Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεργίνα και πάλι Βεργίνα ρε. Ας την ονομάσουν Berginenbräu μπας και νοιώσουν μερικοί ελέω Γερμανίλας στο όνομα και τη χαρακτηριστική κατάληξη -bräu..

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει μια στα carefour Ελληνικη που λεγεται Elderbrau νομιζω ειναι σχετικα πολυ φτηνη (0,73) το 500αρι το μπουκαλι αλλα και καλη.

Φτιαχνεται απο οτι ειδα απο την Ζυθοποιεία Μακεδονιας - Θρακης.

επισης ξεχασα να πω ειδα στα LIDL μια καινουργια "ΕΡΜΗΣ" αν την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει.

Πολυ καλη και φθηνη λεγεται edelstain..οντως εισαγωγη της ζυθοποιιας θρακης. Εγω ψωνισα 5 amstel premium pilsener και πηρα και 5 δωρο !!!καταπληκτικο ?

Δημοσ.

Πολυ καλη και φθηνη λεγεται edelstain..οντως εισαγωγη της ζυθοποιιας θρακης. Εγω ψωνισα 5 amstel premium pilsener και πηρα και 5 δωρο !!!καταπληκτικο ?

Για μαζικη αυτοκτονια,ναι ειναι.....

Δημοσ.

Βεργίνα και πάλι Βεργίνα ρε. Ας την ονομάσουν Berginenbräu μπας και νοιώσουν μερικοί ελέω Γερμανίλας στο όνομα και τη χαρακτηριστική κατάληξη -bräu..

Απο τις καλυτερες weiss ..που εχω πιει!! και εχω νεα σχετικα, η αθηναικη και η ολυμπιακη ζυθοποιια "τρεχουν" επενδυσεις χρησιμοποιωντας ελληνικες πρωτες υλες.

Δημοσ.

edelsteiner την ελένε, και μάλλον είναι η πιο φτηνή μπύρα που υπάρχει, όποιος χαρίζει μπύρες με κάποιο άλλο προϊόν, αυτήν χαρίζει. Το discount market την έχει προσφορά κατά περιόδους, κάπου 35 λεπτά το μισόλιτρο. Δεν είναι κακή μπύρα, λίγο νερουλή μεν, αλλά για τα λεφτά της μια χαρά είναι...

Δημοσ.

πουλέτε, ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΑΚΗ σήμερα, με μυδοπίλαφο, μύδια σαγανάκι, γαύρο τηγανητό και μαρούλι σαλάτα, και στο τέλος μια ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙΖΕΡ!!! Γιατί έχουμε καλή δικαιολογία σήμερα, που δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο όμως ε.

Δημοσ.

Για μαζικη αυτοκτονια,ναι ειναι.....

Περι ορεξεως επειτα απο την απομακρυνση του ταμειου ...ουδεν λαθος αναγνωριζεται ...οταν ενα προιον συνδιαζει τρια υπερ (ποιοτητα-τιμη-ελληνικες πρωτες υλες) γιατι να μην το στηριξω τουτες τις δυσκολες ημερες ?

Δημοσ.

Περι ορεξεως επειτα απο την απομακρυνση του ταμειου ...ουδεν λαθος αναγνωριζεται ...οταν ενα προιον συνδιαζει τρια υπερ (ποιοτητα-τιμη-ελληνικες πρωτες υλες) γιατι να μην το στηριξω τουτες τις δυσκολες ημερες ?

κοψε τα αστειακια τωρα...

Δημοσ.

Χθες δοκίμασα την Franziskaner Kristallklar franziskaner-kristallklar-beer-online-1299705914.jpg

Και ο κατάλογος της μπυραρίας την είχε στις Weiss. Με το που μου την έφεραν όμως μόνο weiss δεν μου θύμισε :P ήταν άλλη μια ξανθιά σαν την χάινεκεν! Πφφφ στο εξής μόνο την βαρελίσια weiss franziskaner που παίρνω κάθε φορά. Δεν κάνω άλλες δοκιμές :P

Δημοσ.

κοψε τα αστειακια τωρα...

Καλα η Αμστελ πιλς ειναι αρκετα ανωτερη της κανονικης

ειναι στα ιδια επιπεδα με καιζερ

Η κανονικη ειναι αθλια

Δημοσ.

Η οποια ποιοτητα ειναι εφαμιλλη των ουρων μου :P

Για δοκιμασε να πιεις την...."ποιοτητα" ζεστη και τα ξαναλεμε.

Αν θες να στηριξεις ελληνικα προιοντα υπαρχουν παρα πολλες ελληνικες μπυρες,κλασεις ανωτερες της amstel.

Δημοσ.

Σχετικά καινούργιο νομίζω εφέτος το χειμώνα άνοιξε είναι και το viva beer house στο Νεραρατζιωτίσσης 15 Μαρούσι.Καμια σχέση με ένα άλλο κοντινό φλωρικο beerαδικο.

Κοντά και αυτό στο σταθμό του Mαρρουσιου.Πολλές και καλές μπύρες,alla σχετικά ακριβές.Το φαγητό τους για τα γούστα μου μέτριο έως κακό.Μείον επίσης και η τοποθεσία.Όταν δεν έχει μουσική γίνεται κάποιες φορες ο χαμός από τα ....τρένα.Polus κόσμος και καλός στο μαγαζί και πολύ καλο και φιλικό το σέρβις.

Δημοσ.

Χθες δοκίμασα την Franziskaner Kristallklar franziskaner-kristallklar-beer-online-1299705914.jpg

Και ο κατάλογος της μπυραρίας την είχε στις Weiss. Με το που μου την έφεραν όμως μόνο weiss δεν μου θύμισε :P ήταν άλλη μια ξανθιά σαν την χάινεκεν! Πφφφ στο εξής μόνο την βαρελίσια weiss franziskaner που παίρνω κάθε φορά. Δεν κάνω άλλες δοκιμές :P

Οχι ρε και σαν χανικεν.......Ειναι χειροτερη απο τις αλλες franziskaner,αλλα οχι και ετσι.

Την αλλη φορα αν δεν το εχεις κανει,δοκιμασε την franziskaner dunkel.Και αυτη κορυφαια.

Δημοσ.

Καλά, η Karmeliet είναι μία από τις καλύτερες ale στον κόσμο και είναι μία από τις μπύρες που αρέσουν σχεδόν σε όλους.

Η tripel της Hertog Jan είναι καλή, όχι όμως όσο η quadrupel της.

Δημοσ.

Η οποια ποιοτητα ειναι εφαμιλλη των ουρων μου :P

Για δοκιμασε να πιεις την...."ποιοτητα" ζεστη και τα ξαναλεμε.

Αν θες να στηριξεις ελληνικα προιοντα υπαρχουν παρα πολλες ελληνικες μπυρες,κλασεις ανωτερες της amstel.

Αν τη δοκιμάσει σε κλύσμα να δεις πως θα του φανεί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...