Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο μαύρες ως τώρα αυτή που με έχει κερδίσει είναι η " Kozel " .... Μια φορά ήπια βαρελίσια και τρελάθηκα , μαγεύτηκα .. Αλλα ηταν και η τελευταια .. αποκει και περα πινω ( επειδη μονο αυτο βρισκω ) σε μπουκάλι Κοζέλ , αλλα έχει διαφορετική γεύση .. αλλα οκ , πίνεται ...

Για την περιβόητη Guiness την μαύρη .... τι να πω ...... πιο άθλια και απο την Φίξ είναι ... Ενα νερό με γεύση ξύλου ...

απο μαύρες ως τώρα αυτή που με έχει κερδίσει είναι η " Kozel " .... Μια φορά ήπια βαρελίσια και τρελάθηκα , μαγεύτηκα .. Αλλα ηταν και η τελευταια .. αποκει και περα πινω ( επειδη μονο αυτο βρισκω ) σε μπουκάλι Κοζέλ , αλλα έχει διαφορετική γεύση .. αλλα οκ , πίνεται ...

Για την περιβόητη Guiness την μαύρη .... τι να πω ...... πιο άθλια και απο την Φίξ είναι ... Ενα νερό με γεύση ξύλου ...

Θα συμφωνησω,η Kozel ειναι καλυτερη μαυρη που εχω δοκιμασει!

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

newcastle brown ale ..τι μερους του λογου ειναι ? χθες ηπια δεν μπρω να πω οτι δεν μου αρεσε..ειχε πολυ γεματη γευση ...και σχετικα φθηνη τιμη.

Μιλαμε για την imperial stout ? διοτι εχει διαφορα καταρχην το κουτακι απο το μπουκαλι ...απλα την γνωμη μου λεω !!

Δημοσ.

Οσοι ελεγαν για κοζελ ειχαν απολυτο απολυτο δικιο..πολυ καλη οντως. Σε λαγκερ οι τσεχοι μου εστειλαν και krucovise ..λεπτ αυριο

Δημοσ.

Πήρα μια τετράδα guinness draught σε κουτακια αλουμινιου που ειναι και μεσα εχουν ενα πλαστικο στογγυλο μπαλακι! Ποια η χρησιμοτητα του?

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στην κάψουλα αζώτου (ή μάλλον μείγματος αζώτου-stout), η οποία με το άνοιγμα του κουτιού μέσα από μία συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργεί τον κρεμώδη αφρό που φέρνει πολύ σε εκείνον της βαρελίσιας, εξού και ο όρος draught, παρόλο που μιλάμε για κουτάκι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα συμφωνησω,η Kozel ειναι καλυτερη μαυρη που εχω δοκιμασει!

100% καταπληκτικη μπυρα η κοζελ αλλα τωρα τελευταια δοκιμαζω την krucovise ....επισης καλη και φτηνη

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εγω βρισκω συχνα ...φρανζισκανερ και νιουκαστλ μπραουν γενικα τα σουπερ μαρκετ μαλλον τραβανε ζορι οικονομικο..δεν εξηγειται αλλιως

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν κάποιο σούπερ μάρκετ φέρνει φρανζισκανερ και νιουκαστλ μπραουν ?

Παιδιά ξέρετε αν κάποιο σούπερ μάρκετ φέρνει φρανζισκανερ και νιουκαστλ μπραουν ?

Στη πολη μου τα περοσσοτερα Μαρινοπουλος εχουν φραζισκαινερ.... Αλλιως και τις 2 τις εχει σιγουρα ο Βασιλοπουλος!

Δημοσ.
ΣΠΑΣΟΚΛΑΜΠΑΝΙΑΣ

Ορισμός : Ο "σπασοκλαμπάνιας" είναι ο άνθρωπος ο λόγω νοητικής αναπηρίας ανίκανος να αντιληφθεί πότε γίνεται επικίνδυνα για τη σωματική του ακεραιότητα ενοχλητικός, επαναλαμβάνοντας με διαφορετική όπως εσφαλμένα νομίζει διατύπωση τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις / επιθυμίες. Συναντάται επίσης ως "σπασαρχίδας" ή "πρηξαρχίδας". Πιο γενικευμένα αναφέρεται σε κάποιον που γίνεται πολύ ενοχλητικός κάνοντας συνέχεια κάτι που του έχει δηλωθεί ως ανεπιθύμητο (το λιγότερο).

Παράδειγμα : "Ρε τι θα γίνει μ'αυτόν το σπασοκλαμπάνια τον Αντρέα, μας ζάλισε με τα μπλιμπλίκια του"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...