Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα γιατι την ήξερα σαν βέλγικη αλλά τελευταια τη συναντώ σε καταλόγους και σα νΟλλανδικη και σαν Βελγικη.

Δημοσ.

Είναι η μόνη μοναστηριακή που είναι το μοναστήρι στην Ολλανδία. Τα πρότυπα και η συνταγή είναι μοναστηριακά φυσικά γι' αυτό μπορεί και λέγεται trappist.

Επίσης οι abbey που είναι πάλι απο μοναχούς δεν μπορούν να λέγονται trappist γιατί δεν ακολουθούν επακριβώς όλα τα πρότυπα κτλ. Παρασκευάζονται με παραπλήσιο τρόπο.

Δημοσ.

Πιες φιξ...

Η κρομπάχιερ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Εντιτ είσαι ο ίδιος που ταρέσει η azzuro, καλύτερη είναι η krombacher.

Δημοσ.

Πιες φιξ...

Η κρομπάχιερ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Εντιτ είσαι ο ίδιος που ταρέσει η azzuro, καλύτερη είναι η krombacher.

Δεν λεω πολυ καλη η FIX απλα καθαρα απο θεμα γευσηγνωσιας θελω να τη δοκιμασω :-D.

Ναι εγω ειμαι με τη Peroni ^_^ , επισης μου αρεσουν παρα πολυ η Erdinger, η Paulaner Weiss, η McFarland και η Guinness.

Δημοσ.

Αυτές που αναφέρεις είναι διαφορετικού τύπου μπύρες. Krombacher, jever, Heineken, fix, azurro ως λέγεται, είναι lagers. Προσωπικά θεωρώ πως δεν έχουν γεύση και σε αυτό το σημείο συμφωνώ με τον Πέτρο12, αν είναι να πιεις χρωματισμένο νερό εμπλουτισμένο με αλκοόλ, καλύτερα να πιεις το φτηνότερο. Και ναι γενικευω, χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι , φυσικά , και θέμα γούστου , πώς κάθεται στον καθένα , τι ενζυμα εχει στο στόμα του , οτιδήποτε τεσπα

Αλλα θα ήθελα να μου προτείνετε μια μπύρα την οποία μπορεί κάποιος να την πίνει σαν νερό σε μεγάλη δίψα και χωρίς απαραίτητα να ξινίζει - φουσκώνει .

Αυτό το έχω καταφέρει με την heineken την ώρα που έψηνα παϊδάκια το Πάσχα

Απλά θέλω να δω τί άλλο παίζει .

:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτές που αναφέρεις είναι διαφορετικού τύπου μπύρες. Krombacher, jever, Heineken, fix, azurro ως λέγεται, είναι lagers. Προσωπικά θεωρώ πως δεν έχουν γεύση και σε αυτό το σημείο συμφωνώ με τον Πέτρο12, αν είναι να πιεις χρωματισμένο νερό εμπλουτισμένο με αλκοόλ, καλύτερα να πιεις το φτηνότερο. Και ναι γενικευω, χωρίς πολλές πολλές εξηγήσεις.

Ναι το ξερω οτι ειναι αλλα ειδη απλα σου λεω απο το καθε ειδος pilsner, weiss, lager κλπ ποιες μου αρεσουν.

Ωστε η Krombacher δεν αξιζει :-(

Δημοσ.

@Adonis:

Απο αυτές που αναφέρεις, καλύτερη γεύση σε εμένα μου δίνει η paulaner, για την τιμή της τέλεια γέυση κιόλας.

Σε φουσκώνει; Δε ξέρω, ποτέ δεν ήπια μπύρα στη φάση που λες, αλλά να σου πω την αλήθεια, η fix είναι η μόνη που μου φαίνεται σαν νερό. Γιατί είναι, νερομπύρα.

Δημοσ.

σούπα, με το συμπάθιο, αλλά εδώ είναι νότος και μάλιστα των ΗΠΑ, ακόμα πιο χωριάταροι...

Οι Krombacher, Jever,Veltins και Becks, είναι το ίδιο πράγμα και πραγματικά δεν ξέρω γιατί να πληρώσεις στην Ελλάδα μία Krombacher αντί 2 Heineken.

Και κάτι σχετικό-άσχετο, κατά την άποψη μου, ο πάτος των Γερμανικών μπυρών είναι: oettinger .-

Δημοσ.

βρε παιδια συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα σας. δεν ειμαι και πολυ της μπυρας αλλα θα ηθελα να με διαφωτισετε σε κατι. καποτε πριν πολλα χρονια μου ειχαν φερει δωρο κατι φιλοι 1 μπουκαλι μπυρα που μου εχει μεινει η γευση του αλλα εκτοτε δεν το αναζητησα ξανα. δε θυμαμαι μαρκα αλλα θυμαμαι οτι ηταν σε ενα μπεζ φαιο αδιαφανες πολυ χοντρο μπουκαλι αν θυμαμαι καλα μεγαλυτερο απο τα συνηθισμενα και ο αφρος της θυμιζε πιο πολυ αφρο του φραπε παρα τον κλασικο της φθηνης μπυρας. τιποτα αλλο δε μπορω να θυμηθω αν σε καποιον λεει κατι ας με διαφωτισει. ευχαριστω... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...