petros71 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εσυ την χαινικεν σου και την αμστελ. αυτες ειναι μπυρες για γυναικες που δεν ξερουν απ αυτα. κρίμα ...δεν βλέπεις που δεν βλέπεις τι ποστάρω ...δίνεις και δικαιώματα, τι σου φταίνε οι αμστελ και heineken? απο όλες πρέπει να δοκιμάζουμε ...αλλά λόγω της κατάστασης αμστελ heineken ζεος κραφτ είναι ελληνικότατες και οφείλουμε να τις στηρίζουμε.
athlios Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σε μια απλή μπυραρία την ήπια . Ούτε κάτι ουάου αλλα ούτε και της πλάκας . Γενικά αυτες οι θολές μπύρες ( σορρυ δεν το κατέχω τόσο με την μπυρ-ορολογία , επαναζύμωσης είναι ? ) δεν μου κάθονται καλα . ΊΣΩΣ λίγο η φρανσισκάνερ εμενα με νυσταζουν. εκοψα το γαλα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 εμενα με νυσταζουν. εκοψα το γαλα. πιές αυτήν:
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 κρίμα ...δεν βλέπεις που δεν βλέπεις τι ποστάρω ...δίνεις και δικαιώματα, τι σου φταίνε οι αμστελ και heineken? απο όλες πρέπει να δοκιμάζουμε ...αλλά λόγω της κατάστασης αμστελ heineken ζεος κραφτ είναι ελληνικότατες και οφείλουμε να τις στηρίζουμε. σε καλο σου με εκανες και γελασα. και ειναι ολλναδικες οχι ελληνικες.
insomniaK Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Η Εύα είναι σωστή. Ξέρει τι πρέπει να αγοράζει στο σούπερ μάρκετ και τι πρέπει να σερβίρει στον γκόμενο και τους φίλους του καθώς εκείνη ετοιμάζει μεζέδες στην κουζίνα. Εύγε Εύα, είσαι παράδειγμα προς μίμηση και απο τις υπόλοιπες κοκόνες.
evabb Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Η Εύα είναι σωστή. Ξέρει τι πρέπει να αγοράζει στο σούπερ μάρκετ και τι πρέπει να σερβίρει στον γκόμενο και τους φίλους του καθώς εκείνη ετοιμάζει μεζέδες στην κουζίνα. Εύγε Εύα, είσαι παράδειγμα προς μίμηση και απο τις υπόλοιπες κοκόνες. δεν ξερω αν το λες σοβαρα η ειρωνικα, αλλα σαν σκηνικο δεν με ενοχλει, μ αρεσει να ειμαι οικοδεσποινα να φροντιζω τον αντρα μου.
traganeus Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 σε καλο σου με εκανες και γελασα. και ειναι ολλναδικες οχι ελληνικες. μάλλον εννοεί οτι παρασκευάζονται στην ελλάδα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 δεν ξερω αν το λες σοβαρα η ειρωνικα, αλλα σαν σκηνικο δεν με ενοχλει, μ αρεσει να ειμαι οικοδεσποινα να φροντιζω τον αντρα μου.
petros71 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 σε καλο σου με εκανες και γελασα. και ειναι ολλναδικες οχι ελληνικες. όταν μια μπύρα φτιάχνεται σε ελληνικό εργοστάσιο με ελληνικές πρώτες ύλες τι είναι ?
insomniaK Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Σπάνιο είδος;!; Ρε Πέτρε να μαι ειλικρινής, πίστευα πως θα επικροτούσες το άλλο της σχόλιο, αυτό που αναφέρει πως "της αρέσει να είναι οικοδέσποινα και να φροντίζει τον άντρα της"....
Adon1s Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Αυτά είναι κορίτσια . Δούλα και κυρά . Εύγε της . Σπάνιο είδος . Πόσο μάλλον η παραδοχή .
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δεν ξέρω αν προτιμάτε τα γυάλινα μπουκάλια, πάντως μου κάνει εντύπωση που τα μηχανήματα στα ΑΒ δεν δέχονται παρά συγκεκριμένες μάρκες για ανακύκλωση!
petros71 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Σπάνιο είδος;!; Ρε Πέτρε να μαι ειλικρινής, πίστευα πως θα επικροτούσες το άλλο της σχόλιο, αυτό που αναφέρει πως "της αρέσει να είναι οικοδέσποινα και να φροντίζει τον άντρα της".... καλησπέρα σας, αυτό έπρεπε μα σχολιάσω κανονικά ...αλλά έπινα μια fisher παγωμένη και κόλησα !!!
tsifotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 καλησπέρα σας, αυτό έπρεπε μα σχολιάσω κανονικά ...αλλά έπινα μια fisher παγωμένη και κόλησα !!! Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων εγχώριας παραγωγής όπως Amstel, Heineken, Fischer, Μπίρα Άλφα ... Στόχος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ήταν πάντοτε η δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, οι ανάγκες των οποίων έχουν πάντα άμεση προτεραιότητα, ενώ συγχρόνως η ποιότητα των προϊόντων της παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική αγορά. Κύριο συστατικό της επιτυχίας της εταιρείας ήταν, είναι και θα είναι το προσωπικό της, το οποίο με αμείωτο ενδιαφέρον, δημιουργικότητα και αφοσίωση συνεισφέρει ουσιαστικά στην επιτυχημένη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο και στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας. Πραγματικα ενα αγνο παιδι, πιστος στρατιωτης της λαικης εγχωριας μπυρας χωρις προσπαθεια επιτηδευσης. Οσο φαν της Α.Ζ εισαι αλλο τοσο petroς71 φανμποΰ θα γινομαι. Στελνω πολλη αγαπη (με το μινι τριμπουτ αφιερωμενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα