Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν πίνω πια μπίρες και πολύ-πολύ...μου φέρνουν υπνηλία...

όμως επειδή έχω κάνει Γερμανία νοσταλγώ τις δυο καλύτερες ξανθές που υπάρχουν: Αυγουστίνα και Σπάτεν.

Η Αυγουστίνα είναι η Νο1 μπίρα στη Βαυαρία με μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη. Γλυκίζει λίγο. Την βρήκα τις προάλλες σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, πράγμα παράξενο αφού ήξερα πως δεν κάνει εξαγωγές...Έτσι μου 'ρθε και η ιδέα για το ποστ

Αν και στήριζα Αυγουστίνα (εκτός του ότι μ' άρεζε υπάρχει και ιδεολογικό υπόβαθρο) γευστικά είμαι περισσότερο στη Σπάτεν που αφήνει και μια νόστιμη μπιρίσια πικρίλα στον ουρανίσκο.

Αν βρεθείτε ποτέ στη Βαυαρία δοκιμάστε τις.

4lhw60.jpg nudm8.jpg

german-beer.jpg

Δημοσ.

Σαν τη βάις κραφτ βαρέλι, τίποτα.

συμφωνώ 100000% είναι πολύ καλή μπύρα

δεν πίνω πια μπίρες και πολύ-πολύ...μου φέρνουν υπνηλία...

όμως επειδή έχω κάνει Γερμανία νοσταλγώ τις δυο καλύτερες ξανθές που υπάρχουν: Αυγουστίνα και Σπάτεν.

Η Αυγουστίνα είναι η Νο1 μπίρα στη Βαυαρία με μεγάλη απόσταση από τη δεύτερη. Γλυκίζει λίγο. Την βρήκα τις προάλλες σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, πράγμα παράξενο αφού ήξερα πως δεν κάνει εξαγωγές...Έτσι μου 'ρθε και η ιδέα για το ποστ

Αν και στήριζα Αυγουστίνα (εκτός του ότι μ' άρεζε υπάρχει και ιδεολογικό υπόβαθρο) γευστικά είμαι περισσότερο στη Σπάτεν που αφήνει και μια νόστιμη μπιρίσια πικρίλα στον ουρανίσκο.

Αν βρεθείτε ποτέ στη Βαυαρία δοκιμάστε τις.

4lhw60.jpg nudm8.jpg

german-beer.jpg

Έτυχε και τις δοκίμασα και μου άρεσαν και εμένα. Προτείνω επίσης τις τσέχικες krucovise και pilsener καλές μπύρες κατεμε. Α

Δημοσ.

Α, τι Α; Άμστελ πήγες να πεις, αλλά σε μπλοκάραν οι ανίδεοι κομπλεξικοί που σου την λένε συνέχεια ε; Μην τους δίνεις σημασία τους αλήτες. Άμστελ και Βεργίνα ρε μ**νιά.

Δημοσ.

Καλή η Χάρμα; Απο ότι έχω ακούσει και έχω διαβάσει, πρέπει να είναι καλή.

Πως σου φάνηκε εσένα;

Δημοσ.

Α, τι Α; Άμστελ πήγες να πεις, αλλά σε μπλοκάραν οι ανίδεοι κομπλεξικοί που σου την λένε συνέχεια ε; Μην τους δίνεις σημασία τους αλήτες. Άμστελ και Βεργίνα ρε μ**νιά.

δεν δινω σημασία διότι η μπύρα είναι σαν την δημοκρατία, όλοι έχουν και μια αγαπημένη, εδώ που τα λέμε επίκαιρα την στηρίζω την Αθηναϊκή όπως και κάθε εταιρεία που συνεχίζει και κάνει επενδύσεις σε περίοδο κρίσης στην ελλάδα μας δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Δεν είναι και λίγο αυτό.

Δημοσ.

συμφωνώ 100000% είναι πολύ καλή μπύρα

Καλε δικός σου είμαι γω! Με το κασονάκι μου τις στέλνουν τις αμστελ από την ελλάδα.

Δημοσ.

μαυρες ειναι οι καλυτερες για εμενα

αγαπημενη μαυρη η kozel

συμφωνώ είναι πολύ καλή μπύρα και όχι πολύ ακριβή

Επίσης πολυ καλή ειναι και η guinness για μαύρες εννοώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...