evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Το οτι δεν ειναι πικρη ειναι σιγουρα μειον για μενα ... γενικα οι γλυκες δεν μαρεσουν αλλα μαρεσει το ακουσμα τους. Και ερωτω λοιπον ο ασχετος, μπυρα με πολυ αλκοολ, που να χει ομως την πικριλα της κλασσικης ξανθοπιλς, υπαρχει? Απο οσο μου ουν πει δεν γινεται λογω παραγωγης... χμ ? chimay blanche.τετοια πικριλα απο τις λιγες επισης καργα πικριλα η πιλς δεν ειναι πικρες επισης πικρη
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και τι ειναι οι πιλς, γλυκες? Εχουν τη στοιχειωδη πικριλα που πρεπει να χει μια μπυρα. Θενξ για τις μπυρες, που τις βρισκουμε ?
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και τι ειναι οι πιλς, γλυκες? Εχουν τη στοιχειωδη πικριλα που πρεπει να χει μια μπυρα. Θενξ για τις μπυρες, που τις βρισκουμε ? τοτε και η duvel πικρη ειναι. παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι. δεν ξερω παντως για ελλαδα για τις μπυρες, τα παιδια εδω γυρω θα σου δωσουν μια απαντηση
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 τοτε και η duvel πικρη ειναι. παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι. οσες εχω πιει και εχουν πανω απο 7-8% (το περισσοτερο ηταν 12 η 14% νομιζω) ηταν γλυκιες και δεν μαρεσε καθολου η γευση
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 12-14% δεν ειναι αληθινη μπυρα. εχει κατι αλλο μεσα για να φτασει αυτο το ποσοστο.
athlios Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Απο τις πιο ωραίες βάις που χω πιει. Την μαύρη απλά την δοκίμασα, αδιάφορη όπως και οι περισσότερες μαύρες.
flik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι. Εγώ το αντίθετο νομίζω πως συμβαίνει. Δηλαδή οι ale και οι μοναστηριακές που έχουν περισσότερο αλκοόλ είναι πιο γλυκιές. Τώρα για πικρές δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας πικρή. Φαντάζομαι nick λες οτι απλά δεν θες να είναι γλυκιά όπως η rochefort, η westmalle κτλ. Αυτές όντως είναι γλυκιές. Αλλά όταν ακούω πικρή πηγαίνει το μυαλό μου στην Orval. Αλλά αν θες να μην είναι γλυκιές, μπορείς να πας στην κατηγορία weiss. Δεν είναι πικρές αλλά δεν είναι και γλυκιές.
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εγω θελω να μην ειναι γλυκιες αλλα να χουν και πολυ αλκοολ.
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και γω θέλω να ναι χαζές και με μεγάλα βυζά. Αν ειναι εξυπνες με μεγαλα βυζια δεν σου κανουν ?
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ασε το μαλλι... Προς το παρον παιζουν μονο 2 παραμετροι - εξυπναδα και βυζι.
viper2005 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ασε το μαλλι... Προς το παρον παιζουν μονο 2 παραμετροι - εξυπναδα και βυζι. γυνη με ανδρικο κουρεμα τρωει ποδι...
insomniaK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Είναι ντεμοντέ όντως, αλλά γυνή με αντρικό κούρεμα που της πάει και οστεώδη χαρακτηριστικά τρώει ινσομνιακ στο χαλαρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα