Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Επειδή με βάλατε στον πειρασμό: Volkan Pilsner: Ωραιότατη,μου θύμισε κάτι μεταξύ Amstel Pulse και Corona Extra.Ελέω κόστους,δέν το συζητάω,θα προτιμήσω την Corona και ας λένε τα παιδιά οτι 0,50 σέντς πάνε υπέρ της πατρίδας (λέμε τώρα) Volkan Weiss: Δέν ξέρω αν φταίει κάτι με μένα,άλλα απλά δέν μπορούσα να την κατεβάσω.Μου έβγαζε μια περίεργη γεύση σάν καμένο χαρτόνι,η οποίο ναί μέν ήταν ιδιαίτερη άλλα μετά απο λίγο "κούραζε".Το γεγονός οτι κάνει σχεδόν 3 ευρώ δέν βοηθούσε την κατάσταση... Septem Mondays:Τίποτα το ιδιαίτερο. Γυρισα στην Mcfarland, για όσο αντέχουνε ακόμα τα οικονομικά μου...
petros71 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Επειδή με βάλατε στον πειρασμό: Volkan Pilsner: Ωραιότατη,μου θύμισε κάτι μεταξύ Amstel Pulse και Corona Extra.Ελέω κόστους,δέν το συζητάω,θα προτιμήσω την Corona και ας λένε τα παιδιά οτι 0,50 σέντς πάνε υπέρ της πατρίδας (λέμε τώρα) Volkan Weiss: Δέν ξέρω αν φταίει κάτι με μένα,άλλα απλά δέν μπορούσα να την κατεβάσω.Μου έβγαζε μια περίεργη γεύση σάν καμένο χαρτόνι,η οποίο ναί μέν ήταν ιδιαίτερη άλλα μετά απο λίγο "κούραζε".Το γεγονός οτι κάνει σχεδόν 3 ευρώ δέν βοηθούσε την κατάσταση... Septem Mondays:Τίποτα το ιδιαίτερο. Γυρισα στην Mcfarland, για όσο αντέχουνε ακόμα τα οικονομικά μου... Μην μου λές τέτοια, έχω μια volkan weiss, καλά κάνω τελικά και πίνω κραφτ σε weiss και erdinger Aυτό πάλι με την τιμή ειναι απίστευτο. Ελληνική μπύρα 3€ ? καλύτερα αμστελ και ξερό ψωμί με προσφορές απίθανες
Tenshi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Να σε βάλω μια μπουκαλένια Kaiser να χαλαρώσεις;
evabb Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 εγω γιατι μονο heineken μπορω να πιω? τη θεωρω τη καλυτερη μπυρα ΜΑΣΤΟΡ 10 Eίναι όντως καλή και εμένα μου αρέσει, δοκίμασε και άλλες σε weiss η κραφτ ας πούμε. Ο κόσμος της μπύρας είναι τεράστιος και με πολλές επιλογές. Πρόσφατα δοκίμασα bios 5 καλή ελληνική προσπάθεια θα έλεγα. σας λυπαμαι και τους δυο.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Και σκατά με ανθρακικό να πίνουν εύα, ούσα γυναίκα σε θρεντ μπύρας, δεν είσαι σε θέση να λυπάσαι κανέναν.
le Gaulois57 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Όχι,αλλά μόνο οι άντρες μπορούν να γίνουν γυναίκες πίνοντάς την ομαδικά: Η παρακάτω ανάρτηση είναι αποκαλυπτική για ποιό λόγο φερόμαστε με κάποιους «ιδιαίτερους» τρόπους, μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπύρας.Μέχρι τώρα πίστευα ότι έφταιγε το αλκοόλ, αλλά τώρα μου άνοιξαν τα μάτια… ΠΡΟΣΕΞΤΕ, περιέχει περισσότερες θηλυκές ορμόνες κι απ’ τα κοτόπουλα!!! «Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπύρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους). Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα: 1. Είχαμε παχύνει! 2. Μιλούσαμε ακατάπαυστα, χωρίς να λέμε τίποτα! 3. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα! 4. Ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις! 5. Μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο! 6. Κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος! 7. Είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ! 8. Και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί"
insomniaK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Έχεις κάνει λάθος το σημείο στίξης, εβαμπμπ./
le Gaulois57 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σου λέει ότι πρότασή σου πρέπει να επέχει θέση διαπίστωσης και όχι ερώτησης....
Lucifer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 γιατι μονο οι αντρες ξερουν να πινουν μπυρες; ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ
petros71 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΜΣΤΕΛ κούλαρε φίλε δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε πίνουμε....και αμστελ και ζεος και κραφτ και σαντορινια, όταν έχουμε λεφτά, αλλα και καιζερ ποιό το πρόβλημα ? σας λυπαμαι και τους δυο. πρότεινε μας τότε κάτι καλύτερο και σε καλή τιμή .....διότι απο τις ελληνικές συμφ΄λερουσες τιμές κανα δύο έχουν όπως η αλφα, η αμστελ, η κραφτ κ.α.
capten- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΜΣΤΕΛ Μάλλον μικρός είναι.Θα στρώσει στο μέλλον. Tespa aκόμη και αν πιει τα ουρα του και του αρέσουν δικαίωμα του είναι. Xm.
petros71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ Η γνώμη μου είναι ότι οι γυναίκες ξέρουν απο μπύρα, αυτό προσωπικά με ευχαριστεί. Βέβαια δεν είναι πολλές αλλά πα΄ντα υπάρχει η εξαίρεση. Για το γήπεδο τα ίδια έλεγαν, ότι είναι αντρικό προσόν, όμως οι γυναίκες πηγαίνουν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν. Μην ξεχάσω να πω ότι στον κόσμο της μοναστηριακής γυναίκα με μύησε με duvel chimay samiclaous κ.λ.π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα