Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι δεν ειναι πικρη ειναι σιγουρα μειον για μενα ... γενικα οι γλυκες δεν μαρεσουν αλλα μαρεσει το ακουσμα τους. Και ερωτω λοιπον ο ασχετος, μπυρα με πολυ αλκοολ, που να χει ομως την πικριλα της κλασσικης ξανθοπιλς, υπαρχει? Απο οσο μου ουν πει δεν γινεται λογω παραγωγης... χμ ?

chimay blanche.τετοια πικριλα απο τις λιγες

chimaybl.gif

επισης καργα πικριλα

lachouffe_maina.jpg

η πιλς δεν ειναι πικρες :P

επισης πικρη

del%2520tremens.jpg

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τι ειναι οι πιλς, γλυκες? Εχουν τη στοιχειωδη πικριλα που πρεπει να χει μια μπυρα. Θενξ για τις μπυρες, που τις βρισκουμε ? :P

Δημοσ.

Και τι ειναι οι πιλς, γλυκες? Εχουν τη στοιχειωδη πικριλα που πρεπει να χει μια μπυρα. Θενξ για τις μπυρες, που τις βρισκουμε ? :P

τοτε και η duvel πικρη ειναι. :P παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι.

δεν ξερω παντως για ελλαδα για τις μπυρες, τα παιδια εδω γυρω θα σου δωσουν μια απαντηση

Δημοσ.

τοτε και η duvel πικρη ειναι. :P παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι.

οσες εχω πιει και εχουν πανω απο 7-8% (το περισσοτερο ηταν 12 η 14% νομιζω) ηταν γλυκιες και δεν μαρεσε καθολου η γευση

Δημοσ.

Απο τις πιο ωραίες βάις που χω πιει.

Την μαύρη απλά την δοκίμασα, αδιάφορη όπως και οι περισσότερες μαύρες.

post-85738-0-44588600-1338547530_thumb.jpg

Δημοσ.

Παντως συνηθως οσο πιο πολυ αλκοολ εχει τοσο πιο πικρη ειναι.

Εγώ το αντίθετο νομίζω πως συμβαίνει. Δηλαδή οι ale και οι μοναστηριακές που έχουν περισσότερο αλκοόλ είναι πιο γλυκιές.

Τώρα για πικρές δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας πικρή.

Φαντάζομαι nick λες οτι απλά δεν θες να είναι γλυκιά όπως η rochefort, η westmalle κτλ. Αυτές όντως είναι γλυκιές.

Αλλά όταν ακούω πικρή πηγαίνει το μυαλό μου στην Orval.

Αλλά αν θες να μην είναι γλυκιές, μπορείς να πας στην κατηγορία weiss. Δεν είναι πικρές αλλά δεν είναι και γλυκιές.

Δημοσ.

Ασε το μαλλι... Προς το παρον παιζουν μονο 2 παραμετροι - εξυπναδα και βυζι.

γυνη με ανδρικο κουρεμα τρωει ποδι...

Δημοσ.

Είναι ντεμοντέ όντως, αλλά γυνή με αντρικό κούρεμα που της πάει και οστεώδη χαρακτηριστικά τρώει ινσομνιακ στο χαλαρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...