Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ένα τοπ 10 με τις χειρότερες μπύρες που έχω δοκιμάσει.

Amstel/Amstel pils/Amstel Bock είναι στις 3 πρώτες θέσεις.

Τι κερδίζω;

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι κερδίζω;

την συμπαθεια πολλων μελων απο εδω μεσα :-D

Δημοσ.

Τι κερδίζω;

Μια Amstel light για να την βαλεις στη 4η θεση.... :P

Δημοσ.

Σχετικά καινούργιο νομίζω εφέτος το χειμώνα άνοιξε είναι και το viva beer house στο Νεραρατζιωτίσσης 15 Μαρούσι.Καμια σχέση με ένα άλλο κοντινό φλωρικο beerαδικο.

Κοντά και αυτό στο σταθμό του Mαρρουσιου.Πολλές και καλές μπύρες,alla σχετικά ακριβές.Το φαγητό τους για τα γούστα μου μέτριο έως κακό.Μείον επίσης και η τοποθεσία.Όταν δεν έχει μουσική γίνεται κάποιες φορες ο χαμός από τα ....τρένα.Polus κόσμος και καλός στο μαγαζί και πολύ καλο και φιλικό το σέρβις.

Ποιο είναι ποιο; Το κόκκινο που 'χα πάει με τη YiN ενώ είναι κουκλάκι απ' έξω, μέσα είναι φρίκη και αίσχος. Αντίθετα μια μαύρη εκεί κοντά μου είπανε πως τα σπάει.

Δημοσ.

Καλά, η Karmeliet είναι μία από τις καλύτερες ale στον κόσμο και είναι μία από τις μπύρες που αρέσουν σχεδόν σε όλους.

Η tripel της Hertog Jan είναι καλή, όχι όμως όσο η quadrupel της.

Quadrupel της Hertog Jan εννοείς την Grand Prestige που έχει 10% alc;

Καλή είναι, γλυκιά βέβαια. Μια που της μοιάζει είναι η kasteel bruine.

Η Karmeliet όντως, αρέσει σε όλους. Δεν είναι η αγαπημένη μου, αλλά όντως είναι μια σίγουρη λύση για να προτείνει κανείς σε κάποιον άλλο μια καλή μπύρα που θα του αρέσει. Έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Πολύ καλή, μοναδική.

Δημοσ.

την συμπαθεια πολλων μελων απο εδω μεσα :-D

Ελπίζω να μη μιλάμε για τα ίδια μέλη που θα περιγράψουν τις παουλάναρ και φραντζισκάναρ ως τις απόλυτες μπύρες.

Δημοσ.

Ποτισμένο με ροδόνερο και ιδρώτα παρθένων καλικάτζαρων, αλλά δεν το κάνω θέμα διότι μπορώ να δείχνω τον πετρο71 και να τον κοροϊδεύω για τις επιλογές του.

Δημοσ.

Ποιο είναι ποιο; Το κόκκινο που 'χα πάει με τη YiN ενώ είναι κουκλάκι απ' έξω, μέσα είναι φρίκη και αίσχος. Αντίθετα μια μαύρη εκεί κοντά μου είπανε πως τα σπάει.

Σωστά!

Στη μαύρη {viva beer house} στh Νεραρατζιωτίσσης 15 έπρεπε να πάτε.

Αλλα μην φάτε!

Δημοσ.

εχει μια στα carefour Ελληνικη που λεγεται Elderbrau νομιζω ειναι σχετικα πολυ φτηνη (0,73) το 500αρι το μπουκαλι αλλα και καλη.

Φτιαχνεται απο οτι ειδα απο την Ζυθοποιεία Μακεδονιας - Θρακης.

επισης ξεχασα να πω ειδα στα LIDL μια καινουργια "ΕΡΜΗΣ" αν την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει.

η ΕΡΜΗΣ είναι παρόμοια με την προηγούμενη της Ζυθοποιείας Μακεδονιας - Θρακης μια LAGER που αξίζει για τα 0,59 ευρώ που δίνεις.

Δημοσ.

όντως πολύ καλή η viva beer house, έχει και φτηνή Krusovice black! :mrgreen:

Δημοσ.

Ποτισμένο με ροδόνερο και ιδρώτα παρθένων καλικάτζαρων, αλλά δεν το κάνω θέμα διότι μπορώ να δείχνω τον πετρο71 και να τον κοροϊδεύω για τις επιλογές του.

να εισαι σιγουρος ..οτι δε με πτοεις καθολου...η ουσια ειναι να δοκιμαζουμε τα παντα,.... απο μπίρες. Να μην τσιμπαμε σε λαικιστικους χαρακτηρισμους όπως περιπτερου κ.λπ. απολαυστε με ηρεμια και ταπεινοτητα καθε ομορφια της ζωης ..οπως τις μπύρες ...

η ΕΡΜΗΣ είναι παρόμοια με την προηγούμενη της Ζυθοποιείας Μακεδονιας - Θρακης μια LAGER που αξίζει για τα 0,59 ευρώ που δίνεις.

συμφωνω χθες την ηπια μπραβο στην ελληνικη μικροζυθοποιια!!

Δημοσ.

δυνατές οι μπολντ, θέλω εντυπώσεις για την τελευταία, χθες έκλεψα κάτι σουβέρ της

Εχει ενα ελαφρυ αρωμα, γλυκια γευση, που μου θυμισε λιγο μελι. Εχει αρκετο αλκοολ αλλα δε το νιωθεις, πινεται ευκολα, τωρα βεβαια ξεδιψαστικη...δεν ειναι ιδιατερα. Στο τελος σου αφηνει μια πικαντικη γευση, οχι πολυ εντονη ομως. Σιγουρα δεν ειναι μπυρα για λουκανικοκατασταση..

Υποκειμενικα τα περαπανω βεβαια B)

Δημοσ.

Εχει ενα ελαφρυ αρωμα, γλυκια γευση, που μου θυμισε λιγο μελι. Εχει αρκετο αλκοολ αλλα δε το νιωθεις, πινεται ευκολα, τωρα βεβαια ξεδιψαστικη...δεν ειναι ιδιατερα. Στο τελος σου αφηνει μια πικαντικη γευση, οχι πολυ εντονη ομως. Σιγουρα δεν ειναι μπυρα για λουκανικοκατασταση..

Υποκειμενικα τα περαπανω βεβαια B)

Aν σας πω οτι και το τσιπουρο το μυριζω και ζαλιζομαι ? ποσο μαλλον με τις lucifer...lager(αλφα) και καμμια veiss(erdinger) για την ορεξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...