phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πολύ καλή η Ρεθυμνιακή, και η ξανθιά. Δεν ξέρω αν ήταν η παρτίδα των μπουκαλιών που δοκίμασα, αλλά η Φιξ ήταν η πρώτη μπύρα που δεν μπόρεσα να πιω στην ζωή μου. Βρώμαγε απίστευτα. Από τότε δεν ξαναδοκίμασα για να δω εάν είναι γενικό το κακό. Έχει περίεργη γεύση ή μου φάνηκε. Τώρα μιλάμε για μπύρες μαζικής κατανάλωσης που βαράει τα καφάσια ο ήλιος με τις ώρες. Γενικότερα ο κανόνας είναι ψαχτείτε για μπύρες που δεν είναι ευρείας κατανάλωσης, για πολλούς λόγους. Και η Ρεθυμνιακή που αναφέρεται, θέλει προσοχή επειδή είναι απαστερίωτη.
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αυτη η Ρεθυμνιακή είναι απαστερίωτη ... γιατι ??? Οτι θες μπορει να παθεις
Vaggos02 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Διαφορετική γεύση. Για μένα, πολύ ανώτερη απ την παστεριωμένη. Το ρίσκο το αξίζει δηλαδή, αν υπάρχει ρίσκο...
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 διαφορετικού βαθμού επικινδυνότητα , αλλα σκέψου να πίνεις απαστερίωτο γάλα . Τα όποια μικρόβια , πολυ απλα δεν πεθαινουν , με οτι κινδυνο αυτο συνεπαγεται
petros71 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η ρεθυμνιακή δε μαρεσε. Καλησπερα εμενα μου αρεσε, σχετικα με τα υπολοιπα συμφωνω ειναι αλλη γευση η weiss...καμμια σχεση με τις αλλες. Erdinger kai Frantziskeiner ας πουμε.
capten- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Η Ρεθυμνιακή δεν είναι σπουδαία αλλα ούτε kai κακια, αλλα αν θέλετε να στηρίξετε μικρές ζυθοποιίες τότε είναι καλή φάση. Γερμανός είναι ο ιδιοκτητης παντρεμένος με Ελληνίδα.Ένα μικρό παράπονο ότι είναι λίγο ακριβούτσικη που την πέτυχα στον AB. Ουδέτερος είμαι.Συνεχίστε....
traganeus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Έχει κυκλοφορήσει εδώ Χίο αυτή αλλα αρχικά την μοίρασε σε μαγαζιά για να την δοκιμάσουν δεν την πουλάνε κανονικά ακόμα. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω, αλλα απότι μου είπανε δεν είναι στάνταρ πως θα είναι, μπορεί μια παρτίδα να είναι σαν την Erdinger και άλλη σαν τη Corona.
capten- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Θα περιμένω να την γευτώ.Άμα κυκλοφορήσει να μάθουμε τα νέα της.Με μαστίχα θα βγει?
traganeus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δεν εχω ακούσει τπτ για μαστίχα, αλλα οι χιώτες βάζουν στα πάντα μαστίχα, οπότε πιστεύω αργότερα να φτιάξει και με γεύση μαστίχα
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 παγωμένη βέλτινς σήμερα, σε παγωμένο ποτήρι, με κολοκυθοκεφτέδες ποντιακής κατασκευής (αλήθεια λέω, δεν κάνω πλάκα) και ΖΒΑΗΝΣΤΑΗΓΚΕΡ σε μεγάλα κέφια. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρέθηκα για την Ολλανδία...
petros71 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Kαλησπερα σας, και εγω στεναχωρηθηκα αλλα τους ειδα λιγο υπερφιαλους τους ολλανδους leftermann. Aπακι κρητικο στο τηγανι με newcastle brown για αυριο στο παιχνιδι της αγγλιας.
leftermann Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Το γάμησες και ψόφησε ρε συ Πέτρο... Μας έχει ρημάξει αυτό το γιούρο εντωμεταξύ, κάθε βράδυ μπύρες και τζανκ φουντ, τόφαλοι θα γίνουμε μέχρι να τελειώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα