evabb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ ..να ειστε καλα και γεροι ...να πινετε μπύρες ...αμστελ heineken alfa mythos kraft ...οτι τραβαει η ψυχη σας. αυτο ειναι ευχη ή καταρα τωρα;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Πόσο γαμεί η Gouden Carolus tripel!
freedubus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 επιμένω στην belzebuth κ στην samichlaus Πόσο γαμεί η Gouden Carolus tripel! Ελαφριές μπυρίτσες γιατί έχει και καύσωνα ε;
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 περι ορεξεως κολοκυθοπιτα..φιλε...ελληνικες μπύρες σου προτεινα που παραγονται στην ελλαδα με ελληνικες πρωτες υλες απο ελληνες αγροτες τι αλλο ζητάς ? Ναι ναι, ό,τι πεις. Δεν υπάρχουν άλλες ποιοτικές ελληνικές ζυθοποιίες, μου έπιασες τις χειρότερες των χειροτέρων που φτιάχνουν κατρουλιά που ούτε παγωμένα δεν πίνονται. 0 στη γεύση, 0 στην επίγευση, 0 στο άρωμα, 0 στο σώμα, 0 σε όλα. Δοκίμασε Ζέος, Βεργίνα, Septem, Ρεθυμνιακή, Κερκυραϊκή και τόσες άλλες που υπάρχουν. Αυτές είναι ελληνικές μπύρες.
freedubus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το νέκταρ των θεών. Η μοναδική μπύρα που πίνω πλέον. Άντε και η Craft Pilsener όταν ξεμένω από ζέους.
phanispal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Φανταστική η απαστερίωτη, χαίρεσαι να πίνεις. Και η απλή pilsener της Ζέος μετράει πάντως.
zizu10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αυτή τη Ζέος που την βρίσκουμε??? Δεν την έχω πετύχει ποτέ....
phanispal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Googlαρε για shopping μπύρας και θα το βρεις.
petros71 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ναι ναι, ό,τι πεις. Δεν υπάρχουν άλλες ποιοτικές ελληνικές ζυθοποιίες, μου έπιασες τις χειρότερες των χειροτέρων που φτιάχνουν κατρουλιά που ούτε παγωμένα δεν πίνονται. 0 στη γεύση, 0 στην επίγευση, 0 στο άρωμα, 0 στο σώμα, 0 σε όλα. Δοκίμασε Ζέος, Βεργίνα, Septem, Ρεθυμνιακή, Κερκυραϊκή και τόσες άλλες που υπάρχουν. Αυτές είναι ελληνικές μπύρες. Η αλφα δεν σαρεσει ? η μυθος ? η κραφτ...? συμπερασμα: πινεις οτι σαρεσει φιλε μου αλλα οσο για την ελληνικοτητα καποιων ζυθοποιων τα φαινομενα απατουν οπως και οι φημες. Μπυρες εταιρειων(αθηναικη,ολυμπιακη) που παραγονται συσκευαζονται και απασχολουν ελληνες να τις προτιμας για να στηριζεις την οινομια της χωρας σου..αλλο αν δεν σαρεσει ..πασο.
kuzko21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Το νέκταρ των θεών. Η μοναδική μπύρα που πίνω πλέον. Άντε και η Craft Pilsener όταν ξεμένω από ζέους. αυτη! αυτο το συγκεκριμενο μπουκαλι! μας ειχαν φερει το πασχα ενα κιβωτιο. δεν εμεινε ουτε για δειγμα. ξερουμε που μπορουμε να βρουμε στην Αθηνα αυτο το συγκεκριμενο μπουκαλι? εστω και μεσω πμ.
nemesiskp Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 @petros71 Μα δεν σου λεει πουθενα να μην προτιμαμε ελληνικες μπυρες.Απλα σου λεει οτι αυτες που αναφερεις και προτινεις εσυ,ειναι χαλια σε ποιοτητα,γευση κτλ.Εγω προσωπικα συμφωνω μαζι του.Ολες οσες αναφερεις απλα ΔΕΝ ΠΙΝΟΝΤΑΙ!!!!Δηλαδη τι παει να πει οτι ειναι ελληνικα προιοντα και οτι απασχολουν ελληνες;Αμα ο αλλος παει και κατουραει μεσα στο μπουκαλι της amstel και μετα το πουλαει στην αγορα ως "μπυρα",εγω πρεπει να τον προτιμησω γιατι ειναι Ελληνας;Το ιδιο ασφαλως ισχυει και για τον Γαλλο και για τον Γερμανο και για τον Βελγο.Τελος αν πραγματικα θες να αγοραζεις ελληνικα πραγματα σου προτινει μια χαρα ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ μπυρες,που καμια σχεση δεν εχουν με αυτες που πινεις εσυ.Παραδειγματα :Ζέος, Βεργίνα, Septem, Ρεθυμνιακή, Κερκυραϊκή. Και οχιδεν θα αγορασω μια amstel ή μια αλφα μονο και μονο γιατι ειναι ελληνικες,για τον απλουστατο λογο οτι μετα θα εχω μια σαπια γευση στο στομα μου για την υπολοιπη μερα,αλλα θα αγορασω μια Βεργινα γιατι ειναι γευστικη ΚΑΙ ελληνικη. αυτη! αυτο το συγκεκριμενο μπουκαλι! μας ειχαν φερει το πασχα ενα κιβωτιο. δεν εμεινε ουτε για δειγμα. ξερουμε που μπορουμε να βρουμε στην Αθηνα αυτο το συγκεκριμενο μπουκαλι? εστω και μεσω πμ. Αυτη προσωπικα την εχω πετυχει μονο σε μια μπυραρια στο χαιδαρι και απλα γ@μ@ει,αν θες παραπανω πληροφοριες πες μου να σου πω σε πμ.
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Πέτρο, πες ότι έχεις συμφέροντα να αγοράζουμε από την Αθηναϊκή και άσε τις φανφάρες. Διάβασε κάποια πράγματα για τον πόλεμο της Αθηναϊκής στον Πολιτόπουλο (ιδρυτή της Μακεδονικής δηλαδή της Βεργίνας) και έλα πες μας ότι δε στηρίζουμε έλληνες και τα συναφή.
petros71 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Πέτρο, πες ότι έχεις συμφέροντα να αγοράζουμε από την Αθηναϊκή και άσε τις φανφάρες. Διάβασε κάποια πράγματα για τον πόλεμο της Αθηναϊκής στον Πολιτόπουλο (ιδρυτή της Μακεδονικής δηλαδή της Βεργίνας) και έλα πες μας ότι δε στηρίζουμε έλληνες και τα συναφή. Αυτοί που γράφουν τέτοιες καταγγελίες έχουν κακή πληροφόρηση, εκτός και αν έχουν κάποιο σκοπό. Μια μπύρα που λανσάρεται για ελληνική έχει ένα εργοστάσιο με 50 άτομα, που εχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για να πάρει κρατικές επιδοτήσεις. Εχει πολλά δάνεια, που δεν θα τα γυρισεί ποτέ. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι σκυλοκαβγάδες ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής μπύρας. Ο λόγος που μπαίνω στην κουβέντα είναι επειδή η ‘ελληνικη’ δήθεν εταιρεία εχει φεσώσει πολυ κοσμο.Μην διαφημίζετε λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις σαν ελληνικές μπύρες. Κάποιοι άρπαξαν την ελληνικη τατυτότητα για να κάνουν μπίζνες με κατι ψευτοεργοστάσια.
V for Vagelis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Και την Αθηναϊκή πάντως Ολλανδοί την έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα