evabb Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μ, είδα το φυσαλίδες και φαντάστηκα πως σαμπάνιζε. οχι απλα εχει ενα τικ παραπανω ανθρακικο (τι σκατα ειναι αυτο που εχουν οι μπυρες) απο την μεση ξανθια μπυρα. btw εβλεπα στα μπουκαλια της floris+random φρουτο οτι η ετικεται ειναι και στα ελληνικα, αρα λογικα καπου πρεπει να υπαρχει και στην ελλαδα.
flik Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Εύα δεν την είχα ακούσει καν, μπαίνει και αυτή στη λίστα. Επίσης θυμήθηκα οτι είχα πιει αυτήν: Πολύ ιδιαίτερη, αλλά δεν θα την ξαναέπαιρνα. Για γλυκόξινη την ήξερα πριν την πάρω, αλλά έκλινε σίγουρα περισσότερο στο ξινή.
petros71 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ωραίες παρουσιάσεις μπράβο παιδιά....έπειτα απο ένα σαββατοκύριακο με πράσινο βαρελάκι..αν και έχασαν..είναι ότι πρέπει για αλλαγή...
petros71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σήμερα έχει τελικό .....amstel premium pilsener ...με παρέα και λουκάνικα !!!!
leftermann Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το παρόν θρεντ θα μπορούσε να παίξει ρόλο ενημέρωσης περί σημαντικών αθλητικών γεγονότων και τηλεοπτικής κάλυψης αυτών...
V for Vagelis Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 το παρόν θρεντ... ...μια ευγενική προσφορά της Amstel ...γιατί έτσι μας αρέσει.
Porg Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Είπα στηρίξω τις ελληνικές ετικέτες και πήρα τη παρακάτω, να πω την αλήθεια δεν είναι στα γούστα μου αλλά θέλω και άλλες απόψεις αν την έχει δοκιμάσει κάποιος:
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σήμερα έχει τελικό .....amstel premium pilsener ...με παρέα και λουκάνικα !!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑ
evabb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Εύα δεν την είχα ακούσει καν, μπαίνει και αυτή στη λίστα. Επίσης θυμήθηκα οτι είχα πιει αυτήν: Πολύ ιδιαίτερη, αλλά δεν θα την ξαναέπαιρνα. Για γλυκόξινη την ήξερα πριν την πάρω, αλλά έκλινε σίγουρα περισσότερο στο ξινή. την δοκιμασα κι εγω χ8ες. ειμαι της ιδιας αποψης. δεν πινεται, κατι αναμεσα σε μπυρα και μουστος ηταν
-nick- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 what's wrong with you? :shock: :-D χθες ιπια αυτην εδω «avec les bons voeux de la brasserie dupont» 9,5% 375ml το μπουκαλι. το αλκοολ δεν το νιωθεις καθολου (μετα απο κανα μισαωρο συνειδητοποιεις τι επινες ), και δεν ειναι καθολου πικρη. δροσερη και με αρκετες φυσσαλιδες. καινουργια αγαπημενη μπυρα. Το οτι δεν ειναι πικρη ειναι σιγουρα μειον για μενα ... γενικα οι γλυκες δεν μαρεσουν αλλα μαρεσει το ακουσμα τους. Και ερωτω λοιπον ο ασχετος, μπυρα με πολυ αλκοολ, που να χει ομως την πικριλα της κλασσικης ξανθοπιλς, υπαρχει? Απο οσο μου ουν πει δεν γινεται λογω παραγωγης... χμ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα