insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Συγχωρεμένος τεκνον μας. Αυτό σε γκριζοπό; Ή το αριστερό σε αυτήν; ^από τη συλλογή μου με φωτογραφίες μπουκαλιών.
REDODIN7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 βρε παιδια συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα σας. δεν ειμαι και πολυ της μπυρας αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε σε κατι. καποτε πριν πολλα χρονια μου ειχαν φερει δωρο κατι φιλοι 1 μπουκαλι μπυρα που μου εχει μεινει η γευση του αλλα εκτοτε δεν το αναζητησα ξανα. δε θυμαμαι μαρκα αλλα θυμαμαι οτι ηταν σε ενα μπεζ φαιο αδιαφανες πολυ χοντρο μπουκαλι αν θυμαμαι καλα μεγαλυτερο απο τα συνηθισμενα και ο αφρος της θυμιζε πιο πολυ αφρο του φραπε παρα τον κλασικο της φθηνης μπυρας. τιποτα αλλο δε μπορω να θυμηθω αν σε καποιον λεει κατι ας με διαφωτισει. ευχαριστω... Μήπως λες αυτή
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Συγχωρεμένος τεκνον μας. Αυτό σε γκριζοπό; Ή το αριστερό σε αυτήν; ^από τη συλλογή μου με φωτογραφίες μπουκαλιών. ναι το μπουκαλι ηταν ακριβως οπως η πανω δεξια αλλα το χρωμα του μπουκαλιου ηταν πιο μπεζ -ζαχαρι οχι καφε. αδιαφανες και γυαλιστερο.και αυτο το μεταλικο που κραταει το καπακι ηταν ετσι ακριβως. παντως δεν ηταν αυτη η μαρκα st sebastian που γραφει. edit: ακυρο ψαχνωντας στις προηγουμενες σελιδες του θεματος βρηκα ενα ονομα που σαν κατι να θυμιζε!!!! ειναι αυτη ευχαριστω παντως. la trappe την ελεγαν τελικα και ηταν απιστευτη! ξερετε αν ειναι διαθεσιμη σε καλες καβες? στην επαρχια ομως...
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ναι, δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια. Έχε πάντως υπ' όψιν σου πως από τις La Trappe αυτή ενδέχεται να είναι η λιγότερο καλή.
flik Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Η quadrupel είναι καλύτερη της σειράς, με μεγάλη διαφορά, και τη βρίσκεις και εύκολα, εγώ στο carrefur έχω δει σε πήλινο μπουκάλι. Γενικά είναι η πιο εύκολη για να τη βρεις απο όλες τις μοναστηριακές.
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μόνο εμένα η dubel μου φάνηκε σα να πίνω αίμα κάστορα ρε παιδιά;
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 σούπα, με το συμπάθιο, αλλά εδώ είναι νότος και μάλιστα των ΗΠΑ, ακόμα πιο χωριάταροι... Οι Krombacher, Jever,Veltins και Becks, είναι το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν ξέρω γιατί να πληρώσεις στην Ελλάδα μία Krombacher αντί 2 Heineken. Και κάτι σχετικό-άσχετο, κατά την άποψη μου, ο πάτος των Γερμανικών μπυρών είναι: oettinger .- Αυτές οι μπύρες είναι τύπου pils και είναι άθλιες. Είναι πιο ανοικτόχρωμες από τις lager, με ελάχιστο αφρό. Με λίγα λόγια αρκετά νερουλές. Όσον αφορά τις απλές lager οι ελληνικές μια χαρά είναι (Μύθος-Φίξ-Αλφα).
Vaggos02 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Που βρήκες αίμα κάστορα; Δεν έχω δει πουθενά! Μη το πεις πουθενά. Ήμουν ο camera man του Bear Grylls.
insomniaK Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Οι pilsener είναι υποκατηγορία των lager κατά τα αλλα συμφβνούμε.
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 ναι αυτό εννοούσα αλλά δεν το έγραψα σωστά. Είναι πιο ανοιχτόχρωμες lager.
jmallen3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω να αγοράσω edinger, desperados και αλλες μπυρες εκτος των συνηθισμενων εδω ελλαδα?
athlios Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Σε κάποια μεγάλο σουπερμαρκετ οπως καρφουρ ξερωγω. βρήκα πως αλλαζει το Sent from my iPhone using Insomnia
linuslost Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω να αγοράσω edinger, desperados και αλλες μπυρες εκτος των συνηθισμενων εδω ελλαδα? H ψαξε για καβες με μπυρες!!! Εκει μπορεις να βρεις μεγαλη ποικιλια!
petros71 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, συμφωνώ για τις μοναστηριακές έχουν "άλλη" γευση, με την αμστελ premium δεν φουσκωσα προσωπικά και επίσης συμφωνω για την quadrel πολύ καλή μπύρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα