athlios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όντως εκει τις ζμπρωχνουν πολυ αλλα οχι. Λιγο πιο κατω, στην Ανθέων. Sent from my iPhone using Insomnia
-nick- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 είναι νόστιμη. Δεν είναι γλυκιά. Είναι απαστερίωτη, με ημερομηνία λήξης περίπου στις 40-50 μέρες. Το 11% δεν ξέρω τι διάλο είναι. Το αλκοόλ της είναι 4,8%. Από τις καλύτερες ξανθιές που έχω πιεί. Α κομπλε γιατι απο γλυκιες που χουν ξερω γω 8-13% αλκοολ δεν μαρεσει καθολου η γευση αν και το ακουσμα γαμαει ;P
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μμμμ Μπιιιρ. Sent from my iPhone using Insomnia σώπα ρε! καλή; σαν μπουκάλι εντυποσιαζ3ει πάντως..
athlios Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μετα απο 3 fischer βαρελι,τον λεω φερε μου μια μπυρα οτι νομιζεις να δοκιμασω. Και χωρις ντροπη μου εφερε αυτη. Δε μπορω να πω οτι με αρεσε αλλα δε με ξενερωσε κιολας. Πολυ αδιαφορη χωρις εντονη γευση , ελαχιστα πικρη και με πολυ λιγο "ανθρακικο".
petros71 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 πολύ καλή την έχω δοκιμάσει και εγώ, για την αυριανή βραδιά έχω kraft weiss καταπληκτική ?
petros71 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Πολύ καλή και η erdinger συμφωνώ, και η krucovise black τα σπάει όμως !!!
athlios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Svijany . Τη δοκίμασα χθες. Μέτρια. Ένα 6 ίσως ένα 7. Μου φαίνονται λίγο ίδιες αυτές οι "τσέχικες" που έχουν αρχίσει να φέρνουν όλοι. Sent from my iPhone using Insomnia
leftermann Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Τόσα ξες, τόσα λες. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από σένα, άθλιε. Του φαίνονται ίδιες οι τσέχικες, μουχαχαχα, μουαααχαχαχα. Τον μπαμπάκαμ μου θύμισες, που πίνει μπύρα μόνο μετά από 3-4 ώρες ψαροντούφεκο που έχει γίνει η γλώσσα του τσαρούχι από την θάλασσα και θέλει να δροσιστεί, και του φαίνονται όλες ίδιες, πως να μην είναι ίδιες. Και γιατί σε εισαγωγικά οι τσέχικες; Γκιούμι, ε γκιούμι.
athlios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τόσα ξες' date=' τόσα λες. Δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από σένα, άθλιε. Του φαίνονται ίδιες οι τσέχικες, μουχαχαχα, μουαααχαχαχα. Τον μπαμπάκαμ μου θύμισες, που πίνει μπύρα μόνο μετά από 3-4 ώρες ψαροντούφεκο που έχει γίνει η γλώσσα του τσαρούχι από την θάλασσα και θέλει να δροσιστεί, και του φαίνονται όλες ίδιες, πως να μην είναι ίδιες. Και γιατί σε εισαγωγικά οι τσέχικες; Γκιούμι, ε γκιούμι.[/quote'] Μπάρμπα κατσκαλά θα σανέβει η πίεση. Sent from my iPhone using Insomnia
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 μπα, το πολύ να κατουρηθώ απ το γέλιο. Στο ροκέρ την ήπιες; έντιτ: ναι, είδα φωτο.
athlios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 μπα, το πολύ να κατουρηθώ απ το γέλιο. Στο ροκέρ την ήπιες; έντιτ: ναι, είδα φωτο. Nαι. Ξερεις τι μου την δινει? Που ζητας μια μπυρα που φερναν καιρο τώρα και σου λενε "Α δεν την εχω! Φερνω μια αλλη ομως υπεργαματη μπλαμπλαμπλα ιδια κλπ." Και αυτην την svijany δεν την ειχα δοκιμασει αλλα δε μου φανηκε να εχει τρελη διαφορα με την Pilsner Urquell που φερνει. Μπορει να κανω και λαθος και να ειναι τελειως διαφορετικες , τι να σου πω.
leftermann Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 τις άλλαξε τις μπύρες του ο μαλάγκουρας, είχε και μια γαμάτη μάρζεν βαρελίσια ναούμ, και δεν την έχει πλέον. Είχε και την σταροπράμεν με 3 ευρουλάκια, να πιεί και ο φτωχός, τώρα έβαλε την πριμάτορ. Σκατά στα μούτρα του. Αλλά η σβιγιανυ γαμάει, την αδικείς, ουδεμία σχέση με την ουρκελ που επίσης μου αρέσει πολύ.
athlios Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Τώρα μη με βάζεις να ξαναπηγαίνω να δοκιμάζω. Είναι αργά και είπα δε θα πιω άλλη μπύρα μέχρι το Σαββατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα