Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας θα ήθελα να δηλώσω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Προς τους administrators συγχαρητηρια για την καταπληκτικη δουλεια οσο για τις μπυρες γινεσαι σοφοτερος και δημοκρατικα πινεις και λες όπια σου αρεσει. Παραδειγματα αλλων φορουμ που μολις ελεγες καιζερ η αμστελ η πρασινη σε πεταγαν χωρις λογο και αιτια διοτι δεν επινες την μπυρα τους η δεν γουσταραν την αθηναικη ζυθοποιια. Ηθελα απλα να το πω και σας ευχαριστω γενικοτερα για το βημα.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους, ήταν ενα σαββατοκυρικαό χωρίς μπύρες αλλα με πολύ παρέα και καλό κρασί, μου έμειναν και οι αμστελ pilsener

Δημοσ.

Τι στριμμένος που είσαι. Ενώ αν μας έπρηζε με εκείνη την άλλη, την πελοποννησιακή την πωστηλένε, αυτή που μας πρήζεις εσύ ντε, θα ήταν οκ;

Δημοσ.

Πότε ρε απάλευτοι έκανα 15 ποστ σε 3 σελίδες για να εξυμνήσω την ύψιστη αργειακή μπύρα ΖΕΟΣ, τη μπύρα των θεών; Πότε;

Και πλέον παντέλ μέχρι και οι εργάτες βαρέθηκαν την άμστελ, νισάφι τόσα χρόνια πια και πίνουν ΦΙΞ. Η πλάκα είναι οτι η ΦΙΞ είναι χειρότερη ακόμα κι από την άμστελ

Δημοσ.

ειναι πιο φτηνη ρε. κριση. αλλα αν ειχαν να διαλεξουν αμστελ θα πινανε.

Εγω παλι βολευομαι και με γκραφενβαλντερ γιατι χωρις δεκαρα πως να παντρευτουμε μανωλιο και να πινουμε La trappe.

Δημοσ.

Αυτο το βαρέλι με τις χειρότερες δεν έχει πάτο.

By the way, μετά από επίσκεψη στην red rock brewery, την έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα ως εταιρεία.

Δημοσ.

Παραδειγματα αλλων φορουμ που μολις ελεγες καιζερ η αμστελ η πρασινη σε πεταγαν χωρις λογο και αιτια διοτι δεν επινες την μπυρα τους η δεν γουσταραν την αθηναικη ζυθοποιια. Ηθελα απλα να το πω και σας ευχαριστω γενικοτερα για το βημα.

Σε εμάς μη τα λες φιλαράκο, τα ξέρουμε.

Στους φίλους σου και όσους γνωρίζεις να τα πεις.

lick.gif

http://www.youtube.com/watch?v=K-Rs6YEZAt8&feature=player_embedded#!

Δημοσ.

Σε εμάς μη τα λες φιλαράκο, τα ξέρουμε.

Στους φίλους σου και όσους γνωρίζεις να τα πεις.

lick.gif

http://www.youtube.com/watch?v=K-Rs6YEZAt8&feature=player_embedded#!

Καλησπέρα σας, οφείλω να τα πώ για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου διότι μόλις έλεγα για αμστελ και αθηναική με πέταγαν εξω στεγνά. Το λέω φαντάσου στους φίλους μου και δεν το πιστευουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...