leftermann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 από φαγητό; Ποπκόρν και βέλτινς εδώ, το ρωσία-τσεχία. Πώς βλέπεις μπάλα 7 η ώρα καλοκαιριάτικα;
petros71 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 ωραια συνδεση εκανες ...για τριτη εχω κανονισει κοτοπουλο ψητο με αλφα παγωμενη ..κρυσταλο...!!!
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Σήμερα τι φάγατε; Μπιφτεκια με πατατες και μουσταρδα και βεργινα weiss παγωμενη ειδικα για τον τελικο !!!
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Καλή βεργίνα φίλε μου αλλά λίγο μασίφ, αφήνει μια γκοφρέ γεύση, δε νομίζεις;;; Άνοιξα πριν λίγο μια παγωμένη _αθηναϊκή_ζυθοποιία_brand_ και πάει μούρλια με τον τραχανά!!!1
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 επειδη μου ολο με ρωτατε για βελγικες μπυρες που μπορειτε να τις βρειτε, http://www.cavaarion.gr/index.php
petros71 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Μπιφτεκια με πατατες και μουσταρδα και βεργινα weiss παγωμενη ειδικα για τον τελικο !!! Πολυ καλη ...ζηλεψα και λιγο ... η φιξ πως σας φανηκε ? σαν την guinness δεν ειναι ...
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ωραια συνδεση εκανες ...για τριτη εχω κανονισει κοτοπουλο ψητο με αλφα παγωμενη ..κρυσταλο...!!! Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει γνώση επί του θέματος.. Ρίξε κι ένα περί παγωμένου ποτηριού να μας αποτελειώσεις.
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Για την φιξ αναθεώρησα υπο προϋποθέσεις λημουν σε ενα πάρτυ , και κατα τις 6 το πρωΐ είχαν περισσεψει περι τα 80 κουτακια φιξ , πανω στο κεφι και τα προηγουμενα 4 ποτά , ανετα κατεβαιναν ..
Vaggos02 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Το θέμα είναι να πιεις τη μπύρα και να γίνεις, όχι να πρέπει να γίνεις πρώτα γα να πίνεται αυτό το νερομπουρλιό.... Πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα για τις ελληνικές μπύρες. Εξαιρείται η
georgemvg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν ήταν η παρτίδα των μπουκαλιών που δοκίμασα, αλλά η Φιξ ήταν η πρώτη μπύρα που δεν μπόρεσα να πιω στην ζωή μου. Βρώμαγε απίστευτα. Από τότε δεν ξαναδοκίμασα για να δω εάν είναι γενικό το κακό. Έχει περίεργη γεύση ή μου φάνηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα