petros71 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πραγματικα ενα αγνο παιδι, πιστος στρατιωτης της λαικης εγχωριας μπυρας χωρις προσπαθεια επιτηδευσης. Οσο φαν της Α.Ζ εισαι αλλο τοσο petroς71 φανμποΰ θα γινομαι. Στελνω πολλη αγαπη (με το μινι τριμπουτ αφιερωμενο) δεν διαβάζεις που δεν διαβάζεις τα ποστ..να σε ρωτήσω λοιπον τι θα έπινες για μπύρες μιλάμε σε τέτοιο καιρό ? εκτός αν είσαι φραγκάτος οπότε πάσο. Δοκιμάζω τα πάντα και αν έχεις κώλυμα με την αθηναϊκή αλλού όχι εδώ μέσα ..εδώ τουλάχιστον έχουν δημοκρατία οι moderators..λες αμστελ και δεν σε διώχνουν οι "ειδήμονες" . Αλλού πρέπει να μισείς την αθηναϊκή για να συμμετέχεις, κάνω λάθος ?
tsifotis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 δεν διαβάζεις που δεν διαβάζεις τα ποστ..να σε ρωτήσω λοιπον τι θα έπινες για μπύρες μιλάμε σε τέτοιο καιρό ? εκτός αν είσαι φραγκάτος οπότε πάσο. Δοκιμάζω τα πάντα και αν έχεις κώλυμα με την αθηναϊκή αλλού όχι εδώ μέσα ..εδώ τουλάχιστον έχουν δημοκρατία οι moderators..λες αμστελ και δεν σε διώχνουν οι "ειδήμονες" . Αλλού πρέπει να μισείς την αθηναϊκή για να συμμετέχεις, κάνω λάθος ? αουτς! πονεσα τωρα αληθεια. νιωθω τοσο προδομενος. Δηλωνω περηφανος φαν σου και μου μιλας ετσι; γιατι η επιθεση; Που ημουν εγω οταν αλλοι χλευαζανε τα post γιατι δεν ητανε σε θεση να "πιασουνε" την ελλειψη συνοχης ως γροθια στο φορουμικο κατεστημενο; Οταν νομιζανε οτι η εμμονη με την αμστελ ανα δευτερο μηνυμα ειχε να κανει με ελλειψη γουστου και ωρων πτησης σε μπυρες και ουχι σε αγνη πιστη στην πρωτη και παντοντινη αγαπη; ημουν εκει στις επαλξεις να υποστηριζω petros71! Καφε φορα που εβλεπα γυφτογιαπη σε cafέ να θελει να απολαυσει μια παγωμενη αμστελ αλλα ντρεποτανε και ενοχικα παρηγγελνε corona ποιον θεωρουσα αυριανό Πάπα της μπύρας; τον petros71. Ας ειναι. Σαν ενας αλλος χαζοφιλοτιμος Boxer της Φαρμας των Ζωων ας προδωθω απ το ιδιο μου το ειδωλο και ας ξεχαστω απο ολους. Τι αλλο μενει να ζησω πια ο ερμος στην ζωη; πολεμο απο την αλλη μου αγαπη andreas2; ας ειναι, οσο εχω στο ψυγειο στο ανοιχτηρι-μαγνητη της kaiser δεν φοβαμαι. Δεν κοροιδευω, στεναχωρεθηκα που παρεξηγηθηκες αληθεια! Το οτι μαζι παρεξηγηθηκανε και τα λογια μου δεν πειραζει, τ' αντεχω, ανοιγω μια παγωμενη μπυριτσα στην υγεια σου.
insomniaK Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η μαλακία είναι σαν τη μπύρα. Η συνταγή της δεν αλλάζει ποτέ.
petros71 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αουτς! πονεσα τωρα αληθεια. νιωθω τοσο προδομενος. Δηλωνω περηφανος φαν σου και μου μιλας ετσι; γιατι η επιθεση; Που ημουν εγω οταν αλλοι χλευαζανε τα post γιατι δεν ητανε σε θεση να "πιασουνε" την ελλειψη συνοχης ως γροθια στο φορουμικο κατεστημενο; Οταν νομιζανε οτι η εμμονη με την αμστελ ανα δευτερο μηνυμα ειχε να κανει με ελλειψη γουστου και ωρων πτησης σε μπυρες και ουχι σε αγνη πιστη στην πρωτη και παντοντινη αγαπη; ημουν εκει στις επαλξεις να υποστηριζω petros71! Καφε φορα που εβλεπα γυφτογιαπη σε cafέ να θελει να απολαυσει μια παγωμενη αμστελ αλλα ντρεποτανε και ενοχικα παρηγγελνε corona ποιον θεωρουσα αυριανό Πάπα της μπύρας; τον petros71. Ας ειναι. Σαν ενας αλλος χαζοφιλοτιμος Boxer της Φαρμας των Ζωων ας προδωθω απ το ιδιο μου το ειδωλο και ας ξεχαστω απο ολους. Τι αλλο μενει να ζησω πια ο ερμος στην ζωη; πολεμο απο την αλλη μου αγαπη andreas2; ας ειναι, οσο εχω στο ψυγειο στο ανοιχτηρι-μαγνητη της kaiser δεν φοβαμαι. Δεν κοροιδευω, στεναχωρεθηκα που παρεξηγηθηκες αληθεια! Το οτι μαζι παρεξηγηθηκανε και τα λογια μου δεν πειραζει, τ' αντεχω, ανοιγω μια παγωμενη μπυριτσα στην υγεια σου. καλησπέρα ειλικρινά έχω νευριάσει όχι μαζί σου, απλά τα είχα πάρει με άλλους "δημοκράτες" ειναι κακό να δοκιμάζεις όλες τις μπύρες ? ναι μαρεσει η αμστελ η πρασινη η καινουργια σαντορινια και αμα βρω βαρελι του δινω και καταλαβαινει. Εχει κωλυματα ο κοσμος αυτό βλεπω ....και στεναχωριεμαι διοτι γιναμε απο χωρα της δημοκρατιας η χωρα της αναρχιας.
tsifotis Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 petros71 εγω μαζι σου! Προτεινω να ανοιξουμε λογαριασμο να φτιαχτει βιντεο να βροντοφωναχτει: Γεια, Δεν πίνω ούζο, τσιπουρα ή ρακες. Δεν ξέρω την Guiness, την Carib ή την Mcfarland και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλες. Η amstel μου είναι φτιαγμενη στην Ελλαδα, εξάλλου αυτή ζαλιζει απο οικοδομους μεχρι γκομενες σε beach bar. Προτιμαω ελληνικές και μαλιστα ντοπιες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου πινουν πολλες εισαγωμενες και καυχιονται γι αυτο. Θα μπορύσα να "ράψω" το στομα μου και να γραφτω στους ανωνυμους αλκοολικους. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 6000 νησιών με μια FIX στο χερι. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση και σουβλακια. Και η ταβερνα μας είναι ένας ιερός θεσμός. Τη λέτε beer αλλά είναι Μπυρα. ΌΧΙ ζυθο. Μ-Υ-Θ-Ο-Σ. Το όνομα μου είναι Κατερίνα... Και είμαι "καλα". ΧΙΚ!!!
insomniaK Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 καλησπέρα ειλικρινά έχω νευριάσει όχι μαζί σου, απλά τα είχα πάρει με άλλους "δημοκράτες" ειναι κακό να δοκιμάζεις όλες τις μπύρες ? ναι μαρεσει η αμστελ η πρασινη η καινουργια σαντορινια και αμα βρω βαρελι του δινω και καταλαβαινει. Εχει κωλυματα ο κοσμος αυτό βλεπω ....και στεναχωριεμαι διοτι γιναμε απο χωρα της δημοκρατιας η χωρα της αναρχιας. Ρε Πέτρε ξες πόσο σε γουστάρω, αλλά τι σε έπιασε με την αναρχία; Αγαπάμε την.
Lucifer Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πάει σε στάδια ρε ινσό. Πρώτα πίνεις την άμστελ σου ελεύθερα και δημοκρατικά και μόλις σου μείνει το μπουκάλι, τσοντάρεις στουπιά και τζίνες και έγινες.
petros71 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 petros71 εγω μαζι σου! Προτεινω να ανοιξουμε λογαριασμο να φτιαχτει βιντεο να βροντοφωναχτει: Γεια, Δεν πίνω ούζο, τσιπουρα ή ρακες. Δεν ξέρω την Guiness, την Carib ή την Mcfarland και είμαι σίγουρη πως είναι πολύ καλες. Η amstel μου είναι φτιαγμενη στην Ελλαδα, εξάλλου αυτή ζαλιζει απο οικοδομους μεχρι γκομενες σε beach bar. Προτιμαω ελληνικές και μαλιστα ντοπιες. Οι περισσότεροι στη χώρα μου πινουν πολλες εισαγωμενες και καυχιονται γι αυτο. Θα μπορύσα να "ράψω" το στομα μου και να γραφτω στους ανωνυμους αλκοολικους. Πιστεύω στην απόλαυση της ζωής. Έχω το δικαίωμα να το κάνω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Μπορώ να κολυμπήσω στις θάλασσες πάνω από 6000 νησιών με μια FIX στο χερι. Η χώρα μου έχει εξαιρετική ομορφιά και παράδοση και σουβλακια. Και η ταβερνα μας είναι ένας ιερός θεσμός. Τη λέτε beer αλλά είναι Μπυρα. ΌΧΙ ζυθο. Μ-Υ-Θ-Ο-Σ. Το όνομα μου είναι Κατερίνα... Και είμαι "καλα". ΧΙΚ!!! Να είσαι καλα με εκανες και γελασα.....αλλα να προσθετες την ζεος την κραφτ την σαντορινια την αλφα κ.α. διότι έχουμε μερικές πολύ καλές μπύρες.
petros71 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 FIX ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....... Δεν μου άρεσε ρε παιδιά τι να πώ ? η καινούργια μάυρη δεν ξέρω τι λέει...δοκίμασε κανένας ? γαυρος με πράσινη ....απίθανο ταίριαγμα ? I ll fix you best, κιετσι; Τωρα θα σας κανω εγω να γελασετε...πήρα πάσα καλή ....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΣΤΕΛ !!!
leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 εμένα με άρεσε η ΦΙΞ. Αλλά σαν την Βεργίνα δεν έχει. Μπεπτίνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα