phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Άσ' τον να λέει. Ήδη έχουν χάσει μερίδιο οι αληταράδες της Αθηναϊκής και όσο περνάει ο καιρός τόσο χάνουν. Θα μάθει ο έλληνας να πίνει μπύρα κάποια στιγμή, πού θα πάει.
petros71 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 καλησπερα σας δεν καταλαβαινω τι κολημα έχετε καποιοι με την αθηναικη αν δεν σας αρεσουν οι μπύρες της μην της πινετε ρε παιδια. Οσο για το αν δουλευω εκει μακαρι φιλε μου αλλα δυστυχως ειμαι ανεργος τρια χρονια τωρα. Η ποιοτητα δηλαδη της βεργινα λαγκερ της φιξ της μυθος της καιζερ σας αρεσει περισοτερο ? για παραδειγμα απο την αλφα ? Πασο ο καθεις πινει οτι του αρεσει, ποτε δεν ειπα ουτε εγραψα φυσικα κακιες για αλλες ελληνικες μπύρες και μια και το αναφερες ναι η βεργινα η wiess ειναι καταπληκτικη μπυρα οπως και η κραφτ και η ζεος και η νεδα. Ποιο το προβλήμα λοιπον ?
Getta Robo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Εχει καταφερει κανεις να βρεις την Ερμης; Μα καλα μονο τα lidl την φερνουν; Σε οσα καταστηματα της περιοχης μου/γυρω περιοχων και να εχω παει, μου ειπαν πως εξαφανιζεται αμεσως! Τις σηκωνουν κουτες κουτες σε ελαχιστο χρονο!
leftxand Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Το τι πολεμο εχει κανει η αθηναικη ζυθοποια σε αλλες εταιριες ειναι γνωστα οποιος θελει ψαχνει στο google και βρησκει ασε που ανηκει σε ολανδους οπως και η μυθος στην carlsberg καθαρες ελληνικες βεργινα,fix.craft,septem,ζεος.νεδα,pils και αλλες. Ερμη εχουν μονο τα Lidl πουθενα αλλου αν θες αλλη φτηνη που να πινεται ευχαριστα stadelbrau στο carrefour
zizu10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Επίσης και η Magnus από τη Ρόδο που μπορείτε να τη βρείτε στα market in στα 39 λεπτά, καθώς και η Πειραικη ζυθοποιία η οποία συνεργάζεται με τον Βασιλόπουλο και μπορείς να την βρεις στα μεγάλα καταστήματά του...
petros71 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Γιατί δε συζητάμε για μπύρες; η καλυτερη ατακα ever, το αντικειμενο του ποθου η μπυρα ειναι και οχι ποιος ειναι ελληνας η οχι διοτι οι αποψεις διιστανται...νομιζω το αναφερω ...ανοιγω λοιπον μια GUINNESS IMPERIAL STOUT στην υγεια σας!!! Και καπακι μια και χορτασα τα γεμιστα της μαμας, ορφανα δε πενηντανοστιμα δε, μια AMSTEL PREMIUM PILSENER ...
flik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Σε λίγο μπορεί να ανοίξω μια Orval... Απο το Carrefour 3€... Ακριβά γούστα αλλά δεν πίνω πολύ συχνά. Βασικά Paulaner ήθελα αλλά δεν είχε! Γέμισε ο τόπος με Fix Dark
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Aυτο με τη φιξ μαυρη εχει παραγίνει όντως. Δεν έχω πιεί βέβαια... Δεν ειχε το καρφουρ παουλάνερ; ελλειψη ή σταμάτησαν να φέρνουν; Πάντως παρατηρώ μια μείωση ετικετών και ελειψη τελευταία στις καβες. Και δε φαντάζομαι πως ειναι επειδή λόγω καλοκαιριού ο κόσμος πίνει μπύρες, κι αυτό επειδή το 80% θαρρώ πως πίνει τις κλασσικες "μπύρες".
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κάτι πήρε το αυτί μου ότι υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας από την εισαγωγική ή κάτι τέτοιο. Έτσι μου είπαν όταν έψαχνα για βαρελάκι της Paulaner βέβαια, οπότε ίσως να ισχύει και για τις ετικέτες. Δοκίμασε την Weihenstephaner αν τη βρεις, είναι καλύτερη της Paulaner. Και φυσικά τη Βεργίνα Weiss που είναι και πιο φθηνή.
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Σωστός. Αν και προτιμώ franziskaner, μου καθεται πιο ελαφρια. Μενω 60 χλμ απ'τη Βεργίνα και κανένας σιχαμένος, είτε καβα,είτε μαγαζί δεν φέρνει. Γ@μώ τα προμόσιον τους.
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Έλα μου ντε, γιατί δε φέρνουν άραγε.. με τα κωλόπαιδα της Αθηναϊκής. Πάντως κανονικά τα Carrefour έχουν Βεργίνα.
petros71 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπερα ανοιγω την πρωτη βεργινα weiss ...που μολις αγορασα...καταπληκτκη μπύρα !!! Σε λίγο μπορεί να ανοίξω μια Orval... Απο το Carrefour 3€... Ακριβά γούστα αλλά δεν πίνω πολύ συχνά. Βασικά Paulaner ήθελα αλλά δεν είχε! Γέμισε ο τόπος με Fix Dark φλικ καλησπερα εχω παρατηρησει και εγω ελλειψεις σε μπύρες (αμστελ premium, craft, βεργινα weiss) λες να κλεινουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα