Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτο με τη φιξ μαυρη εχει παραγίνει όντως. Δεν έχω πιεί βέβαια...

Δεν ειχε το καρφουρ παουλάνερ; ελλειψη ή σταμάτησαν να φέρνουν; Πάντως παρατηρώ μια μείωση ετικετών και ελειψη τελευταία στις καβες.

Και δε φαντάζομαι πως ειναι επειδή λόγω καλοκαιριού ο κόσμος πίνει μπύρες, κι αυτό επειδή το 80% θαρρώ πως πίνει τις κλασσικες "μπύρες".

Δεν φέρνει τουλάχιστον αυτό που είναι στο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Έχει ακόμα αρκετές ale και πιο ακριβές, αλλά και πριν ένα μήνα που πήγα, paulaner γιοκ.

Επίσης και weihenstephaner είχε μόνο vitus που δε μου αρέσει.

Καλησπερα ανοιγω την πρωτη βεργινα weiss ...που μολις αγορασα...καταπληκτκη μπύρα !!!

φλικ καλησπερα εχω παρατηρησει και εγω ελλειψεις σε μπύρες (αμστελ premium, craft, βεργινα weiss) λες να κλεινουν ?

Γενικά τα carrefour γνωρίζω οτι έχουν πρόβλημα με αρκετούς προμηθευτές που πλέον σταμάτησαν να τους προμηθεύουν. Μιλάω για συγκεκριμένα με το carrefour.

Το συγκεκριμένο δε βλέπω να κλείνει, έχει ποσότητα ακόμα, σίγουρα όμως σε όλα τα είδη προϊόντων δεν έχει την ίδια ποικιλία.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χθες δοκιμασα κατι westbraou μαλλον λιντλ..καλες δεν μπορω να πω ..αλλα ευτυχως ειχα μια guinness για καληνυχτα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίδες fix μαυρη και δεν ειμαι καλά, είναι ίσως η καλύτερη μπυρα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που δοκίμσα την Ξανθιά του Ρεθύμνου ΔΕΝ μου έκανε κλίκ να την ξαναπάρω ... Πολύ θολή για τα γούστα μου , πολύ όξινη γεύση και πολύ ανθρακικό ( σε σημείο να τσούζει την γλώσσα ) .

Εφχαριστώ , δεν ...

Σήμερα θα δοκιμάσω την μαύρη Φίξ .

έντιτ : Αυτη την αποπάνω δοκίμασα .

Επεξ/σία από Adon1s
Δημοσ.

H xειροτερη μαυρη που εχω πιει!

• Like 1
Δημοσ.

Ενω αν ειχες πιει μαυρη guinness η krucovise η κραφτ αλλα θα ελεγες, ουτε εμενα μου αρεσε παντως!!!

Ενω αν ειχες πιει μαυρη guinness η krucovise η κραφτ αλλα θα ελεγες, ουτε εμενα μου αρεσε παντως!!!

Μου αρεσουν οι μαυρες και τις εχω δοκιμασει ολες αυτες που λες, γι αυτο ειπα οτι η fix dark ειναι η χειροτερη μαυρη που εχω πιει :-D !

Δημοσ.

απο μαύρες ως τώρα αυτή που με έχει κερδίσει είναι η " Kozel " .... Μια φορά ήπια βαρελίσια και τρελάθηκα , μαγεύτηκα .. Αλλα ηταν και η τελευταια .. αποκει και περα πινω ( επειδη μονο αυτο βρισκω ) σε μπουκάλι Κοζέλ , αλλα έχει διαφορετική γεύση .. αλλα οκ , πίνεται ...

Για την περιβόητη Guiness την μαύρη .... τι να πω ...... πιο άθλια και απο την Φίξ είναι ... Ενα νερό με γεύση ξύλου ...

Δημοσ.

Για την περιβόητη Guiness την μαύρη .... τι να πω ...... πιο άθλια και απο την Φίξ είναι ... Ενα νερό με γεύση ξύλου ...

Τσέκαρε την Guiness Special Export. 4η σε σειρά για μαύρες μετά την Markischer Landmann, Koestritzer και Kozel. Επίσης πολύ τίμια είναι και η μαύρη Krusovice.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...