FarCry Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 The parents of Britain's most violent teenager has spilled to News of the world that the computer game Manhunt turned their son into a killer. The killer was supposedly a 'quiet and reserved' boy with a 'promising future' but every night he'd turn into some kind of twisted murderer as he used Manhunt to practice his potential murders. His mom claims that he never did anything to make her worry in the past and implies that his casual Playstation addiction was the sole cause for the murders that her twisted killer of a son conducted. http://www.newsoftheworld.co.uk/story_pages/news/news4.shtml Crocodile Dundee He spotted the nurse having a cigarette in some woods behind the hospital and waited until she finished speaking on her mobile phone. Wearing a wig and carrying a Crocodile Dundee-style knife, Mr Harling then ran towards her. Mr Harling said: "I thought I would try to get a glint of the sun on [the knife] so it was clearly seen. "She noticed me and she said 'oh no'. I was still running. I started stabbing her in the back." Mrs Moss, 33, who was stabbed 72 times, was already dead when she was found by her colleagues. Mr Harling said he had been been trying to steal a car as part of a plot to overthrow an African government. He said he had staked out the hospital car park and had planned to threaten the nurse to get her car keys.
Blackman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Τι λες τώρα. Πάλι καλά που δεν έπαιζε το carmageddon.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Καλά χαζομάρες δεν έφταιγε το Manhunt έφταιγαν οι γονείς που δεν του εξήγησαν τι σημαίνει να σκοτώνεις και τι σημαίνει να παίζεις παιχνίδια. Δηλαδή αν παίζω DnD και μετά πάω και σφάξω κανέναν ή παίζω Monopoly και απαιτώ να μου δωθεί η Σταδίου και να στείλουν τους άλλους φυλακή θα φταίει το παιχνίδι ή εγώ που βγήκα βλαμμένος; Αιντε πια με τα ζώα που κάνουν παιδιά και τα αφήνουν να μεγαλώσουν χωρίς την παραμικρή προσοχή.
Cromb Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αλλα είναι τα αίτια. Ο βοσκός στο Αγρίνιο που καθάρισε 7 άτομα τι έπαιζε? Βρίσκουν κανένα cs η κανένα play station οταν κάποιος με διαταραγμένη προσωπικότητα κάνει φόνο ή πηδάει από μπαλκόνι με κάπα του superman και τα ρίχνουν εκεί. Αλλο που δε θέλουν και τα ΜΜΕ.
ErrOr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Κάτι τέτοια μου θυμίζουν την λογική του "πονάει πόδι,κόβει πόδι" "οι μοτοσυκλέτες σκοτώνουν" κτλ... Οι γονείς του που το άφησαν στην μοίρα του δεν φταίνε,τα παιχνίδια που έπαιζε φταίνε!Κάνουν παιδιά και τα αφήνουν στο έλεος του θεού. Όπως πάντα,δεν φταίμε εμείς ,για όλα φταίνε οι άλλοι!
random Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν μετρήσουμε πόσοι φονιάδες δεν έχουν παίξει ποτέ ηλεκτρονικό παιχνίδι, ισως καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι αν δεν αγοράσετε PS στο παιδί θα γίνει φονιάς κάποτε
kostasSTi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν είσαι διεστραμμένος από τη φύση σου, ότι και να παίξεις, λαλακία θα κάνεις. Αυτό και τέτρις να έπαιζε, θα πετούσε τούβλα στους γείτονες...
telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν είσαι διεστραμμένος από τη φύση σου, ότι και να παίξεις, λαλακία θα κάνεις. Αυτό και τέτρις να έπαιζε, θα πετούσε τούβλα στους γείτονες... +10000 LOL
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν είσαι διεστραμμένος από τη φύση σου, ότι και να παίξεις, λαλακία θα κάνεις. Αυτό και τέτρις να έπαιζε, θα πετούσε τούβλα στους γείτονες... ++1 :} Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο... και εγώ όταν βλέπω χελώνες πηδάω πάνω τους.... Ηλεκτρονικά...τι να πείς.. ¨} +1 και στον random... lol...
geogeor Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 και μετά να τους βάζουν να παίξουν κανένα φιλήσυχο παιχνίδι αν είναι για να γίνουν κανονικοί...
haunter_2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Αν είσαι διεστραμμένος από τη φύση σου, ότι και να παίξεις, λαλακία θα κάνεις. Αυτό και τέτρις να έπαιζε, θα πετούσε τούβλα στους γείτονες... Είσαι Θεος !!! :mrgreen: Άλλη μια ευκαιρία να κατηγορήσουμε τα κακά βιντεοπαιχνίδια. Αν ενα παιδί 18 χρονών οδηγείται σε δολοφονία επηρεασμένο μονο από ένα παιχνίδι, δεν μπορεί φταίει και κάτι (ή κάποιος) άλλο που έχει γίνει το μυαλό του πουρές.
Lemuria Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Γαμωτο....που εχω αφησει το ραβδι μου? Προσπαθουσα να ριξω ενα frostbolt στη μανα μου να σταματησει τη γκρινια αλλα....λετε να αρχισω τις μπουνιες???
Aleksiss Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Σε λίγο θα μας πούν οτι και το Pacman προάγει την βία. Ρε ούστ!!!!
activex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ola alhthia einai. egw paliotera pou epaiza diablo (prepi na mpike o diaolos) kai arxisa na petaw keraunous apo ta xeria. lete epidi eixa ton mago gia paixti? (...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.