Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το αγαπημένο μου ποτήρι πάντως είναι η κλασσική βαυαρέζικη ποτηράκλα:

myfunlink-myfunlink-picdump-79-30.jpg

οι οποιοι βαυαροί πίνουν την weizen μπύρα σε αυτά πάντα:

2856_1135079464244_1445058258_352921_7905788_n.jpg

Δημοσ.

Για πες για την Barbar.

τι να πω; οτι και να πω ειναι λιγο. ξανθια μπυρα με μελι (υπαρχει και σε μαυρη αλλα δεν ειναι τοσο ωραια, εχει φεικ μπουρμπουληθρες), λιγο ελαχιστα γλυκια (δεν ειναι σαν kriek), με μυρωδια μελιου, θωλη με ζεστο χρωμα. ειναι μπυρα που την πινεις μονη της, σιγουρα οχι με φαγητο. δεν χτυπαει ασχημα αν και εχει αρκετο αλκοολ (8%). σε οσους την εχω προτινει (κυριως αντρες) ενθουσιαστηκαν.

Δημοσ.

Εύα, είναι ίδιες αυτές; Αν ναι εσύ ποια ήπιες;

http://beeradvocate.com/beer/profile/149/612

http://www.ratebeer.com/beer/barbar/661/

Μια φορά εγώ δεν την έχω βρει στη Θεσσαλονίκη.

ετσι οπως τις βλεπω η ιδια ειναι. απλα το μπουκαλι αλλαζει απο χωρα σε χωρα, εδω στο βελγιο ειναι σε μπουκαλι που ξανακλεινει. αυτη στα σαιτ ειναι η ξανθια (και αυτη που εβαλα) αλλα υπαρχει και η σκουρα, η οποια ειναι δυσκολη να βρεθει ακομα κι εδω.

barbar_brune_33cl.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά η lousifer πολυ βαριά ..με στέλνει για αυτό την αποφεύγω ...άλλες μοναστηριακές δεν με χαλάνε έτσι όπως η chimay η latrap...

Δημοσ.

τις θέλω όλες !! !!

εσυ την χαινικεν σου και την αμστελ. αυτες ειναι μπυρες για γυναικες που δεν ξερουν απ αυτα. :devil:

Δημοσ.

Πριν λιγη ωρα ενω εβλεπα αγωνα και ειχα φαει μια σκεπαστη με σουβλακια που εφτιαξα εγω, ηπια και μια leffe μαυρη!!! Ηταν φοβερη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...