Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, έχουν πάντως παράδοση και οι Τσέχοι στην μπύρα, από weiss σαν την erdinger ξέρει κάνεις αντίστοιχη τσέχικη ?

Svijany . Τη δοκίμασα χθες. Μέτρια. Ένα 6 ίσως ένα 7. Μου φαίνονται λίγο ίδιες αυτές οι "τσέχικες" που έχουν αρχίσει να φέρνουν όλοι.

Sent from my iPhone using Insomnia

δοκίμασε την krucovise black αν πίνεις μάυρες φυσικά ή την kozel...περιμένω εντυπώσεις!!!

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο weiss ρε παιδιά η erdinger σας αρέσει περισσότερο; Καλή είναι, αλλά απο αυτές που υπάρχουν παντού η Paulaner μου αρέσει περισσότερο, και η μακράν αγαπημένη μου weiss είναι η Schneider. Και 2η η Weihenstephaner.

Την Schneider την έχετε δοκιμάσει;

Και επειδή είπατε για τσέχικες μαύρες, αν και δεν παίρνω συχνά, βρίσκω καλύτερη την kozel. Με αισθητή διαφορά απο krusovice και τις άλλες που έχω πιει.

Πάλι όμως, τις ale δεν τις αλλάζω.

Δημοσ.

τι λε ρε Πέτρο, σαββατοκύριακο με άμστελ, τι νιουκασλ και μαλακίες. ΑΜΣΤΕΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΣΤΕΛ.

Εγώ έχω το κασόνι με τις βέλτινς στο χωριό, θα με βγάλει και αυτό το σκ.

Δημοσ.

Ψηφίζω Πέτρο, κι εγώ μία 18άδα Newcastle έχω στο ψυγείο.

κανονίστηκε εσύ τις NEWCASTLEBROWN ALE εγώ τα ΠΑΙΔΙΑ τελικός champions league ok ?

Δημοσ.

Πετρε, σε ευαριστώ, αλλά στις 10 το πρωί δύσκολα πίνω μπύρες, έστω και στον τελικό του CL!

οχι ρε φίλε, να βρεθούμε και να πιούμε μαζί τις NEWCASTLE βλέποντας τον τελικό ch.league

δοκίμασα την bios5 πού γεμάτη γεύση ..και ότι πρέπει για να δροσιστείς!!!

Δημοσ.

κανονίστηκε εσύ τις NEWCASTLEBROWN ALE εγώ τα ΠΑΙΔΙΑ τελικός champions league ok ?

παιδιά αμα θέτε βάζω κι εγώ, να βάλετε εσείς μπύρες. Αλλά με παιδιά τσάμπιονς ληγκ δεν βλέπεις, το ένα πεινάει, το άλλο νυχτάζει, το άλλο χέστηκε, δεν έχεις ελπίδα να πετύχεις γκολ ζωντανά, όλα σε ρηπλέη θα τα δεις.

Δημοσ.

παιδιά αμα θέτε βάζω κι εγώ, να βάλετε εσείς μπύρες. Αλλά με παιδιά τσάμπιονς ληγκ δεν βλέπεις, το ένα πεινάει, το άλλο νυχτάζει, το άλλο χέστηκε, δεν έχεις ελπίδα να πετύχεις γκολ ζωντανά, όλα σε ρηπλέη θα τα δεις.

απλά απίστευτος.....εννούσα παϊδάκια...με NEWCASTLEBROWN ALE

Hofbräu ORIGINAL.

πολύ καλή όπως και η samiclaus ...την έχεις δοκιμάσει ?

Δημοσ.

πολύ καλή όπως και η samiclaus ...την έχεις δοκιμάσει ?

την έχω ακούσει αλλά δε θυμάμαι αν έχω δοκιμάσει.

Γενικά δε πολυθυμάμαι γεύσεις αλλά τις γράφω εδώ γιατί είμαι ποζεράς που λεει και ο Σνουκα και γουσταρω να σας δειχνω καθε ποτε πινω μπυρα.

Τι σχέση έχει η χοφ με τη σάμικλαους;;;

Αδερφές.

Τι σχέση έχει η χοφ με τη σάμικλαους;;;

Ή είναι ανέκδοτοερώτηση;; Χιχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...