zizu10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 44 λεπτα η μισολιτρη. Ξέρει κανείς να μας πει πως είναι περίπου αυτός ο "Ερμής"??? Σαν Heineken???
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 44 λεπτα η μισολιτρη. Καλη φαση... εγω συνηθως παιρνω την Γκραφενβαλντε Πιλσ γυρω στα 55(το πολυ) λεπτα η μισολιτρη εχει.
kabouris72 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ρε συ νικ η πιλς αυτη δε πίνεται ρε φιλε νταξει γουστα ειναι αυτα αλλα η συγκεκριμενη ειναι παναγια μου
athlios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μία κόκκινη είναι ωραία απο τα λιντλ. Δε ξερω πως λέγεται αλλα παγωμενη κατεβαινει ανετα!!!
-nick- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μία κόκκινη είναι ωραία απο τα λιντλ. Δε ξερω πως λέγεται αλλα παγωμενη κατεβαινει ανετα!!! Ξερω ποια λες , ναι ιδια φαση με την γκραφε ειναι. Εινια κ μια μπλε πιλς παλι ιδια φαση αλλα 4.6% και δεν μαρεσε τοσο. Φιλε καβουρη εγω τη θεωρω αξιοπρεπη μπυρα, την προτιμω απο αμστελ.
leftermann Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Η γκράφεν μια χαρά είναι. Ένα διάστημα είχαν φέρει και κάτι μαύρες γκραφεν, καλές επίσης, και ένα καλοκαίρι είχαν και κολυβόμπυρες, βάης ντε, επίσης γκράφεν επίσης πολύ καλές. Αλλά τα κόψαν αυτά. Αυτή που δεν παλεύεται με τίποτα από λιντλ είναι η Μπούργκεν πιλς, μια σε πράσινο-σκατομυγί κουτάκι. Τραγική, χειρότερη από άμστελ του αυγούστου, αλλά είναι φτηνότερη και από το νερό.
zizu10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αυτή που δεν παλεύεται με τίποτα από λιντλ είναι η Μπούργκεν πιλς, μια σε πράσινο-σκατομυγί κουτάκι. Τραγική, χειρότερη από άμστελ του αυγούστου, αλλά είναι φτηνότερη και από το νερό. Άσε πήρα 3 το περασμένο καλοκαίρι, τη μία την είπια με το ζόρι και τις άλλες 2 ούτε θυμάμαι τι έγιναν... Η Amstel είναι τουλάχιστον άψογη μπροστά της
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 +1 απο εμενα στη Φισερ. Ελαφρια και δροσιστικη
petros71 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 καλησπερα σας εγω δοκιμασα bios 5 με πιτσα..δεν με χαλασε πολυ δροσερη γευση
petros71 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Επισης συγχαρητηρια στην κραφτ που κραταει την ποιοτητα της ..οχι σαν κατι άλλες ΦΙΞ, ΜΥΘΟΣ
petros71 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Craft lager, tripel karmeliet, duvel, leffe, corona, ΑΛΦΑ & hertog jan tripel ηταν τα ψωνια του σκ. την τελευταια δε την εχω ξαναπιει, αλλα διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κι ειπα να τη δοκιμασω, εχει και τελικο την κυριακη και οφειλουμε να ειμαστε καλυμενοι !!!!
phanispal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πώς συνδυάζεις την Karmeliet με την Amstel δε θα το καταλάβω..
margaritagr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ελεος καθεσαι κι αντιγραφεις ο,τι εγραψα λιγες σελιδες πριν?? Δουλεια δεν εχουν να κανουν ορισμενοι... Αποστολή από το LT15i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα