*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σήμερα την δοκίμασα την Tucher Weiss και μπήκε στο τοπ3 μου <3
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπέρα σας, οφείλω να τα πώ για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου διότι μόλις έλεγα για αμστελ και αθηναική με πέταγαν εξω στεγνά. Το λέω φαντάσου στους φίλους μου και δεν το πιστευουν. e τώρα μην λέμε ότι θέλουμε, η kaiser είναι αξιοπρεπής μπύρα αλλα η amstel μονο μπύρα δεν την λες
petros71 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δοκίμασα σήμερα την θα έλεγα ότι είναι αρκετά τουμπανάκι σε γεύση (και σε τιμή, 2.9€ στα ΑΒ...) όχι απλά τουμπανάκι αλλά ΤΟΎΜΠΑΝΟ!! είναι πολύ καλή όντως και την προτείνω ανεπιφύλακτα e τώρα μην λέμε ότι θέλουμε, η kaiser είναι αξιοπρεπής μπύρα αλλα η amstel μονο μπύρα δεν την λες γιατί φίλε evabb η φιξ είναι μπύρα σε σχέση με την αμστελ ? αμστελ και Κάιζερ έχουν διαφορετική επεξεργασία οπότε δεν τις συγκρίνω. Γενικά πάντως μετράει η διάθεση και η παρέα.
margaritagr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εδω και καιρο απο το sm για οικονιμκη καθημερινη μπυρα, επαιρνα heineken. ειπα να δοκιμασω ν αλλαξω σε carlsberg αλλα μετα απο πολλα αδεια κουτακια ξαναγυρναω στη heineken που θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο τις "απλες" των super market.
petros71 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 εδω και καιρο απο το sm για οικονιμκη καθημερινη μπυρα, επαιρνα heineken. ειπα να δοκιμασω ν αλλαξω σε carlsberg αλλα μετα απο πολλα αδεια κουτακια ξαναγυρναω στη heineken που θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο τις "απλες" των super market. δοκίμασε και το βαρελάκι αν έχεις ποδοσφαιρική βραδιά αξίζει τον κόπο. εδω και καιρο απο το sm για οικονιμκη καθημερινη μπυρα, επαιρνα heineken. ειπα να δοκιμασω ν αλλαξω σε carlsberg αλλα μετα απο πολλα αδεια κουτακια ξαναγυρναω στη heineken που θεωρω οτι ειναι η καλυτερη απο τις "απλες" των super market. δοκίμασε και το βαρελάκι αν έχεις ποδοσφαιρική βραδιά αξίζει τον κόπο.
petros71 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλό σαββατοκύριακο σε όλους με ξεκούραση και για όσους πληρωθηκαν ...leffe duvel και guinness
petros71 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλή εβδομάδα με ελληνικά προϊόντα : άλφα, ζεος, σαντορινια, περαικη, αμστελ και λοιπα ελληνικά προιόντα.
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Ε μωρέ Πέτρο με την Άμστελ. Στο τέλος θα μας πάρουν με τις ντομάτες, τα μαρούλια, τις μελιτζάνες, και άλλα ελληνικά προϊόντα ναούμ.
hurin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Βρήκα σε μπυραρία την Rochefort 10, αλλά την είχε 10€ τα 330ml και δεν την πήρα. Αξίζει τόσα λεφτά?
kalantas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια γραφω εδω με αφορμη την τιμη της σαντορινιας που ειδα στην προηγουμενη σελιδα... Ειναι δυνατον ελληνικη μπυρα να πωλειται ακριβοτερα και απο τις εισαγομενες? και να υποννοουν οτι πρεπει να την παρουμε για να στηριξουμε ελληνικα? Ειχα παει προσφατα ταξιδακι στην κεντρικη ευρωπη, μπυρα πανω απο 3 ευρω σε μπαρ δε βρηκα, στα δε σουπερμαρκετ ευρισκες και με 20 λεπτα. Τελοσπαντων στο θεμα μας. Εμενα μου αρεσει πολυ η weiss μπυρα... Μεχρι στιγμης απο ελληνικες εχω δοκιμασει την κραφτ στα 1.5 ευρω αρκετα καλη αλλα ακριβη για ελληνικο προιον που πωλειτε στην ελλαδα κατα τη γνωμη μου. Μπορειτε να προτεινετε αλλες weiss με της τιμες στους σε σουπερμαρκετ? Δευτερη ερωτηση... Πουλανε πουθενα στην ελλαδα αυτες τις τσεχικες με τον τραγο απεξω? και αν ποσο? και τριτη και τελευταια.... Τα lidl εξω ειχαν κατι μπυρες σε πλαστικα μεγαλα μπουκαλια σε εξευτελιστικες τιμες, αλλα αξιοπρεπεστατη ποιοτητα. Υπαρχουν κ εδω αυτα? (δεν εχω lidl κοντα μου αλλα αν αξιζει θα παω) Ευχαριστω, περιμενω τις απαντησεις σας!!
kalantas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Βρήκα σε μπυραρία την Rochefort 10, αλλά την είχε 10€ τα 330ml και δεν την πήρα. Αξίζει τόσα λεφτά? Οχι ρε φιλε φυσικα και δεν αξιζει μη σας πιανουνε κοροιδα παραπανω το εγραψα.... Δεν ειναι δυνατον στην βιεννη (με τους διπλασιους μισθους) πχ η μπυρα να εχει 3 ευρω τα 500 μλ μπουκαλι και εδω να ξεκιναει απο τα 6.... Αμα την παρεις ακομα και για δοκιμη εισαι θυμα κατα τη γνωμη μου. Φιλικα. Η μπυρα ειναι για να την πινεις σα νερακι και οχι να τη λιβανιζεις και να λυπασαι την καθε γουλια που κοστιζει ακριβοτερα και απο ουισκυ
leftermann Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Τελοσπαντων στο θεμα μας. Εμενα μου αρεσει πολυ η weiss μπυρα... Μεχρι στιγμης απο ελληνικες εχω δοκιμασει την κραφτ στα 1.5 ευρω αρκετα καλη αλλα ακριβη για ελληνικο προιον που πωλειτε στην ελλαδα κατα τη γνωμη μου. Μπορειτε να προτεινετε αλλες weiss με της τιμες στους σε σουπερμαρκετ? Δευτερη ερωτηση... Πουλανε πουθενα στην ελλαδα αυτες τις τσεχικες με τον τραγο απεξω? και αν ποσο? και τριτη και τελευταια.... Τα lidl εξω ειχαν κατι μπυρες σε πλαστικα μεγαλα μπουκαλια σε εξευτελιστικες τιμες, αλλα αξιοπρεπεστατη ποιοτητα. Υπαρχουν κ εδω αυτα? (δεν εχω lidl κοντα μου αλλα αν αξιζει θα παω) Ευχαριστω, περιμενω τις απαντησεις σας!! Βεργίνα βάης (όπως λέμε Μαϊάμι βάης ). Για φτηναδούρα, stadelbrau weiss από καρφούρ (ψιλοπαλεύεται). Τιμές δεν θυμάμαι ακριβώς... Την μπύρα με τον τράγο την βρίσκω καμιά φορά στα καρφούρ, ψιλοσπάνια όμως. Αν είσαι σαλλλονίκη, ξέρω 2 μαγαζιά που την έχουν, και ξανθιά και μαύρη. Τα λιντλ μπύρα σε πλαστικό μπουκάλι δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ. Το καλοκαίρι του 2009 όμως είχαν μια weiss, graffenwalder, φτηνή και (σχετικά) καλή. Αλλά από τότε δεν έχω ξαναδεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα