Προς το περιεχόμενο

Ειναι κακο πραγμα η ζηλεια????

eirini119

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προφανώς η κοπέλα δεν μιλάει για πόρσε. Εγώ δεν κατάλαβα να εννοούσε τον φθόνο

η αληθεια ειναι πως δεν μιλαω για Porsche...αλλα δεν πειραζει....αλλα δεν νιωθω φθονο(πιστευω τουλαχιστον)...δεν νομιζω να ειναι φθονος αυτο....ο φθονος δεν ειναι κατα καποιο τροπο η "κακη" πλευρα της ζηλειας????

Δημοσ.
η αληθεια ειναι πως δεν μιλαω για Porsche...αλλα δεν πειραζει....αλλα δεν νιωθω φθονο(πιστευω τουλαχιστον)...δεν νομιζω να ειναι φθονος αυτο....ο φθονος δεν ειναι κατα καποιο τροπο η "κακη" πλευρα της ζηλειας????

Ο φθόνος είναι να επίθυμείς αυτό που δεν έχεις και φυσικά λέγεται και ζήλια. Επίσης όμως ζήλια είναι πχ σε μια σχεση το να φοβάσαι μην χάσεις κάτι. Αν κάποια κάνει τα γλυκα μάτια στον δικό σου(λολ τι λέω?) και ζηλεύεις δεν σημαίνει πως θες αυτήν! Αλλά πως δεν θες να σου τον πάρει

Υ.Γ. Όπως ανέφερε κάποιος σε άλλο thread, cosmopolitan forum γίναμε:???:

Δημοσ.

Εξαρτάται τι ζηλεύεις κοπελιάχ. Αν έχεις αμφιβολίες για τον δικό σου, κακή φάση. Αν ζηλεύεις όποια του την πέφτει, κακή φάση. Αν πάλι του την πέσει κάποια ενώ ξέρει ότι είναι με σένα, ε εκεί δν είναι ζήλια, εκεί είναι ασέβεια και είναι μεταξύ σας.

Αν και λογικά το σκεπτικό μεταβάλλεται από φύλο σε φύλο.

Δημοσ.

Εννοώ πως το δικό μου σκεπτικό είναι μέσες-άκρες το παραπάνω. Αλλά δεν ξέρω αν μια κοπέλα το βλέπει διαφορετικά το πράγμα. Υπάρχουν μικρές αβάσιμες αντιλήψεις που αλλάζουν νοοτροπίες ολόκληρες, πχ εγώ θεωρώ πως ένας άνδρας μπορεί (αν θέλει) να ρίξει πολύ πιο εύκολα πίτα σε κάποιο πέφτουλο, μια κοπέλα όμως θα δαγκωθεί, θα σκεφτεί πως να μην τον προσβάλλει, θα τον "αφήσει να πάρει το μήνυμα" (αν ξανακούσω αυτή την έκφραση θα τα φτιάξω με τον paredwse). Αντιστοίχως μια κοπέλα μπορεί να θεωρεί πως το πέσιμο μιας τύπισσας σε κάποιον άνδρα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας επειδή "οι άνδρες θέλουν μόνο να πηδάνε".

Φερστάντεν;

Δημοσ.
Εξαρτάται τι ζηλεύεις κοπελιάχ. Αν έχεις αμφιβολίες για τον δικό σου, κακή φάση. Αν ζηλεύεις όποια του την πέφτει, κακή φάση. Αν πάλι του την πέσει κάποια ενώ ξέρει ότι είναι με σένα, ε εκεί δν είναι ζήλια, εκεί είναι ασέβεια και είναι μεταξύ σας.

Αν και λογικά το σκεπτικό μεταβάλλεται από φύλο σε φύλο.

Αν του την πεφτει καποια ενω ξερει οτι ειναι με εμενα...λες οτι δεν ειναι ζηλεια αλλα ασεβεια μεταξυ μας....μεταξυ ποιοων????μεταξυ εμενα και του "δικου μου"????:confused:

Δημοσ.

όχι. κοίτα να δεις.

αν έρθει μια μέρα η κοπέλα μου κ μου πει "πέρασε κ ένας με το αμάξι του κ μου φώναξε "πωπω τι 'σαι εσύ μανάρι μουυυυυ"" δε θα ζηλέψω. Είδε μια γκόμενα, του άρεσε, οκ.

αν είμαι ΜΑΖΙ της στο δρόμο και περάσει ο τύπος με το αμάξι και κάνει το ίδιο, ενώ με βλέπει δίπλα της, είναι σαν να μου λέει "βλέπω πως είσαι μαζί της αλλά σε γράφω στα @@ μου και σε αγνοώ". Εκεί ή φεύγει με το αμάξι αποδεικνύοντας πως μάλλον αλλού με έγραφε γτ @@ δν έχει, ή κατεβαίνει από το αμάξι και το συζητάμε ανταλλάσσοντας πολιτισμένα και προοδευτικά μπουκέτα. και σε αυτό το τελευταίο αναφέρομαι, η κοπέλα δν έχει σχέση, δε ζηλεύω επειδή της την έπεσε, τσαντίζομαι γιατί επέδειξε ασέβεια 1) απέναντί μου 2) μπροστά της.

Δημοσ.

με εμενα δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα....κυριως...δεν ξερω πως ακριβως ειναι....τα εχω μπλεξει λιιιγο στο μυαλο μου....

Δημοσ.

πρώτα μαθαίνουμε τι θέλουμε! μετά σκεφτόμαστε αν αυτό που θέλουμε είναι δικαίωμά μας ή χάρη! αναλόγως με την απάντηση, το διεκδικούμε με τον τρόπο που αρμόζει στην περίσταση! και έτσι εξοικονομούμε posts!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...