zizu10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Από μπύρες που μπορούμε να βρούμε σε σούπερ μάρκετ τι θα μου προτείνατε??? Έχω δοκιμάσει amstel (όλες) - mythos (όλες) - heineken - bud - McFarland, η οποία μου άρεσε και πιο πολύ απ'όλες...
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ελεος καθεσαι κι αντιγραφεις ο,τι εγραψα λιγες σελιδες πριν?? Δουλεια δεν εχουν να κανουν ορισμενοι... Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App Αν το λες σε εμενα,δεν ειδα καν οτι το εχεις ξαναγραψει.
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αν το λες σε εμενα,δεν ειδα καν οτι το εχεις ξαναγραψει. καμια σχεση! στον petros71 αναφερομουν.. ισως επρεπε να κανω παραθεση οπως ειχα γραψει στο insomnia λιγες σελιδες πριν Ειχε ψωνια χτες Craft lager, craft smoked, tripel karmeliet, duvel, leffe, kwak, corona, erdinger & hertog jan tripel κι εδω απο αλλο φορουμ που το γραψα, απ το myphone συγκεκριμενα. Craft lager, craft smoked, tripel karmeliet, duvel, leffe, kwak, corona, erdinger & hertog jan tripel ηταν τα ψωνια του σκ. την τελευταια δε την εχω ξαναπιει, αλλα διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κι ειπα να τη δοκιμασω κι εδω το ποστ του petros71 στο insomnia Craft lager, tripel karmeliet, duvel, leffe, corona, ΑΛΦΑ & hertog jan tripel ηταν τα ψωνια του σκ. την τελευταια δε την εχω ξαναπιει, αλλα διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κι ειπα να τη δοκιμασω, εχει και τελικο την κυριακη και οφειλουμε να ειμαστε καλυμενοι !!!! :mad: :mad: βρες αλλη δουλεια να κανεις απ το να τρολαρεις και να κανεις copy paste!!!!
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μαλιστα,παρεξηγηση.Αρα καλα λεω οτι τρολαρει. Ontopic Ηπια fix dark σημερα.Αν και γενικα δεν μου αρεσουν οι μαυρες μπυρες,την βαζω σε καλυτερη θεση απο τις αλλες μαυρες που εχω δοκιμασει.
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μου θυμισε τι καναμε ως παιδακια, που αντιγραφαμε ο ενας απ τον αλλον, κι επειδη αλλαζαμε 2 λεξεις νομιζαμε οτι οι δασκαλοι δε θα το καταλαβουν. Τρατζικ.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Από μπύρες που μπορούμε να βρούμε σε σούπερ μάρκετ τι θα μου προτείνατε??? Έχω δοκιμάσει amstel (όλες) - mythos (όλες) - heineken - bud - McFarland, η οποία μου άρεσε και πιο πολύ απ'όλες... Δοκίμασε τις επιλογές της Βεργίνα, είναι σίγουρα ποιοτικότερες από αυτές που ανέφερες. Επίσης στα σούπερ μάρκετ βρίσκεις κι άλλες μπύρες, οι οποίες δε συνδυάζονται τόσο με φαγητό, π.χ. μοναστηριακές. Αυτές σ' ενδιαφέρουν ή θες μόνο τις κλασικές ελαφριές δροσιστικές ξανθιές; Πάρα πολύ καλή είναι και η Pilsner Urquell.
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ontopic Ηπια fix dark σημερα.Αν και γενικα δεν μου αρεσουν οι μαυρες μπυρες,την βαζω σε καλυτερη θεση απο τις αλλες μαυρες που εχω δοκιμασει. Ουτε εγω πινω μαυρες γενικα, αλλα επειδη εχω πολυ καιρο να δοκιμασω, θα θελα καμια καλη προταση για καποια που δε θα χει ομως εντονη γευση!
zizu10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε τις επιλογές της Βεργίνα, είναι σίγουρα ποιοτικότερες από αυτές που ανέφερες. Επίσης στα σούπερ μάρκετ βρίσκεις κι άλλες μπύρες, οι οποίες δε συνδυάζονται τόσο με φαγητό, π.χ. μοναστηριακές. Αυτές σ' ενδιαφέρουν ή θες μόνο τις κλασικές ελαφριές δροσιστικές ξανθιές; Πάρα πολύ καλή είναι και η Pilsner Urquell. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις δοκιμάσω τις Βεργίνα... Δεν έχω θέμα, μου αρέσει να δοκιμάζω μπύρες και δεν με πειράζει αν δεν θα τις συνδυάζω με φαγητό.
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Όπως έχει ήδη ειπωθεί, φανταστική είναι η Tripel Karmeliet, ειδικά αν την πιεις στο ποτήρι της. Ή έστω σ' ένα παρόμοιο κολωνάτο. Γενικότερα το θέμα του ποτηριού είναι σημαντικό, πολύ σημαντικότερο απ' ότι νομίζουν οι περισσότεροι.
rebelos100 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ http://kanapedatos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7606.html
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ουτε εγω πινω μαυρες γενικα, αλλα επειδη εχω πολυ καιρο να δοκιμασω, θα θελα καμια καλη προταση για καποια που δε θα χει ομως εντονη γευση! Οπως ξανα ειπα δεν εχω ιδιεταιρη εμπειρια απο τις μαυρες γιατι δεν μου αρεσουν σαν γευση,οποτε δεν τις προτιμω.Τωρα απο τις δυο τρεις που εχω πιει περισσοτερο μου αρεσε η fix.Δοκιμασε της και βλεπεις.
Vaggos02 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πήρα μια εξάδα ΕΡΜΗΣ απ το lidl. Για την τιμή της είναι τοπ!
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ http://kanapedatos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7606.html Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τη μπύρα; καλα σιγα δε μας ειπε και κατι που δε ξερουμε...και τα μακαρονια απο μονα τους δε παχαινουν αλλα παχαινουν οι σαλτσες το τυρι και το ψωμι που τα συνοδευει...Κατι μας ειπε τωρα. Αν ειναι να πιω τη μπυρα ξεροσφυρι μη σωσω και πιω μπυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα