Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλόμηνα, όντως η ερμης και εμενα μου αρεσε ειναι και φτηνη, αν και λόγω εισπραξης προτιμησα chimay και duvel, kozel και fratziskiner(weiss)

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί στο εμπόριο καμιά μπύρα με γλυκόξινη φρουτώδη γεύση?

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί στο εμπόριο καμιά μπύρα με γλυκόξινη φρουτώδη γεύση?

Δεν έχω πιει καμία απο αυτές, αλλά αυτή που είναι σχετικά εύκολο να τη βρεις σε supermarket και πλασάρεται απο την εταιρεία ως γλυκόξινη (και σε revies βέβαια) είναι η Hoegaarden White.

http://www.ratebeer.com/beer/hoegaarden/399/

Πρόσεξε, υπάρχουν αρκετές hoegaarden, εσύ θέλεις την white, witbιer. Έχω πιει άλλη της σειράς, γενικά έχει καλό όνομα η hoegaarden.

Με αναζήτηση όμως βρήκα και αυτές τις 2: (την Petrus μπορεί να την έχω δει, την άλλη όχι σίγουρα)

http://www.ratebeer.com/beer/de-dolle-oerbier/6860/

http://www.ratebeer.com/beer/petrus-oud-bruin/9316/

Δύσκολο να τις βρεις μάλλον.

Δημοσ.

Καλησπερα στην μπροπαρεα..χθες με κερασαν ερνα διαμαντι και ειπα να μοιραστω εντυπωσεις μαζι σας. Εφεραν ενα βαρελι warsteiner ...απλα τέλεια!!! Μονο που επειδη ειμασταν αρκετοι αντρουα ...ειχα φυλαξει sol για τις κυριες!!!

Δημοσ.

Ok ανάλογα τα γούστα του καθενός.Οι ποικιλίες αλλαντικών και τυριών αλλα και το κότσι που έφαγα παλαιότερα ήταν αδιάφορα.Το burger με μπιφτέκι βούβαλου Κερκίνης έτσι και έτσι.Εντάξει εκεί εγώ πηγαίνω πια για τις μπύρες τους.Αλλα πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις τα φαγητά αυτών των beerαδικων στην πατρίδα μας είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια.

Με πήγαν στην Viva Beer House κάτι φιλαράκια την Παρασκευή. Ντάξει, ωραίο μαγαζί, έξω στα τραπεζάκια γινόταν της πουτάνας οπότε βρήκαμε καναπέδες μέσα δίπλα στον DJ. Ένα σχόλιο για την μουσική: Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ! Λάτιν-αποκριάτικα σουξέ, ποπάκια κυρίως από 80s, ελληνικά ποπάκια τύπου Onirama νομίζω, καμια ροκ μπαλάντα εδώ κι εκεί, ντίσκο, ρέγκε..Και όλα αυτά σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατή ένταση για να ακούνε λέει και στα απ'έξω τραπέζια (προφανώς δεν είχαν έξω τπτ ηχειάκια...) Ευτυχώς είχα καλή παρέα και Guinness στο χέρι, αλλιώς δεν την πάλευα..και μετά από σερί 8ωρο στο μεταπτυχιακό :P

Ανοίγω τον κατάλογο, πάω στις μπύρες και έπαθα ένα μικρό σοκ με τις τιμές. Η πολυαγαπημένη μου Franziskaner Weiss βαρελίσια (μικρό μέγεθος) 6 ευρώ?!?!?! Πραγματικά δεν κατάλαβα πώς θα μπορούσε να δικαιολογηθεί τέτοια τιμή. Πάω στην μπυραρία στο Apolis (ναι, έχει και μπυραρία :P), έχω απίστευτη θέα όλη την Αθήνα και δροσερό αεράκι και πληρώνω 3.5 την ίδια μπύρα.

Viva, δεν θα με ξαναδείς μάλλον.

Δημοσ.

Υπάρχει μικρή franziskaner; Το ποτήρι έχει συγκεκριμένο μέγεθος, 500ml και 2 δάχτυλα αφρό. Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;

Δημοσ.

Θα τις δοκιμασω τις μαυρες που προτεινατε και θα επανελθω μ εντυπωσεις!προς το παρων, ηπια σημερα δυο duvel γρηγορα και μου κανανε το κεφαλι βαπορι!! 8,4 αλκοολ αν θυμαμαι σωστα.. Αλλα ειναι ωραιες οι ατιμες

Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...