Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 karlsberg πινει κσνεις; (εκτος απο μενα)
Steven Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! Από τις καλύτερες!! Έχω βουτήξει και το παρακάτω σουπλά/σουβέρ από το Andechser Bierhaus του Mannheim. Εγώ έχω βουτήξει ένα maß από το μοναστήρι που απεικονίζεται πάνω στο σουπλά! (i know...καφρίλα) Είναι καμιά 40 λεπτά με το τρένο από το Μόναχο... Κλασσικός προορισμός για απίστευτο φαι και μπύρα... Πίνεις 1 λιτράκι από την μαύρη και νιώθεις την ευτυχία να ρέει στο αίμα σου... By the way KAMIA σχέση η βαρελίσια με την μπουκαλίσια... Η μέρα με τη νύχτα...
soturin Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ερώτηση, για το oktoberfest υπάρχουν πληροφορίες-εμπειρίες? δηλαδή έξοδα διευκολύνσεις, πόσα χρόνια πριν πρέπει να κλείσεις ξενοδοχείο επειδή γίνεται της καριόλας κτλ
Typhoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Στο Andechs έχει όντως πολύ δυνατό φαί. Ιδιαίτερα η Hax'n είναι σεβαστή ποσότητα... Soturin: Έχω την εντυπωσή ότι ξενοδοχείο βρίσκεις αν κλείσεις κάπως νωρίς (τώρα περίπου δηλαδή). Από έξοδα και λοιπά ρώτα ότι θες να μάθεις. Μία Maß είχε πέρσυ 7 και κάτι (παίζει από Brauerei σε Brauerei). Φέτος πήρε το μάτι μου στην AZ ότι θα πάιξει στο 8,30 αλλά δεν είναι διασταυρωμένη πληροφορία.
Steven Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Επίσης είναι και ένα θέμα να καταφέρεις να μπεις μέσα σε καμιά σκηνή, γιατί οι Γερμανοί είναι άρρωστοι.... Κοινώς νομίζω ανοίγουν γύρω στις 10 το πρωί και απέξω έχει ουρά να περιμένει... Προφανώς οι σκηνές είναι πάντα φίσκα. Στις 11 κλείνουν και στις 11.30 σε πετάνε έξω, αλλά μετά υπάρχουν μέρη για afterpartry.Αξίζει πάντως μόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα...
Typhoon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ναι το θέμα του χώρου είναι μεγάλο πρόβλημα. Στις περισσότερες σκηνές ένα μεγάλο μέρος των τραπεζιών τα απογεύματα είναι κρατημένα για εταιρίες και τέτοια, οπότε σε αυτά που μένουν δύσκολα βρίσκεις θέση. Και όντως οι Γερμανοί καίγονται άσχημα...είχα ένα φίλο που πήγε πέρσυ όλες τις μέρες στο Oktoberfest από τις 10 το πρωί...και τη μια που δεν πήγε, δεν πήγε επειδή αρρώστησε...
TH_boy_20 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Beer is a living proof that god love us and want us to be happy ....Benjamin Franklin! υπαρχει καποιος που να μπορει να αντισταθει,paulaner οταν η ζυμωση συνεχιζεται...στο ποτηρι* * ακομα και αυτο ειναι μια ζωγραφια...(μιλαμε για τροπαιο τωρα)
Steven Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δυγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά....εγώ... Η Paulaner δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου...ειδικά η helles. Αν μιλάς για weißbier δοκίμασε Schneider Weiße, μετά δοκίμασε Schneideeer Weiße από βαρέλι και έλα να μου πεις άποψη!
TH_boy_20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 καλα γουστα ειναι αυτα, αλλα για μενα η paulaner δεν ειναι μπυρα αλλα αμβροσια! http://youtube.com/watch?v=Lc6U7_-BeGc&feature=related φοβερο trailer μπυρας
freedubus Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν μιλάς για weißbier δοκίμασε Schneider Weiße, μετά δοκίμασε Schneideeer Weiße από βαρέλι και έλα να μου πεις άποψη! Σωστότατος! Και για spezial επιδόρπιο μια Schneider Aventinus! Απο τις αγαπημένες μου αν και ακόμη δεν έχω καταφέρει να τη δοκιμάσω βαρελίσια...
Crizzt Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Chimay trappist blue και μετα το χαος (αντε και καμια Weiss)
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ξέρει κανένας καμια κάβα ή σουπερμαρκετ ή οτιδήποτε που να έχει καμια μπύρα της προκοπής σε πεντάλιτρο βαρελάκι; Για Θεσσαλονίκη, αλλά και στα πέριξ ακόμα... Της προκοπής είπα, ε, μην μου πείτε για χάινεκεν κλπ, ξέρω που θα βρω...
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 http://www.opza.gr/GR/default.asp?cmd=7&ccode=15 Πουλάνε χονδρική όμως. Οπότε κάνε τη γνωστή μπινιά με τιμολόγια κλπ.
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 μμμμ, γιατί δεν βλέπω τίποτα σε 5λιτρο; Εννοώ αυτά που μπαίνουν σε μηχανάκια σαν το beertender της Χάινεκεν. Ευχαριστώ πάντως. Α, ποιά είναι η γνωστή μπινιά με τα τιμολόγια;;;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Το beertender της ακατανόμαστης παίρνει μόνο ακατανόμαστη... Πάρε εκεί ένα 30άρι Leffe να το ευχαριστηθείς! Η μπινιά είναι οτι αν είσαι μεμονωμένο άτομο (ιδιώτης) δε μπορουν να σου πουλησουν χονδρική, οπότε βρίσκεις ένα γνωστο σου που να έχει επιχείρηση και στα αγοράζει αυτός με έκδοση τιμολογίου στο όνομά του. Χονδρικά μιλώντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα