allo kai ta dio mazi)

Δημοσ.

thimamai akoma kai sto proto gameboy anefere gia tixon epiliptikes kriseis. giauto os gnoton simbouleue ana 2 ores paixnidiou 10 lepta dialeima.

ontos auto den exei sxesi me egklimatiki simperifora. i othoni san othoni den euthinetai, euthinetai to periexomeno pou deixnoun stin ekastote othoni.

Photosensitive epilepsy was again brought to public attention in late 1997 when the Pokémon episode "Dennō Senshi Porygon" was broadcast in Japan, showing a sequence of flickering images that triggered seizures simultaneously in hundreds of susceptible viewers (although mass hysteria caused 12,000 children to report seizure-like syndromes).

edo poios les na euthinetai? :P

http://en.wikipedia.org/wiki/Photosensitive_epilepsy

Δημοσ.

υπάρχουν 1.000.000 λόγοι για τους οποίους ένα άτομο θα μπορούσε να αναπτύξει βίαιη συμπεριφορά...

πιθανών ανάμεσά τους να υπάρχουν και τα video games, η t.v κλπ...

με το να ενοχοποιούμε ένα από αυτά, και να καταλήγουμε πως αυτό οδήγησε ένα άτομο σε τέτοια ενέργεια, νομίζω πως βλέπουμε τον δέντρο και χάνουμε το δάσος...

αν αρχίσουμε τα παραδείγματα, δεν θα τελειώσουμε ποτέ...

εδώ έχουν γραφτεί ολόκληρες βιβλιοθήκες που προσπαθούν να κατανοήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά βάση των καθημερινών ερεθισμάτων που δέχεται χωρίς ακριβή αποτελέσματα, είναι δυνατόν να καταλήξουμε κάπου εμείς ?

εγω προσωπικά, αυτά τα θέματα περί διαβολικών παιχνιδιών, show, μουσικής κλπ. που καθοδηγούν τους ανθρώπους να κάνουν κτηνώδης πράξεις, θεωρώ πως είναι επιπέδου ''Χαρδαβέλλα'',(δηλαδή όχι άξια συζήτησης), αντε και να γεμίσουμε και κάνα δελτίο ειδήσεων γιατί δεν βρήκαμε αλλού αίμα να πουλήσουμε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
thimamai akoma kai sto proto gameboy anefere gia tixon epiliptikes kriseis. giauto os gnoton simbouleue ana 2 ores paixnidiou 10 lepta dialeima.

ontos auto den exei sxesi me egklimatiki simperifora. i othoni san othoni den euthinetai, euthinetai to periexomeno pou deixnoun stin ekastote othoni.

edo poios les na euthinetai? :P

http://en.wikipedia.org/wiki/Photosensitive_epilepsy

επιληψια εεε????απο τα ηλεκτρονικα....εχω την ατυχια να ειμαι επιληπτικος....ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μου ετυχε κριση η επεισοδιου κατα η μετα απο ηλεκτρονικο παιχνιδι...παρα μονο οταν στενοχωριεμαι η ειμαι αυπνος...

μην τα ριχνουμε ολα στα ηλεκτρονικα....ο μικρος πουγινε δολοφονος ηταν κομματι μιας μικρης κοινωνιας (οικογενεια)....καποια ζωα δεν φροντισαν να του δωσουν σωστα παραδειγματα/να τον αγαπησουν/να του προσφερουν μια ομορφη και ενδιαφερουσα ζωη απο αυτη που του προσφερει η μηχανη....ισως και να του το στερουσαν οποτε και να το θεοποιησε αυτος....

σε καθε αποτυχημενη οικογενεια υπαρχει χωρος για μια πετυχημενη παιχνιδομηχανη εξαλλου....

Δημοσ.
σε καθε αποτυχημενη οικογενεια υπαρχει χωρος για μια πετυχημενη παιχνιδομηχανη εξαλλου....

Egrapses:D

Δημοσ.
Γαμωτο....που εχω αφησει το ραβδι μου? Προσπαθουσα να ριξω ενα frostbolt στη μανα μου να σταματησει τη γκρινια αλλα....λετε να αρχισω τις μπουνιες???

Counterspell.Learn 2 play!!!!1111oneoneone :D.

Οι Ελληνες λενε οτι το παιδι στην κοινωνια αντανακλαει τους γονεις του.Nuff Said θα ελεγα.

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...