petrostr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η Fischer και η Μύθος είναι οι πιο σούπερ μπύρες για μένα!!!!!!!!! Mc Farland και Newcastle από κόκκινες, είναι καλές. Sandy Rock (δυστυχώς καταργήθηκε, ήταν μπύρα με λεμόνι της Amstel)
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Για τη Newcastle συμφωνώ. Για τις άλλες μακριά κι αγαπημένοι. Ναι, και απ τη Mc Farland. Το είπα και ησύχασα!
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπερτιμημενη η Mc Farland Δεν εινια κακη, αλλα υπερτιμημενη
insomniaK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπερκοστολογημένη είναι, δεν πρέπει να πωλείται σε μπαρ πάνω από $3.5, στην Αθήνα την έχω πληρώσει 10€. Leftermann, βλέπεις τι πίνουν οι καλόγουστοι πότες; Ε! Newcastle ρε! Και τα μυαλά στα κάγκελα.
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ναι, πατζαροκατούρημα. Κατατά, αν πληρώνεις 7 για 330μλ άμστελ, πάμφτηνη είναι η μακφάρλαντ με 10. 'Ετσι είμαστε εμείς εδώ φίλος, γαλαντόμοι, τις καλοπληρώνουμε τις μπύρες μας, όχι ματζιρογερμανοί ναούμ.
Vaggos02 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Επειδή παίζει να παρεξηγήθηκα, για την Mc Farland εννοώ μακρυά κι αγαπημένοι ε!
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 λοιπόν, φτηνά λουκάνικα νυρεμβέργης από το λιντλ, και παγωμένη Βέλτινς σήμερα. Και απρόσμενα ωραίο ματσάκι προς στιγμήν. Και μια ποντιακή βραδιά παίζει κάπου δωγύρω στην γειτονιά, κάνα σχολείο που γλεντάει το τέλος της χρονιάς. Γειά μας.
petros71 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 λοιπόν, φτηνά λουκάνικα νυρεμβέργης από το λιντλ, και παγωμένη Βέλτινς σήμερα. Και απρόσμενα ωραίο ματσάκι προς στιγμήν. Και μια ποντιακή βραδιά παίζει κάπου δωγύρω στην γειτονιά, κάνα σχολείο που γλεντάει το τέλος της χρονιάς. Γειά μας. Στην υγεια σου φιλε παντα τετοια ....δεν το περιμενα και εγω οτι θα μου αρεσε και μενα. Το σαββατο βραδυ προτεινω λουκανικο με παρσο ...τυρακι κρητης...γραβιερα εννοω..και AMSTEL PREMIUM PILSENER !!!
hurin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 κανει τον καθε αλκοολικο,instant sober Τι γ@μάτη μπύρα! Μαζί με Gouden Carolous είναι οι καλύτερες που έχω πιει. Έχω και μια Grimbergen να με περιμένει στο ψυγείο...
flik Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Τι γ@μάτη μπύρα! Μαζί με Gouden Carolous είναι οι καλύτερες που έχω πιει. Έχω και μια Grimbergen να με περιμένει στο ψυγείο... Ωραίος. Αλλά καλή η Grimbergen (η optimo bruno που θεωρείται νομίζω και η καλύτερη τους) δεν συγκρίνεται όμως με τις άλλες που είπες ε; Την carolus ήπιες την cuvee van de keizer Blue ή την classic; Αν δεν την έχεις πιει, πάρε μια φορά και την van de keizer, για μένα στις τοπ3 καλύτερες που υπάρχουν παγκοσμίως. Εκπληκτική, πιο ακριβή απο την classic, αλλά σίγουρα καλύτερη.
hurin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ωραίος. Αλλά καλή η Grimbergen (η optimo bruno που θεωρείται νομίζω και η καλύτερη τους) δεν συγκρίνεται όμως με τις άλλες που είπες ε; Την carolus ήπιες την cuvee van de keizer Blue ή την classic; Αν δεν την έχεις πιει, πάρε μια φορά και την van de keizer, για μένα στις τοπ3 καλύτερες που υπάρχουν παγκοσμίως. Εκπληκτική, πιο ακριβή απο την classic, αλλά σίγουρα καλύτερη. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την Grimbergen, την έχω και κάθεται στο ψυγείο μαζί με μια G.C. Classic. Keizer δεν έχω δοκιμασει ακόμα, αλλά τώρα που το είπες θα ψάξω να τη βρω!
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πήρα απο τον μασουτη σήμερα , λογω τιμης και μόνο , μια μπύρα "spartan" .... Νεότερα το βράδυ .
Kapetanakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εχει μια στα carefour Ελληνικη που λεγεται Elderbrau νομιζω ειναι σχετικα πολυ φτηνη (0,73) το 500αρι το μπουκαλι αλλα και καλη. Φτιαχνεται απο οτι ειδα απο την Ζυθοποιεία Μακεδονιας - Θρακης. επισης ξεχασα να πω ειδα στα LIDL μια καινουργια "ΕΡΜΗΣ" αν την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει.
margaritagr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειχε ψωνια χτες Craft lager, craft smoked, tripel karmeliet, duvel, leffe, kwak, corona, erdinger & hertog jan tripel
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειχε ψωνια χτες Craft lager, craft smoked, tripel karmeliet, duvel, leffe, kwak, corona, erdinger & hertog jan tripel δυνατές οι μπολντ, θέλω εντυπώσεις για την τελευταία, χθες έκλεψα κάτι σουβέρ της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα