phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φυσικά και θα την πιεις και ξεροσφύρι, αφού υπάρχουν μπύρες που πίνονται σαν ποτά. Όχι όμως σαν αυτές που νομίζουμε εμείς ότι είναι μπύρες.
hurin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ωραίος. Αλλά καλή η Grimbergen (η optimo bruno που θεωρείται νομίζω και η καλύτερη τους) δεν συγκρίνεται όμως με τις άλλες που είπες ε; Την carolus ήπιες την cuvee van de keizer Blue ή την classic; Αν δεν την έχεις πιει, πάρε μια φορά και την van de keizer, για μένα στις τοπ3 καλύτερες που υπάρχουν παγκοσμίως. Εκπληκτική, πιο ακριβή απο την classic, αλλά σίγουρα καλύτερη. Την δοίμασα χθες! Καταπληκτική μπύρα, η αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο είναι απίστευτη! Με το μισό μπουκάλι τα είδαμε όλα!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ουτε εγω πινω μαυρες γενικα, αλλα επειδη εχω πολυ καιρο να δοκιμασω, θα θελα καμια καλη προταση για καποια που δε θα χει ομως εντονη γευση! kozel dark?
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 καλα σιγα δε μας ειπε και κατι που δε ξερουμε...και τα μακαρονια απο μονα τους δε παχαινουν αλλα παχαινουν οι σαλτσες το τυρι και το ψωμι που τα συνοδευει...Κατι μας ειπε τωρα. Αν ειναι να πιω τη μπυρα ξεροσφυρι μη σωσω και πιω μπυρα. αν την πιεις ξεροσφυρι τοτε ειναι που θα παχυνεις... foam + the munchies
insomniaK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Köstritzer λέμε. και επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσετε.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 ναι βρε μανίτσες μου αλλά πείτε μου σε ποιο supermarket έχετε βρει Köstritzer =p
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 γω τις έπαιρνα από το Einkauf, φαντάζομαι πως δε βοηθάω ιδιαίτερα.
leftermann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 τα αληθινά κομούνια πίνουν μόνο βότκα. Μπαη δε γουέη, ο Ερμής έχει περάσει όλα τα τεστ με άριστα, είναι πλέον ο επίσημος χορηγός μου.
Vaggos02 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μια εξάδα με τον τελικό. Και χωρίς να με χαλάσουν καθόλου από γεύση. ΕΡΜΗΣ POWER!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα