Vaggos02 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τι λέτε ρε σιχαμένοι; Η Newcastle είναι πολύ μπροστά!
athlios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Νομιζω το χω ξαναρωτησει αλλα επειδη βαριεμαι να ψαχνω. Παιρνω βαρελακι 5λιτρο και το χωνω σε μια σακουλα παγο. Παγωνει ή @@ ?
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Βάζεις μία γενναία δόση πάγου σε κουβά που το χωράει άνετα, βάζεις το βαρελάκι και γεμίζεις τον κουβά με πάγο και τέλος βάζεις μία σακούλα πάγο απο πάνω. Που και που χύνε το νερό. Τι λέτε ρε σιχαμένοι; Η Newcastle είναι πολύ μπροστά! Ακούς Ελευθέριε;
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να ρίξεις αλάτι στον κουβά με τον πάγο και το νερό. Έχω ακούσει ότι έτσι επιτυγχάνεται ταχύτερη ψύξη, δεν το έχω δοκιμάσει όμως.
evabb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Νομιζω το χω ξαναρωτησει αλλα επειδη βαριεμαι να ψαχνω. Παιρνω βαρελακι 5λιτρο και το χωνω σε μια σακουλα παγο. Παγωνει ή @@ ? βαλε το βαρελακι απο την προηγουμενη μερα στο ψυγειο να ειναι κρυο και οταν το μεταφερεις να ειναι στην σακουλα με τον παγο Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να ρίξεις αλάτι στον κουβά με τον πάγο και το νερό. Έχω ακούσει ότι έτσι επιτυγχάνεται ταχύτερη ψύξη, δεν το έχω δοκιμάσει όμως. οχι οχι οχι. απλα λιωνει ο παγος πιο γρηγορα.
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σίγουρο αυτό; Ναι, γιαυτό και όταν πιάνει πάγο ο δρόμος ρίχνουν αλάτι
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σαφώς. Μήπως όμως εκεί είναι το θέμα; Λιώνοντας ο πάγος να παγώσει το νερό γρήγορα και να παγώσει η μπύρα; Το 'χω ακούσει αρκετές φορές ότι βοηθάει σε ταχεία ψύξη το αλάτι, γι' αυτό το λέω.
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Σαφώς. Μήπως όμως εκεί είναι το θέμα; Λιώνοντας ο πάγος να παγώσει το νερό γρήγορα και να παγώσει η μπύρα; Το 'χω ακούσει αρκετές φορές ότι βοηθάει σε ταχεία ψύξη το αλάτι, γι' αυτό το λέω. Μμμμ δεν το είχα σκεφτεί έτσι και όντως έχει μία λογική βάση...
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλα τσακάλια, θα παρουμε κουτακια τελικά. Με λιγότερο από 7 ευρώ έχεις πάρει περισσότερα από 5 λίτρα
phanispal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μόλις σέρβιρα μια Βεργίνα weiss (σε αντίστοιχο ποτήρι εννοείται) μετά από κανα χρόνο περίπου. Έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί ο αφρός, μπορεί και να έτυχε βέβαια.
zizu10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μόλις σέρβιρα μια Βεργίνα weiss (σε αντίστοιχο ποτήρι εννοείται) μετά από κανα χρόνο περίπου. Έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί ο αφρός, μπορεί και να έτυχε βέβαια. Άστα για Weiss και Red πήγα σήμερα στο σούπερ μάρκετ αλλά είχε μόνο την Premium... Συμβιβάστηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα