Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Erdinger εχει παρει κανεις? Χαλαρα η καλυτερη που εχω πιει μεχρι σημερα
flik Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 ιπια χθες μια τετοια, σχεδον με ιπιε αυτη Την La Chouffe δεν την έχω πιει, αλλά είχα διαλέξει την Mc Chouffe, γιατί όπως είδα τη περιγραφή ήταν πιο κοντά στα γούστα μου, και μου άρεσε αρκετά, και ήταν και σε καλή τιμή. @hurin: Εγώ τη βρίσκω 6.5€ αν θυμάμαι καλά, και καμιά φορά τη πίνω. Βαριά, χτυπάει, αλλά πολύ γευστική. Απο τις καλύτερες παγκοσμίως η Rochefort, φυσικά όπως λέει και ο φίλος, δεν είναι για συχνή πόση.. Για πιο ειδικές καταστάσεις, γι' αυτό και η τιμη. Αλλά διαφωνώ οτι πιάνεται κανείς κορόιδο...
capten- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Για μένα η αγαπημένη μπούρα είναι όπως παλαιότερα οι γκόμενες.Τις αλλάζω "αναλoγα" με τον ψυχισμό μου.Πρόσφατα δοκίμασα σε ένα βαρετό αποκριάτικο party τρεις {toses me afisan na piw} γουλιές MEXICALI.Δεν μου είπαν από pou τις πήραν.Ρώτησα γνωστό μου που έχει κάνα ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η μεξικανικη μπύρα.Αναρωτιέμαι αν ξέρει κανεις που μπορώ να βρω τέτοια.Μπορεί να μην είναι τίποτα τρομερή η "γενστικι" εμπειρία αλλα όλος αυτός ο "μυστισκισμος" για την Mexicali μου κέντρισε την περιέργεια. Erdinger εχει παρει κανεις? Χαλαρα η καλυτερη που εχω πιει μεχρι σημερα Καλούτσικη είναι αλλα μικρέ έχεις πολύ δρόμο μέχρι να βρείς την πραγματικά αγαπημένη σου.
petros71 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια γραφω εδω με αφορμη την τιμη της σαντορινιας που ειδα στην προηγουμενη σελιδα... Ειναι δυνατον ελληνικη μπυρα να πωλειται ακριβοτερα και απο τις εισαγομενες? και να υποννοουν οτι πρεπει να την παρουμε για να στηριξουμε ελληνικα? Ειχα παει προσφατα ταξιδακι στην κεντρικη ευρωπη, μπυρα πανω απο 3 ευρω σε μπαρ δε βρηκα, στα δε σουπερμαρκετ ευρισκες και με 20 λεπτα. Τελοσπαντων στο θεμα μας. Εμενα μου αρεσει πολυ η weiss μπυρα... Μεχρι στιγμης απο ελληνικες εχω δοκιμασει την κραφτ στα 1.5 ευρω αρκετα καλη αλλα ακριβη για ελληνικο προιον που πωλειτε στην ελλαδα κατα τη γνωμη μου. Μπορειτε να προτεινετε αλλες weiss με της τιμες στους σε σουπερμαρκετ? Δευτερη ερωτηση... Πουλανε πουθενα στην ελλαδα αυτες τις τσεχικες με τον τραγο απεξω? και αν ποσο? και τριτη και τελευταια.... Τα lidl εξω ειχαν κατι μπυρες σε πλαστικα μεγαλα μπουκαλια σε εξευτελιστικες τιμες, αλλα αξιοπρεπεστατη ποιοτητα. Υπαρχουν κ εδω αυτα? (δεν εχω lidl κοντα μου αλλα αν αξιζει θα παω) Ευχαριστω, περιμενω τις απαντησεις σας!! Καλά κάνω λοιπόν και πίνω άλφα...
kalantas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 πηγα σημερα στο μαρινοπουλο μια και ειδα οπως λετε οτι εχει βεργινες και την αλλη τη μαρκα την κοκκινη (που καπου διαβασα οτι παραγεται και αυτη απο τη βεργινα με αλλη ετικετα) και ειχε μονο LAGER.......... λιγο ελεος.... 10 τετραγωνικα τοιχος και ειχε μονο lager, 2-3 plsner, την αμστελ bock και τελοσπανων απο weiss μονο erdiger Που για μενα ειναι η χειροτερη weiss Που εχω δοκιμασει... Με μιση καρδια πηρα μια erdiger και μια αλλη ελληνικη που ειναι με 4-5 δημιτριακα... για να δουμε τι θα πουν τι μανια ειναι αυτη στην ελλαδα με τo νεροζουμι τη lager??? nerozumium nerozumium nerozumium edit: με τις σαπιες lager γιατι στας ευρωπας οι lager τους πινονται...
evabb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Την La Chouffe δεν την έχω πιει, αλλά είχα διαλέξει την Mc Chouffe, γιατί όπως είδα τη περιγραφή ήταν πιο κοντά στα γούστα μου, και μου άρεσε αρκετά, και ήταν και σε καλή τιμή. την ειδα σημερα στο σουπερμαρκετ, 750ml 3,30€
petros71 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 πηγα σημερα στο μαρινοπουλο μια και ειδα οπως λετε οτι εχει βεργινες και την αλλη τη μαρκα την κοκκινη (που καπου διαβασα οτι παραγεται και αυτη απο τη βεργινα με αλλη ετικετα) και ειχε μονο LAGER.......... λιγο ελεος.... 10 τετραγωνικα τοιχος και ειχε μονο lager, 2-3 plsner, την αμστελ bock και τελοσπανων απο weiss μονο erdiger Που για μενα ειναι η χειροτερη weiss Που εχω δοκιμασει... Με μιση καρδια πηρα μια erdiger και μια αλλη ελληνικη που ειναι με 4-5 δημιτριακα... για να δουμε τι θα πουν τι μανια ειναι αυτη στην ελλαδα με τo νεροζουμι τη lager??? nerozumium nerozumium nerozumium edit: με τις σαπιες lager γιατι στας ευρωπας οι lager τους πινονται... Kαι εμένα φίλε μαρέσουν οι weiss περισότερο δοκίμασες κραφτ ? αυτή με τα δημητριακά η bios 5 είναι γευστική.
leftermann Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 πφφφφ, εγώ θα το άνοιγα με τα δόντια... ...και μετά θα έριχνα έναν π**τσο στον Τσακ Νόρις...
petros71 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 άντε να καλοκαιριάσει να πίνουμε τις μπύρες μας, ότι θέλει ο καθείς, παραλία με μεζέδες...ΑΛΦΑ με υγεία!!
mastor10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εγω γιατι μονο heineken μπορω να πιω? τη θεωρω τη καλυτερη μπυρα
petros71 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ΜΑΣΤΟΡ 10 Eίναι όντως καλή και εμένα μου αρέσει, δοκίμασε και άλλες σε weiss η κραφτ ας πούμε. Ο κόσμος της μπύρας είναι τεράστιος και με πολλές επιλογές. Πρόσφατα δοκίμασα bios 5 καλή ελληνική προσπάθεια θα έλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα