Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τα 5-6 μπαν που μου εχει ριξει. το μεγαλυτερο 10 μερες γτ ειπα κατι κακο για γατες :rolleyes:

Αυτο σηκωνε permaban.&-

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμπαθητική μπυρίτσα η Duvel, αλλά σήμερα έχει ψητή σαρδέλα με παγωμένη Άμστελ και τελικό!

(Πάντα έχει τελικό)

Δημοσ.

κανει τον καθε αλκοολικο,instant sober

Gulden-Draak.jpg

μμμμμ μωρ τι μας λες :P την εχω βαλει παλιοτερα. πολυ δυνατο πραμα παντως

Δημοσ.

Συμπαθητική μπυρίτσα η Duvel, αλλά σήμερα έχει ψητή σαρδέλα με παγωμένη Άμστελ και τελικό!

(Πάντα έχει τελικό)

Αληθεια lucifer εχεις πιει ? πολυ δυνατη με μπολικο αλκοολ ..σημειωνω δε οτι την Παρασκευη εχω κανονσιει οντως αμστελ με σαρδελα στα καρβουνα...

Δημοσ.

δεν έχει τελικό την παρασκευή όμως, χα!

επίσης, τι άμστελ με την σαρδέλα ρε. ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΛΑ με την σαρδελίτσα ναούμ. Και στο τέλος, όταν θα έχουν τελειώσει οι σαρδέλες, τότε μια παγωμένη κάιζερ.

Δημοσ.

Αληθεια lucifer εχεις πιει ? πολυ δυνατη με μπολικο αλκοολ ..σημειωνω δε οτι την Παρασκευη εχω κανονσιει οντως αμστελ με σαρδελα στα καρβουνα...

υπερβολες.

Δημοσ.

Αληθεια lucifer εχεις πιει ?

Κυρίως από εκεί είναι το nickname. Κονταροχτυπιέται για την πρωτιά με την Märkischer Landmann.

Δημοσ.

Κυρίως από εκεί είναι το nickname. Κονταροχτυπιέται για την πρωτιά με την Märkischer Landmann.

Δεν ειναι πολυ βαρια ? εμενα προσωπικα με ζαλιζει ..οπως και η leffe και η erdinger ...

δεν έχει τελικό την παρασκευή όμως, χα!

επίσης, τι άμστελ με την σαρδέλα ρε. ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΛΑ με την σαρδελίτσα ναούμ. Και στο τέλος, όταν θα έχουν τελειώσει οι σαρδέλες, τότε μια παγωμένη κάιζερ.

Kαλη και η καιζερ ..δεν λεω αλλα αμα δεν εχεις μαθει στην πικριλα...οσο για κατι αλλο εκτος απο το amsteloβαρελακι ..

craft smoked !!

Δημοσ.

Xθες δοκιμασα μια μαυρη Grimbergen. Δε ξέρω αν φταίνε οι προηγουμενες Ξανθιες αλλα πρεπει να ειναι η μονη μαυρη που με εχει αρεσει μεχρι τωρα. Την βρισκω σε κανενα καφρουρ ή μπομπολια?

Tι χαρακτηριστικο εχουν οι "τριπελ" ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...