vrioniscy Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 καλησπερα γηα μενα η καλητερη μπηρα ηνε η calsperg !!
insomniaK Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έλα ρε Πέτρε71, μετακόμισες Δανία και στηρίζεις τοπικά προϊόντα;
mouxaxa Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς απαστερίωτη Amstel ; Αρκετά καλή και διαφορετική αρκετά από την κανονική. Δεν ξέρω αν έχει γίνει βέβαια ξανά αναφορά για απαστερίωτες γενικά. Και μην πέσετε να με φάτε που ανέφερα την Amstel.
Lucifer Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έλα ρε Πέτρε71, μετακόμισες Δανία και στηρίζεις τοπικά προϊόντα; Tuborg Classic. Με διαφορά η καλύτερη. Και ύστερα η Elephant, αγνή πρεζόμπυρα.
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Tuborg Classic. Με διαφορά η καλύτερη. Και ύστερα η Elephant, αγνή πρεζόμπυρα. tuborg ειναι που κυκλοφοραει σε πρασινο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 750αρι??
petros71 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έλα ρε Πέτρε71, μετακόμισες Δανία και στηρίζεις τοπικά προϊόντα; μου την έφερε ένας φίλος, όπως τσέκαρα κάτιπου μου έκανε εντύπωση...το ξέρετε οτι υπάρχουν δύο budveiser ?
-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μου την έφερε ένας φίλος, όπως τσέκαρα κάτιπου μου έκανε εντύπωση...το ξέρετε οτι υπάρχουν δύο budveiser ? Αμερικανικη και τσεχικη?
petros71 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Σωστός ο νικ....μοπυ άρεσε η τσέχικη πιο πολύ ...απο αμερικάνικες μόνο bud έχω πιεί....η urguel ..και η krucovise ..είναι καλές τσέχικες μπύρες...
flik Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Καλά η αμερικάνικη δεν παλεύεται, καμία σχέση. Νομίζω urquel και kozel dark είναι οι καλύτερες απο Τσεχία, δεν ξέρω αν ξεχνάω καμία, γιατί γενικά δεν τρελαίνομαι για Τσέχικες γιατί γενικά δεν τρελαίνομαι για lager.
petros71 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Καλά η αμερικάνικη δεν παλεύεται, καμία σχέση. Νομίζω urquel και kozel dark είναι οι καλύτερες απο Τσεχία, δεν ξέρω αν ξεχνάω καμία, γιατί γενικά δεν τρελαίνομαι για Τσέχικες γιατί γενικά δεν τρελαίνομαι για lager. Kοιτα η krucovise ειναι lager ...αλλα και οι weiss μαρεσουν πολυ...όπως η erdinger η paulaner ...εσενα ?
REDODIN7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Πήγα σήμερα σε μια καφετέρια της γειτονιάς για να στηρίξω την τοπική οικονομία και πήρα μια McFarland και μου τι χρέωσαν 7.5 ευρώ ήμαρτον δηλαδή!
petros71 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Oτι θέλει πουλάει ο καθείς...τουλάχιστον είχε ποικιλία ? στην φιλαδέλφεια ένα βράδυ πλήρωσα την βεργινα weiss 4 € και την νεα σαντορινια 6 € απίστευτο ? καλά που είχα αλφα σπίτι και ξεδίψασα...με μπλέ τυρί και απακι ...για τους μυημένους !!!!
petros71 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Σήμερα έχει τελικό, amstel premium pilsener ....αξιζει η αναμονη...λοιπόν !!!
petros71 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Τι μπαλάρα χθές το βράδυ ρε παιδιά ? ..για final four ετοιμάζω αντρικό τσιμπούσι ...έχω δύο προτάσεις ..chimay duvel και latrape ? ή λαγκερακια kaizer αλφα ?
leftermann Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 κάιζερ-άλφα θα έλεγα, με πίτσα ή λουκανικούμπες. Προσωπικά θα χτυπήσω ένα τέτοιο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα