Προς το περιεχόμενο

Official Beer Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά, πίνεις την Άμστελ και θεωρείς την Βεργίνα νερόπλυμα; πώτς γένεν ατό;

Η Φιξ είναι όντως μάπα...

Α

Απο ότι είδες ο κθείς και με τα γούστα του, αμστελ πρασινη βεργινα ειναι μπύρες και σε άλλους δεν αρεσουν, ελληνικότατες δε αλλά....η διάθεση και η όρεξη είναι υποκειμενική.

Δημοσ.

ξενερωσα απιστευτα με την ΦΙΞ και την πολυδιαφημιζμενη Guiness...νεροπλυμματα του κερατα , και οι 2 !! Προτιμω Carlsburg και Kozel , αντιστοιχα.

Δημοσ.

ξενερωσα απιστευτα με την ΦΙΞ και την πολυδιαφημιζμενη Guiness...νεροπλυμματα του κερατα , και οι 2 !! Προτιμω Carlsburg και Kozel , αντιστοιχα.

Kαλησπέρα,guinness and kozel έχουν τους οπαδούς τους εμένα π.χ. μου αρέσουν και οι δύο, στην φιξ συμφωνώ αλλα σε άλλους αρέσει ..τι να πω αγνωσται βουλαι ....την ΒΙΟΣ 5 την έχεις δοκιμάσει ?

Δημοσ.

Απο ελληνικες δοκιμαστε την ζεος.Δοκιμασα χτες απαστεριωτη βαρελισια και επαθα πλακα,πολυ καλη.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΥΡΑ, για αυτο το γραφω με κεφαλαια, συγχωρηστε με για αυτο, πολυ καλή όμως βρήκα και την ΒΙΟΣ 5 απο δημητριακα only !!!

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ Carlsberg ή Kaiser.

Εμένα δεν μου άρεσαν, η δεύτερη όμως έχει ενδιαφέρουσα γεύση, επειδή βγήκαν περίπου μαζί η νέα kaiser και η νέα amstel ποντάρω στην δεύτερη, έχει πιο γεμάτη γεύση για μένα πάντα από την πρώτη.

Εμένα δεν μου άρεσαν, η δεύτερη όμως έχει ενδιαφέρουσα γεύση, επειδή βγήκαν περίπου μαζί η νέα kaiser και η νέα amstel ποντάρω στην δεύτερη, έχει πιο γεμάτη γεύση για μένα πάντα από την πρώτη.

Επίσης να προτείνω για Σ/Κ τις all time clasic duvel chimay, ....

Δημοσ.

Εχθές επισκέφθηκα,μετά απο καιρό το beer store. Στο νέο χώρο,δεν είχα πάει ποτέ, τον χειμωνιάτικο εννοώ.

Λοιπόν το κατάστημα, για μένα έχει φάει κάρτα. Αρχικά,μείωσε κατά πολύ τις ετικέτες που προσφέρει.

2ον, η ντράφτ μπύρα που πήρα (ενώ παρήγγειλα μπουκάλι,δε ξέρω τι συννενοηση έγινε) ήταν χάλι μαύρο. (weiss σε draft...)

Κατά ένα περίεργο λόγο, στο μενού κυριαρχουσαν μπύρες των 330μλ (δε λέω πως πρέπει ναναι κάποια 500 για να χορτάσεις μπύρα).

Καλά το σέρβις, ωχριά. Λουκάνικα που δεν τα έφερε ποτέ.

Επίσης αρνητικές εμπειρίες και απο φίλους,τους οποίους καθημερινή, τους "εδιωξαν" σχεδόν στις 1 το βράδυ,ενώ είχαν παραγγείλει 2ο γύρο, 10 λεπτά πρίν!

Παρόλα αυτά,γεμάτο το μαγαζί...

Δημοσ.

Εγώ όταν πήγα, μη ξέροντας οτι είχε και δίπλα, τη πρώτη φορά, ήταν όλα καλά.

Draft δεν ήξερα οτι έχουν, οι μπύρες ήταν περισσότερες, οι τιμές ίδιες, παραγγείλαμε και πιάτα, και μας έφεραν και το πιατάκι αλλαντικών που φέρνουν αν δεν πάρεις τίποτα, και μετά απο λίγα λεπτά και τα λουκάνικα.

Και στον δίπλα χώρο γινόταν χαλασμός, μετά το πήρα πρέφα!

Δημοσ.

τι έχεις κάνει ρε θεέ; Κουοτάρισες το πόστ σου μέσα στο ίδιο ποστ;

αστα φίλε πρέπει να κόψω την μεσημεριανή αλφα ...με πειράζει !!! Τα μεζέδια λες να φταίνε ?

Εχθές επισκέφθηκα,μετά απο καιρό το beer store. Στο νέο χώρο,δεν είχα πάει ποτέ, τον χειμωνιάτικο εννοώ.

Λοιπόν το κατάστημα, για μένα έχει φάει κάρτα. Αρχικά,μείωσε κατά πολύ τις ετικέτες που προσφέρει.

2ον, η ντράφτ μπύρα που πήρα (ενώ παρήγγειλα μπουκάλι,δε ξέρω τι συννενοηση έγινε) ήταν χάλι μαύρο. (weiss σε draft...)

Κατά ένα περίεργο λόγο, στο μενού κυριαρχουσαν μπύρες των 330μλ (δε λέω πως πρέπει ναναι κάποια 500 για να χορτάσεις μπύρα).

Καλά το σέρβις, ωχριά. Λουκάνικα που δεν τα έφερε ποτέ.

Επίσης αρνητικές εμπειρίες και απο φίλους,τους οποίους καθημερινή, τους "εδιωξαν" σχεδόν στις 1 το βράδυ,ενώ είχαν παραγγείλει 2ο γύρο, 10 λεπτά πρίν!

Παρόλα αυτά,γεμάτο το μαγαζί...

Φαντάσου οτι μου το είαν προετείνει και εμένα, τι να πω να φταίει η κρίση? αλλα πάλι λες οτι ειχε κοσμο ....

Δημοσ.

μ'αρέσεις ρε Πέτρο γιατί είσαι χειμαρρώδης ! Και ενθουσιώδης :)

Αν και Κάιζερ θα έλεγα εγώ. Μετά από 3-4 καραφάκια τσίπουρο, μια-δυό κάιζερ είναι ΤΑΜΑΜ σε λέω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...