Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά!

Στη μαύρη {viva beer house} στh Νεραρατζιωτίσσης 15 έπρεπε να πάτε.

Αλλα μην φάτε!

Επ ωπ. Τώρα το είδα αυτό. Η βίβα σπέρνει όντως, έχω γίνει θαμώνας τώρα τελευταία.

Αλλά γιατί όχι στο φαϊ; Κάτι ποικιλίες που είχαμε τσακίσει με φίλους μια χαρά μας έκατσαν.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επ ωπ. Τώρα το είδα αυτό. Η βίβα σπέρνει όντως, έχω γίνει θαμώνας τώρα τελευταία.

Αλλά γιατί όχι στο φαϊ; Κάτι ποικιλίες που είχαμε τσακίσει με φίλους μια χαρά μας έκατσαν.

Ok ανάλογα τα γούστα του καθενός.Οι ποικιλίες αλλαντικών και τυριών αλλα και το κότσι που έφαγα παλαιότερα ήταν αδιάφορα.Το burger με μπιφτέκι βούβαλου Κερκίνης έτσι και έτσι.Εντάξει εκεί εγώ πηγαίνω πια για τις μπύρες τους.Αλλα πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις τα φαγητά αυτών των beerαδικων στην πατρίδα μας είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια.

Παίδες να γκρινιάζετε για τις τιμές.Ακόμα σε μεγάλη κρίση οι τιμές για μπύρες συνεχίζουν να είναι ψηλές.Και επίσης να ενθαρρύνεται τους ιδιοκτητες να προσφέρουν και μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες,

Δημοσ.
με ελάχιστες εξαιρέσεις τα φαγητά αυτών των beerαδικων στην πατρίδα μας είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια.

Δύο εξαιρέσεις, Μέθεξη στο Ν. Ηράκλειο και Ζύθος στην Κηφισίας. Το 2ο με επιφύλαξη, έχω χρόνια να πάω.

Δημοσ.

Ok ανάλογα τα γούστα του καθενός.Οι ποικιλίες αλλαντικών και τυριών αλλα και το κότσι που έφαγα παλαιότερα ήταν αδιάφορα.Το burger με μπιφτέκι βούβαλου Κερκίνης έτσι και έτσι.Εντάξει εκεί εγώ πηγαίνω πια για τις μπύρες τους.Αλλα πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις τα φαγητά αυτών των beerαδικων στην πατρίδα μας είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων μέτρια.

Παίδες να γκρινιάζετε για τις τιμές.Ακόμα σε μεγάλη κρίση οι τιμές για μπύρες συνεχίζουν να είναι ψηλές.Και επίσης να ενθαρρύνεται τους ιδιοκτητες να προσφέρουν και μπύρες από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες,

Ναι πάσσο εγώ δεν έχω δοκιμάσει τόσα πράγματα. Ένα γαμάτο σάντουιτς είχα φάει εκεί (εντάξει, ήταν μεσημεράκι =ρ) και την ποικιλία με τα λουκάνικα. Εννοείται ότι πηγαίνεις πρωτίστως για τις μπύρες.

Μπδγ δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί εδώ αλλά αυτή η κρητική μπυρίτσα είναι γαμάτη και την έχω πετύχει σε ένα μόνο μαγαζί που δεν είναι καν μπυραρία.

Επίσης, η μέθεξη που λέει ο λουσις έχει αδιανόητα καλό φαϊ.

Δημοσ.

Ο Ζύθος πήγε στο Χαλάνδρι τώρα.Kalos.

http://www.zythos.gr/site.asp

Για το άλλο Μέθεξη δεν ξέρω.Από μπύρες πως πάει?

Από μπύρες τα πάει καλά αλλα είναι ακριβούτσικη. Θέλω να πω, δεν είναι να πας κάθε τρεις και λίγο. Προσωπικά το αγαπώ το μαγαζί και σαν χώρο και γι'αυτά που σερβίρει. Οι τιμές όμως περιορίζουν τη συχνότητα πάρα πολύ κατ'εμέ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...έφτασε το μεγαλο βραδυ της εθνικής....ΑΜΣΤΕΛ για να νικησουμε !!

Δώσε λ7 στην κωλοΑθηναϊκή και μην αφήνεις τη χώρα να πάει μπροστά στον τομέα της μπύρας.

Δημοσ.

Fix dark.

ΜΑΚΡΙΑ

Kαι εμενα οπως ειπα δεν μου εκανε κλικ...βεβαια χειροκροτω την προσπαθεια διοτι χρειαζομαστε τετοιες επενδυσεις. Για παραδειγμα η βιολογικη καλιεργεια της Αθηναικης που εχει αναπτυχθει πολυ τελευταια.

Δημοσ.

μόλις δοκίμασα κι εγώ τον Ερμή του Λιντλ, μια χαρά μπυρίτσα μαζικής κατανάλωσης φαίνεται, αλλά πρέπει να γίνει πρώτα και το μεγάλο κρας τεστ, να πιούμε καμιά δεκαριά και να δούμε πώς θα είμαστε το πρωί. Αν περάσει, βλέπω να παίρνει μπούλο η βέλτινς, περιμένω τόσο καιρό να την βγάλουν προσφορά και δεν. Ο ερμής το σάββατο είναι σε προσφορά μπαη δε γουέη, 40κάτι λεπτά από 59 που έχει κανονικά.

Δημοσ.

καλησπερα σας lefterman εχεις απολυτο δικιο, καποιοι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι φτηνη η μουρα του 1,5 €. Γιατι να κανει προσφορες η αμστελ η ΗΕΙΝΕΚΕΝ η μυθος ...όλες να κανουν.

Δημοσ.

μόλις δοκίμασα κι εγώ τον Ερμή του Λιντλ, μια χαρά μπυρίτσα μαζικής κατανάλωσης φαίνεται, αλλά πρέπει να γίνει πρώτα και το μεγάλο κρας τεστ, να πιούμε καμιά δεκαριά και να δούμε πώς θα είμαστε το πρωί. Αν περάσει, βλέπω να παίρνει μπούλο η βέλτινς, περιμένω τόσο καιρό να την βγάλουν προσφορά και δεν. Ο ερμής το σάββατο είναι σε προσφορά μπαη δε γουέη, 40κάτι λεπτά από 59 που έχει κανονικά.

το μισολιτρο η το 0.33?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...